kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Elsőre nekem egy Stan és Pan film ugrott be, de hogy miért az nem tom... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Én meg csak otthon du-este tudok hallgatózni Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. (szerkesztve) Kémek a sasfészekben Szerkesztve: 2007. November 6. - Rog Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Még senki nem talált, de a háborús vonal az jó. Annyit még segítek, hogy vígjáték. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Beugrott hogy a múlt hét elején néztem egyet: A leghosszabb nap Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Beugrott hogy a múlt hét elején néztem egyet:A leghosszabb nap Nem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Top Secret. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Lenni vagy nem lenni Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. A leghosszabb nap Amúgy ez a fél perc szinte uígy benne van ennek a zenéjében is. Lehet hogy uaz szerezte a két film zenéjét. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Lenni vagy nem lenni Lenin vagy nem Lenin? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Lenin vagy nem Lenin? Nem éppen. Ez egy háborús vígjáték. Lenni vagy nem lenni Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Nem Top secret Zeneszerzőt meg rendezőt nem mondok, mert akkor nagyon könnyű. Egy biztos mindenki legalább 10 filmet látott egyik és másiktól. Ez a film nagyon megbukott a mozipénztáraknál. És a magyar címének köze sincs az eredetihez. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. (szerkesztve) Megvan Lokatelli. 1941 Szerkesztve: 2006. December 4. - Obi1 Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Megvan Lokatelli. 1941 Helyes. Ha megmagyarázod miért Meztelenek és Bolondok a magyar címe akkor minden tiszteletem a tiéd. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Ha megmagyarázod miért Meztelenek és Bolondok a magyar címe akkor minden tiszteletem a tiéd. Hát, fogalmamsenincsen. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hát nem sokon múlt, hogy legyen megint egy találatom, csak foglalt volt közben a gép Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. http://feltoltok.atw.hu/kep.jpg Persze fej kivágva hogy ne legyen annyira könnyű(bár szerintem így is egyszerű). Itt a nem hivatalos filmzene-kvíz: Zene Én már egy éve keresem hogy minek a zenéje ez, remélem ti tudjátok.A stílusa alapján kicsit Danny Elfman, a számot egy fájlmegosztón találtam, mint a vissza a jövőbe 2 főcímzenéje(persze nem az). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. (szerkesztve) Sziriana (és ha minden igaz George Clooney feje hiányzik ) Szerkesztve: 2006. December 4. - Bomarr Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Itt a nem hivatalos filmzene-kvíz:Zene Én már egy éve keresem hogy minek a zenéje ez, remélem ti tudjátok.A stílusa alapján kicsit Danny Elfman, a számot egy fájlmegosztón találtam, mint a vissza a jövőbe 2 főcímzenéje(persze nem az). Tetszik ez a zene... Nem tudom, mi ez, de jó nagyon. OFF Meghallgattad már a Hook zenéjét? Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Sziriana (és ha minden igaz George Clooney feje hiányzik ) Ott a pont. SimonZ: Már töltöm. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Sajnos nincs időm egy hosszabb "menetre", ugyhogy most az nyer, akinek gyorsabb netje és előbb kapcsol ide Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Indiana Jones és az Útolsó Kereszteslovag :-D Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Indiana Jones és az Útolsó Kereszteslovag :-D Ön nem nyert.... az "utolsó"-t rövid Ú-val irjuk Najó, ott a pont Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Obi1 a berakott zenéd hasonlít a Nagy Hal-ra. Majd belehallgatok, az albumba, hogy az-e. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Nincs valami nagy tolongás skaccok. :S Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Lopakodó Kicsit régebbit nem lehetne... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Lopakodó Kicsit régebbit nem lehetne... Nem Nem az! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Hozzászólás ideje: 2006. December 4. Újabb kép a filmből. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.