Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. (szerkesztve) A játék a SW tudására alapul, az univerzum minden mozgóképes szegletébe ellátogatunk legyen az éppen film vagy animáció, a köztársaság bukásának ideje, vagy éppen egy feltörekvő lázadás hajnala. Szerkesztve: 2018. Július 28. - Ody Mandrell
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Hozzászólás ideje: 2018. Július 23. Na végeztem a kvíz összeállításával. 22 kérdésre lehet majd számítani. Egy kis ismertető: - 6 témakör lesz összesen: PT, TCW, Rebels, OT, Stories filmek és ST! - A Stories filmek és a Rebels 3-3 kérdést fog magában hordozni, míg a többi témakör egyenként 4 érdekes kérdéssel vár rátok! - Mindegyik topiknál lesznek egyszerű és összetett kérdések is! - Előbbiről annyit, hogy – mint az a neve is mutatja – alap dolgokról lesz szó, talán picit mélyebben belemegyünk egy-egy film/animáció berkeibe, de olyan kérdések várhatóak, amelyek szerintem rövid idő leforgása alatt megválaszolásra kerülhetnek… vagy nem. - Az összetett kérdéseknél már más a szisztéma: itt több minden előfordulhat. Lehet, hogy éppen az adott korszakot/animációs sorozatot karolja körbe Az is lehet, hogy éppen valamilyen fontos eseményről kell mély tudást bemutatva megmondani a helyes választ. De az is előfordulhat, hogy éppen teljesen másfelé fordul el a kérdés, és az adott témához nem igazán illik 3
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Picit még várunk, addig is még egy kis ismertető: - A kérdések között 2 típus található: lesznek tippelős és választásos kérdések. - A tippelésnél egyértelműen nektek kell megadni a helyes választ. - Míg a választásnál lesznek opciók feladva válasz gyanánt, és nektek a helyes megoldás betűjelét/vagy éppen számjelét kell megadnotok. 2
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Jó estét kívánok mindenkinek! Elérkezett a kvíz napja. Remélem egy remek szórakozásban lesz részünk. A szabályok: - Szerkeszteni nem ér! - Az egyszerű kérdésekre 1 pont adható, aki a leggyorsabb, az kapja. (ez szerintem egyértelmű) - Az összetett kérdéseknél esély van több pontot is elérni: aki a leggyorsabbnak bizonyul, és a helyes választ mondja meg, az kap 2 szép pontot, az pedig, aki bár helyes választ ad, de nem ő a leggyorsabb válaszadó, nem fog csüggedni, mert kap tőlem 1 pontocskát. - Ha a 22 kérdés végén pontegyenlőség alakul ki az első helyen, akkor egy + kérdés fogja eldönteni, hogy ki fogja nyerni a kvízt. - Szép játékot mindenkinek! (mondjuk ez szabálynak mondható? ) Az első kérdés egy egyszerű kérdés lesz, amit mindjárt kisorsolok.
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Az első kérdés: Hány X-szárnyú éli túl a D’qar -i ütközetet?
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Nem a jelenetet, hanem a filmet tartott sokáig megkeresni 2
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Ody megszerezte az első pontot! Grat. A következő kérdés egy összetett kérdés lesz, és a címe: Canto Bight. 1 1
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Legalább már be van készítve a film 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. 5 perccel korábban, Yoda József írta: 7 5 perccel korábban, Darth Sky írta: 7 Majdnem jó válasz. Ha a 2 A-szárnyú is X lenne, akkor most Yodáé lenne a pont. 1
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Éppen most , Nabopolasszar írta: Legalább már be van készítve a film Nekem itt van a fejemben. 3
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. A 2. kérdés: Canto Bight Canto Bight -ról mondhatjuk, hogy a Star Wars filmek kaszinóvárosa. Ugyanakkor hány helyen fordultunk meg Cantonica híres városában? 1
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Nem teljesen értem a kérdést, de legyen 4
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Azt is bele kell írni, hogy melyik helyeken?
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Kaszinó, börtön, lovarda, part, rét?
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Nem teljesen értem a kérdést Úgy értem, hogy mely helyszíneket láttuk a filmben (pl. kaszinó, tengerpart stb.) 1 perccel korábban, Wilde írta: Azt is bele kell írni, hogy melyik helyeken? Ha akarjátok, beleírhatjátok. 1
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Éppen most , Nabopolasszar írta: Kaszinó, börtön, lovarda, part, rét? +Utca
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. 1 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Kaszinó, börtön, lovarda, part, rét? Versenypálya.
Wilde Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. 5: kaszinó-belváros-fogda-versenypálya-tengerpart
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Elég nehéz felsorolni, hiszen a lovakkal végigvágtattak a városon 1
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. Hozzászólás ideje: 2018. Július 28. (szerkesztve) utca és rét? Ezért összetett a kérdés. Szerkesztve: 2018. Július 28. - Bence1997
Ajánlott hozzászólás