Rog Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 26. Gyuruk ura. Ja. Csollány Szilveszter. A forrás Telitalálat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Film címe? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Arábiai Lawrence? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Arábiai Lawrence? Szép megfejtés! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Újabb cím kerestetik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Die Hard 3 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Bezony! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 1. Na ezt találjátok ki! De a képre rákeresni nem ér. Egyik kedvenc filmem egyébiránt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Ez a "Maradona" kicsit elhanyagolódott. Kérnénk egy újabb képet hátha közelebb jutunk a megoldáshoz. Mondjuk erősen érzem hogy nekem az a muvi kimaradt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 5. Íme egy másik kép Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Szerintem szabad lehet a gazda ha benne vagy. Ha Te is úgy gondolod rukkolj elő egy újabb feladvánnyal. Szerintem olyasmi kép lenne az ideális ami az adott muvi jellemzőbb (esetleg egy eseményt bemutató) jelentéből lenne kiválasztva Olyasmiből talán nagyobb esély lenne a rejtvény megfejtésére. Nem ugráltatni akarlak csak már régóta hiányzik ez a kitalálósdi mert annak idején tök jó murinak találtam. Valamennyire sajnálom hogy a jó pár éves néhány feladványom nem hozta azt vissza. Vagy három próbálkozás után fel is adtam a dolgot és a topik sajna jó sokáig feledésbe is merült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. 1 órával korábban, Rog írta: Szerintem szabad lehet a gazda ha benne vagy. Ha Te is úgy gondolod rukkolj elő egy újabb feladvánnyal. Szerintem olyasmi kép lenne az ideális ami az adott muvi jellemzőbb (esetleg egy eseményt bemutató) jelentéből lenne kiválasztva Olyasmiből talán nagyobb esély lenne a rejtvény megfejtésére. Nem ugráltatni akarlak csak már régóta hiányzik ez a kitalálósdi mert annak idején tök jó murinak találtam. Valamennyire sajnálom hogy a jó pár éves néhány feladványom nem hozta azt vissza. Vagy három próbálkozás után fel is adtam a dolgot és a topik sajna jó sokáig feledésbe is merült. Dobj be egy újat. Valószínűleg rajtam kívül nem látta a fenti filmet senki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Okés! Köszi! Akkor nemsoká kiagyalok valamit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. 56 perccel korábban, Donát írta: Dobj be egy újat. Valószínűleg rajtam kívül nem látta a fenti filmet senki. De azért a megfejtést elárulhatod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Kép helyett inkább egy idézettel rukkolok elő. Egyik kedvenc dumám az egyik kedvenc muvimból. "Óóó, rossz volt nézni hogy egy ügynök rémült szemmel csak üvöltött...éééés kifeküdt!" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. 2 órával ezelőtt, Dzséjt írta: De azért a megfejtést elárulhatod. Grönholm módszer - vagy az eredeti, spanyol nevén, El Método lett volna a helyes megfejtés. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 16. Amúgy ha valaki akar segítségül szövegelést abból a muviból nyugodtan szóljon mert van még néhány "klasszikus" a tarsolyban. Az első segítség egy kisebb de talán hasznos dialóg lenne. A harmadikból meg a muvit jobban ismerők szerintem könnyen rájönnének a megoldásra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Kérném a közönség segítségét, Vágó úr. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. https://www.gamestar.hu/kviz/star-wars-kviz-247281.html Igaz már elmúlt,de sohasem késő. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. 4 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Kérném a közönség segítségét, Vágó úr. Ezen mit értesz? Tőlem vagy a többi fórumostól vársz segítséget? