Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 09:53 Hozzászólás ideje: Csütörtök 09:53 Rixon remek értékelése az első három részről. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:45 Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:45 (szerkesztve) Az Andor jelenleg a legnézettebb Disney Plus tartalom Magyarországon Szerkesztve: Csütörtök 15:51 - Yoda József 1 4 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:54 Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:54 Jelentkezem az első 3 guide képpel! Jónak tartom mindet! 201: 202: 203: 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:57 Hozzászólás ideje: Csütörtök 18:57 Patika a főoldal! Mára ennyi főnök! Bár még megyek írok a 3. rész hez egy pöppet, most jöttem a moziból! 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Péntek 13:50 Hozzászólás ideje: Péntek 13:50 Elkezdtem nézni az új évad 1. részét, és egyszer csak vége lett...csak úgy!? 😮 Nehezen emésztem meg az ilyen dolgokat.....épphogy csak elkezdtem, már vége is lett....huh? Amúgy erősen kezdett! 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Péntek 15:09 Hozzászólás ideje: Péntek 15:09 Nagyon gyorsan elröppent az idő, pedig egész hosszúak az epizódok. Méghogy "unalmas" Válasz
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: Péntek 15:12 Hozzászólás ideje: Péntek 15:12 Továbbra is a legjobb Star Wars sorozatnak tartom az Andort. Zseniális nyitány volt. Szépen építkezik és tele van realisztikus elemekkel, amiktől csak még jobban magába szippant a második évad. Ejj, de kár, hogy csak 2 évados. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 15:27 Hozzászólás ideje: Péntek 15:27 17 perccel korábban, Yoda József írta: Nagyon gyorsan elröppent az idő, pedig egész hosszúak az epizódok. Méghogy "unalmas" Biztos van olyan is. Meg olyan is akinek semmi nem jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 15:55 Hozzászólás ideje: Péntek 15:55 Kíváncsi leszek a nézettségre. @Yoda József készítesz majd összehasonlítást? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Péntek 16:52 Hozzászólás ideje: Péntek 16:52 Igyekszem majd, kíváncsi vagyok. Így hogy ennyi részt kiraknak egyszerre, biztos magas lesz a nézett percek száma Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 17:03 Hozzászólás ideje: Péntek 17:03 Ráadásul jó hosszú részek, így én is arra számítok, hogy robbantani fog. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Péntek 17:57 Hozzászólás ideje: Péntek 17:57 (szerkesztve) 2 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta: Továbbra is a legjobb Star Wars sorozatnak tartom az Andort. Zseniális nyitány volt. Szépen építkezik és tele van realisztikus elemekkel, amiktől csak még jobban magába szippant a második évad. Ejj, de kár, hogy csak 2 évados. Egyet értek, de engem nagyon megviselt a 3. rész... A rész második fele rettentően nyomasztó volt, szinte éreztem, hogy egyre jobban szorit a mellkasom. Nagyon erősen kezdett, de engem a 3. rész szinte letaglózott, ez van..... Szerkesztve: Péntek 18:13 - Cpt. Rex 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 18:29 Hozzászólás ideje: Péntek 18:29 Vigyázz az egészségedre százados. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Péntek 18:40 Hozzászólás ideje: Péntek 18:40 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Vigyázz az egészségedre százados. Jah, igy is vérnyomás meg pulzus csökkentőt szedek....erre jön az Andor, és mit sem ér a gyógyszer.... xD Komolyra forditva a szót, az első 2 részben szépen adagolták a feszültséget, ott lappangott mélyen, aztán a 3. részben kezdett felszinre törni, de úgy mint egy vulkán kitörés. És azt mondják ez volt a leggyengébb ARC???? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 18:53 Hozzászólás ideje: Péntek 18:53 Örülök ha tetszik, csak kár hogy nem írtál a részekhez. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Péntek 19:03 Hozzászólás ideje: Péntek 19:03 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ráadásul jó hosszú részek, így én is arra számítok, hogy robbantani fog. Ha tartja azt az átlagot, amit az első évad hozott, akkor olyan 1200 millió perccel kéne az első héten nyitnia 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Péntek 19:27 Hozzászólás ideje: Péntek 19:27 Az hova lenne elég? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szombat 08:53 Hozzászólás ideje: Szombat 08:53 @Yoda József nem meglepőd, de a 04.18-24. listán még nincs rajta. Nézted? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Szombat 08:56 Hozzászólás ideje: Szombat 08:56 Majd a Nielsen korábbi adataival lesz érdemes összehasonlítani. Ebben eleve csak 2 teljes nap van így benne. Jövő hetiben benne kéne, hogy legyen azért már itt is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szombat 08:58 Hozzászólás ideje: Szombat 08:58 A jövőheti lesz a releváns, amikor már egy teljes hete menni fog, plusz az új részek is kijönnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 3 órával korábban Hozzászólás ideje: 3 órával korábban 2025. 04. 26. - 10:56, Yoda József írta: Majd a Nielsen korábbi adataival lesz érdemes összehasonlítani. Ebben eleve csak 2 teljes nap van így benne. Jövő hetiben benne kéne, hogy legyen azért már itt is. A Lucasfilm mindig hírt kreál a jó nézettségből, szóval ha szerdáig nem jön semmi ezzel kapcsolatban az nem túl jó jel. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Vagy csak nem akarják elkiabálni. Az akolitus is erősen indított, híresztelték is, aztán sajnos csökkent az érdeklődés. Itthon továbbra is tartja az 1. helyezését a Disney+-on. Illetve azt is láttam, hogy a hétvégén a Zsivány Egyes is benézett a top10-be, gondolom a sorozatnak köszönhetően Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.