Ugrás a kommentre

Filmkvíz

kudar

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Váááá. Ne ez az a téma amit utálok. Azért nem fogom soha többé megnézni a mechanikus narancsot, mert rosszul lettem mikor kifeszítették a szemét...hát ez sem jobb annál... :):lol: Mindenesetre fogalmam sincs mi lehet ez. :D Erre tuti emlékeznék ha láttam volna vhol. :)

Hozzászólás ideje:
Váááá. Ne ez az a téma amit utálok. Azért nem fogom soha többé megnézni a mechanikus narancsot, mert rosszul lettem mikor kifeszítették a szemét...hát ez sem jobb annál... :):) Mindenesetre fogalmam sincs mi lehet ez. :) Erre tuti emlékeznék ha láttam volna vhol. :cry:

Ezzel nem vagy egyedül. A szemes dolgok engem is fészkelődésre kényszeritenek... és talán sose fészkelődtem/hunyorogtam annyit, mint ezalatt a kérdéses film alatt :D

Hozzászólás ideje:

Na, ezért kell átesni szemműtéten. Az ember élőben nézheti végig, ahogy a szemébe tűket meg isten tudja miket szurkálnak. Utánna garantáltan nem fog benne semmit sem megmozgatni egy ilyen szolid kép :)

Hozzászólás ideje:
Na, ezért kell átesni szemműtéten.

A lézerestől azért nem kell félni. Nyár végén megvolt és jobban látok mint azelőtt szemüveggel. :)

Hozzászólás ideje:
Az ember élőben nézheti végig, ahogy a szemébe tűket meg isten tudja miket szurkálnak.

Jaj!! Még nézni is kell, nem elég, hogy szúrkálják?? Akkor egyelőre nagyon örülök neki, hogy tegnap is megközölte szemészem, hogy minden jó még.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nagyon szeretem ezt a filmet :) Egyébként Lesz ez még így se a magyar címe. Nekem inkább arról ugrott be, ahogy bánik az eszközökkel :)

Szerkesztve: - MissKarrde

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.