Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Szerző Hát én ezt a két képkockát még tuti hogy egy filmben sem láttam, szal fölösleges tippelnem...
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Akkor most már tényleg jöjjön Bomarr Most már abban van minden remény, hogy legalább ő tudni fogja
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Na hol van Bomarr? Amugy addig párhuzamosan nyugodtan adhat fel valaki képkvízt, hogy ne unatkozzunk, még nem jön az illetékes.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Akkor majd lesz valahogy. Szerkesztve: 2007. November 6.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Várjak amíg helyben hagyják, vagy lökjem a képet? Szerintem várjuk meg.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Őrült Stone Azaz, bocsi a késésért, de nem jött be az oldal.
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Húúú pedig ezt a filmet már láttam... (kb. az első, azok közül, amik itt szerepeltek...) Donát
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Amerikai Psycho. Szerkesztve: 2006. December 1.18 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Ó, ismét valami, amit tudtam volna szimplán képről Na majd legközelebb
Hozzászólás ideje: 2006. December 1.18 éve Rengeteg ismert színész játszik benne, és ez a kedvenc filmem. Egy kis segítséget(vagy még képet), ha megkérhetnélek.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.