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Tőled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Akkor dobom a dialógot. - Megjött az üzenete. - Hol vannak a csapatok? - Itt lesznek. - Itt lesznek? - Aha. Még pár perc. ... Mondja "XY", leereszthetem? - Csak rajta. - Maga se céloz rám? - Bocs főnök. De én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 17. Holnap délután berakom a következő idézetkét ha addigra nem lesz meg a megoldás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. 16 órával ezelőtt, Kargarosz írta: https://www.gamestar.hu/kviz/star-wars-kviz-247281.html Igaz már elmúlt,de sohasem késő. Nekem a 20-ból 16-ra sikerált helyes választ adni. 12-t tudtam 1-et tudnom kellett volna 4-re jól tippeltem 3-ra rosszul tippeltem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Nekem 20-17 lett. Amúgy Lucas nem Spielbergel nyaralt Hawaiin. Ez hülyeség. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Jaja. Gyuri bátyánk csak lélekben volt ott a bemutatón. "Esztebán" bátya volt a kísérője. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. "Amikor 1977. május 25-én a Star Wars vetítését megkezdték az amerikai mozikban, George Lucas egy sötét szobában ült, és a film német, francia és spanyol nyelvű verzióit keverte. Több mint 18 órája dolgozott már ezen, s az előző kéthét minden napja hasonlóan telt. Lucas annyira kimerült volt, hogy a saját filmje bemutatójáról teljesen megfeledkezett. Aznapra randevút beszélt meg feleségével, Marciával Hollywood híres mozijával, a Manns Chinese-zel szemben egy kis gyorsbüfében. A mozi körül hatalmas dugó alakult ki, amibe Lucas is beragadt, és csak úgy hömpölygött a tömeg. "Jézusom mi történik itt?" - csodálkozott Lucas. Amint aztán bekanyarodtak a Hollywood Boulevard-ra, megpillantották a mozi fölött a hatlamas plakátot a Star Wars felirattal. Lucas nem akart hinni a szemének. Ült a gyorsbüfében, és csak bámulta a hatalmas tömeget. Aztán visszament keverni." 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. 38 perccel korábban, Ody Mandrell írta: "Amikor 1977. május 25-én a Star Wars vetítését megkezdték az amerikai mozikban, George Lucas egy sötét szobában ült, és a film német, francia és spanyol nyelvű verzióit keverte. Több mint 18 órája dolgozott már ezen, s az előző kéthét minden napja hasonlóan telt. Lucas annyira kimerült volt, hogy a saját filmje bemutatójáról teljesen megfeledkezett. Aznapra randevút beszélt meg feleségével, Marciával Hollywood híres mozijával, a Manns Chinese-zel szemben egy kis gyorsbüfében. A mozi körül hatalmas dugó alakult ki, amibe Lucas is beragadt, és csak úgy hömpölygött a tömeg. "Jézusom mi történik itt?" - csodálkozott Lucas. Amint aztán bekanyarodtak a Hollywood Boulevard-ra, megpillantották a mozi fölött a hatlamas plakátot a Star Wars felirattal. Lucas nem akart hinni a szemének. Ült a gyorsbüfében, és csak bámulta a hatalmas tömeget. Aztán visszament keverni." Ez valóban így történt. Egy nappal később viszont... "George Lucas lelépett. Mire a rendező végzett a Csillagok háborúja monó keverésével - május 26-án, csütörtökön, kora reggel -, a film alig 24 órája ment a mozikban, és máris megdöntött valamennyi helyi rekordot, valamint elnyerte a minden idők legnézettebb szerdai premierje címet. Délután már szünet nélkül csörögtek a telefonok a Parkhouse-ban, újságírók serege próbálta elérni Lucast, hogy szóra bírják. Egynek sem sikerült. >Hawaiiira mentem - emlékezett vissza Lucas. - Végeztem.< (...) A rendező csak a hét végére kezdte hinni a sikeréről szóló híreket. Steven Spielberg a barátnője, Amy Irving társaságában csatlakozott George-ékhoz Hawaiin és >eufórikus állapotban< találta a barátját." 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. 15 órával ezelőtt, Rog írta: - Bocs főnök. De én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik. Basszus, ezt a filmet tuti, hogy láttam, mert az idézet ezen részét ismerem. De még mindig nem villant be, melyik filmből van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 18. Akkor jöjjön a kövi szösszenet: "Miért nem tudtad szépen visszatenni a nyuszit a dobozba?" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.