Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elkezdtem nézni az új évad 1. részét, és egyszer csak vége lett...csak úgy!? 😮 

Nehezen emésztem meg az ilyen dolgokat.....épphogy csak elkezdtem, már vége is lett....huh?  :D 

Amúgy erősen kezdett! :) 

Hozzászólás ideje:

Továbbra is a legjobb Star Wars sorozatnak tartom az Andort. Zseniális nyitány volt. Szépen építkezik és tele van realisztikus elemekkel, amiktől csak még jobban magába szippant a második évad. Ejj, de kár, hogy csak 2 évados. 

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Kenobi tábornok írta:

Továbbra is a legjobb Star Wars sorozatnak tartom az Andort. Zseniális nyitány volt. Szépen építkezik és tele van realisztikus elemekkel, amiktől csak még jobban magába szippant a második évad. Ejj, de kár, hogy csak 2 évados. 

Egyet értek, de engem nagyon megviselt a 3. rész...

A rész második fele rettentően nyomasztó volt, szinte éreztem, hogy egyre jobban szorit a mellkasom. :( 

Nagyon erősen kezdett, de engem a 3. rész szinte letaglózott, ez van..... 

Szerkesztve: - Cpt. Rex

Hozzászólás ideje:
7 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Vigyázz az egészségedre százados. :D

Jah, igy is vérnyomás meg pulzus csökkentőt szedek....erre jön az Andor, és mit sem ér a gyógyszer.... xD 

Komolyra forditva a szót, az első 2 részben szépen adagolták a feszültséget, ott lappangott mélyen, aztán a 3. részben kezdett felszinre törni, de úgy mint egy vulkán kitörés. :) 

És azt mondják ez volt a leggyengébb ARC???? 

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Ráadásul jó hosszú részek, így én is arra számítok, hogy robbantani fog. :clap2:

Ha tartja azt az átlagot, amit az első évad hozott, akkor olyan 1200 millió perccel kéne az első héten nyitnia

Hozzászólás ideje:

Majd a Nielsen korábbi adataival lesz érdemes összehasonlítani. Ebben eleve csak 2 teljes nap van így benne. Jövő hetiben benne kéne, hogy legyen azért már itt is.

Hozzászólás ideje:
2025. 04. 26. - 10:56, Yoda József írta:

Majd a Nielsen korábbi adataival lesz érdemes összehasonlítani. Ebben eleve csak 2 teljes nap van így benne. Jövő hetiben benne kéne, hogy legyen azért már itt is.

A Lucasfilm mindig hírt kreál a jó nézettségből, szóval ha szerdáig nem jön semmi ezzel kapcsolatban az nem túl jó jel.

Hozzászólás ideje:

Vagy csak nem akarják elkiabálni. Az akolitus is erősen indított, híresztelték is, aztán sajnos csökkent az érdeklődés.

Itthon továbbra is tartja az 1. helyezését a Disney+-on. Illetve azt is láttam, hogy a hétvégén a Zsivány Egyes is benézett a top10-be, gondolom a sorozatnak köszönhetően

Hozzászólás ideje:
7 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A Lucasfilm mindig hírt kreál a jó nézettségből, szóval ha szerdáig nem jön semmi ezzel kapcsolatban az nem túl jó jel.

A Samba TV-től jött egy ilyen, nem tudom mennyire megbízható forrás. Ez hasonló szám, mint amit az első évadra, illetve az Ahsoka-ra is írt ugyanez az oldal.

IMG_20250429_002351.png

Szerkesztve: - Yoda József

Hozzászólás ideje:
2025. 04. 28. - 17:00, Ody Mandrell írta:

Igazából teljesen mindegy hogy jó-e  nézettség vagy sem. Úgyis ez az utolsó évad, így rossz nézettség mellett is le fogják adni az évadot.

Hozzászólás ideje:

Hát személy szerint én szeretném, ha lenne még hasonló tónusú, földhözragadt, felnőttes Star Wars történet. Az látszik, hogy az első évad kritikai sikerére igencsak büszkék a Disney-nél (méltán), egy jó nézettséggel valószínűleg garantált lenne, hogy zöld utat adnak hasonló sorozatnak.

Szerkesztve: - Yoda József

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 1

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.