Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12.6 éve Én is itt tudok lenni. Dzséjt, itt már a végső eredményhirdetés jön nem? Vagy milyen továbbjutásra gondolsz? Melyikük végezzen előkelőbb helyen?
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12.6 éve Szerző 5 perccel korábban, Donát írta: Melyikük végezzen előkelőbb helyen? Pontosan erről van szó mert holtverseny van kettejük között.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12.6 éve 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Pontosan erről van szó mert holtverseny van kettejük között. Jó, csak megtévesztő volt a szóhasználat - ez már a döntő, nincs hova tovább jutni.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12.6 éve Szerző Egy kis elírás történt, a lényeg a lényeg, ez egy helyosztó szavazás most.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 12.6 éve Flix vagy Orka, Flix vagy Orka? Nehéz döntés, mert Orka nekem nagyon bejön, de viszont Flix családi élete engemet megvett kylora() de ettől eltekintve legyen Orka.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13.6 éve Én sem fogom tudni ezt eldönteni, mert egyikük sem a szívem csücske.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 13.6 éve 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: De csak szimpatikusabb az egyik a másiknál. Mindkettő ugyanannyira antipatikus.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 14.6 éve 22 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Akkor a kevésbé antipatikust válaszd. Legyen akkor Orka, no.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 16.6 éve 2019. 08. 11. - 12:27, Ody Mandrell írta: eredményhirdetés jövőhéten szombaton 20:00-tól. Na a Resistance sorozatot a héten debütált előzetes mellett egy holnapi eredményhirdetés fogja megkoronázni? Szerkesztve: 2019. Augusztus 16.6 éve - Bence1997
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 16.6 éve Sajna már nem emlékszem, hogy kikre szavaztam, rég volt, menteni meg sehova se mentettem - ellenben a Rebels utolsó évadánál - de kíváncsi vagyok, hogy milyen eredmények születnek majd. Pláne a legjobb rész/negatív karakter()/jármű kategória, amely engemet a legjobban izgat.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17.6 éve Na végre befutottam. Az a fránya Windows frissítés, 2 és fél órán át frissült a laptopom.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17.6 éve Szerző Lassacskán kezdünk, szóval akit érdekel az figyeljen.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17.6 éve Szerző No aki bújt aki nem nem, kezdjük. Első kategória a droidoké lesz.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17.6 éve Szerző Az! BB-8 behúzta természetesen. Az új trilógia legnépszerűbb droidja itt is simán nyert.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17.6 éve Sejthető volt. Bucket minimálisra volt szűkítve, kvázi a végén csinált 1-2 dolgot. CB-23 csak a végén mutatott fel valamit. BB meg... BB.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17.6 éve Szerző Ő volt Kaz mellett, így valóban nem meglepő. Nagyon sima volt.
Hozzászólás ideje: 2019. Augusztus 17.6 éve A droid mezőny itt is olyan sima volt, mint anno a Rebelsnél Chopper győzelme. Kíváncsi vagyok, hogy jövőre majd ki lesz a győztes.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.