Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 10. Hát igen az időzítés és a szerkesztés nem öt perc. A magyar és az angol nyelv különbsége miatt nem csak az időzítéssel lehet baj hanem a felirat táblákkal is játszani kell. Sokszor az angol tábla nagyon szét van darabolva és magyarul sokszor jobb inkább összevonni őket és csinálni egy hosszabb összetett mondatott mint 1:1-be lefordítani az adott táblát. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Népszerű hozzászólás Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Népszerű hozzászólás Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. (szerkesztve) Elkészült a 2. rész (vagy 3. kinek hogy tetszik) felirata. Itt már jobban figyeltem az időzítésre is. Jó szórakozást! Star Wars Resistance - 01x03 - The Triple Dark.DSNY.WEB-DL.TVSmash.English.C.orig.Addic7ed.com.srt Szerkesztve: 2019. Március 5. - Ody Mandrell 12 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Köszi Sky! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 11. Megy a köszönet szavakban is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 13. Sky! Tudok ma nyomatni egy feliratos Resistance maratont? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 13. (szerkesztve) Ki vagyok én, hogy a terved útjába álljak? Jó szórakozást az újabb részhez! Star Wars Resistance - 01x04 - Fuel for the fire.DSNY.WEB-DL.TVSmash.English.C.orig.Addic7ed.com.srt Szerkesztve: 2019. Március 5. - Ody Mandrell 1 7 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 13. Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. WEB-DL YFN verzióhoz várható időzített felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. Ez a fenti nem jó hozzá? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. 49 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a fenti nem jó hozzá? Sajnos csúszik, vagyis hamarabb van a felirat, mint ahogy a szinkron. Csütörtökön itthon leszek, ha más nem, akkor majd átidőzítem hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. Szerintem Sky megcsinálja. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 16. (szerkesztve) Megcsináltam az időzítést a WEB-DL YFN verzióhoz. Star.Wars.Resistance.S01E02.The.Triple.Dark.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H264-YFN.srt Szerkesztve: 2019. Március 5. - Ody Mandrell 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 22. (szerkesztve) Elkészült a WEB-DL időzítés a 3. részhez is. Star.Wars.Resistance.S01E03.Fuel.for.the.Fire.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H264-YFN.srt Szerkesztve: 2019. Március 5. - Ody Mandrell 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Október 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 29. Itt az új rész angol WEB-DL felirata! Star Wars Resistance - 01x04 - The High Tower.WEB-DL_1080p_YFN.English.HI.C.orig.Addic7ed.com.srt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 30. Szerda késő estére elvileg meglesz, ami szerintem rendszeres időpont lesz. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. Október 31. (szerkesztve) Íme a 4. rész magyar felirata, jó szórakozást! Star.Wars.Resistance.S01E04.The.High.Tower.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H264-YFN.srt Szerkesztve: 2019. Március 5. - Ody Mandrell 9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 4. Children from Tehar angol felirat. Star Wars Resistance - 01x05 - The Children from Tehar.720p.DSNY.WEBRip.AAC2.0.x264-LAZY.English.C.orig.Addic7ed.com.srt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 6. Web-Dl angol felirat. Star.Wars.Resistance.S01E05.The.Children.from.Tehar.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.srt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 7. (szerkesztve) Elkészült a magyar felirat. Jó szórakozást! Star.Wars.Resistance.S01E05.The.Children.from.Tehar.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H264-YFN.srt Szerkesztve: 2019. Március 5. - Ody Mandrell 7 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 7. Remek vagy Sky! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Csak én nem találok feliratot az új részhez? Az előzőhöz már vasárnap fent volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Érdekes mert a kijött verzióban benne van a felirat, csak nem vették ki. Van egy módja csak én nem tudom hogy kell. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Lassan lejön, és kiszedem belőle, de csak a web-rip van még. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Én tudom csak az otthoni gépemen van rajta a progi. De megoldom mindjárt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Star.Wars.Resistance.S01E06.Signal.from.Sector.Six.720p.DSNY.WEBRip.AAC2.0.x264-LAZY_track3_eng.srt 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. 1 perccel korábban, luke19 írta: Lassan lejön, és kiszedem belőle, de csak a web-rip van még. Akkor inkább rád hagyom. Még csak web-rip van a WEB-DL az kedden szokott jönni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Köszi. A web-rip tökéletes, mert a szöveggel tudok haladni. Az időzítéssel eleve plusz munkám van, még a Web-DL-hez időzített fájloknál is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 12. Web-DL angol felirat Star.Wars.Resistance.S01E06.Signal.from.Sector.Six.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.srt 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 14. 2018. 11. 12. - 12:38, Darth Sky írta: Köszi. A web-rip tökéletes, mert a szöveggel tudok haladni. Az időzítéssel eleve plusz munkám van, még a Web-DL-hez időzített fájloknál is. Használsz valamiféle fordító programot? Elvileg nem csúszhat a WEB-DL felirat időzítése a saját műsora alatt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2018. November 14. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Használsz valamiféle fordító programot? Elvileg nem csúszhat a WEB-DL felirat időzítése a saját műsora alatt. Nem használok fordító programot. A csúszást úgy kell érteni, hogy néha 1mp-vel előbb, vagy 1mp-vel később jelenik meg a felirat az elhangzott szöveghez képest (mindez 1 fájlon belül). Az is sűrűn elő szokott fordulni, hogy egy egyszavas tábla 5mp-ig jelenik meg, vagy egy hosszabb tábla túl rövid ideig, így ezeket korrigálni kell. Ott van pl. az 1. rész, ahol nem nyúltam az időzítéshez, ami meg is látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.