Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Szerző Elsőre nekem egy Stan és Pan film ugrott be, de hogy miért az nem tom...
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Kémek a sasfészekben Szerkesztve: 2007. November 6.17 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Még senki nem talált, de a háborús vonal az jó. Annyit még segítek, hogy vígjáték.
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Beugrott hogy a múlt hét elején néztem egyet: A leghosszabb nap
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Beugrott hogy a múlt hét elején néztem egyet:A leghosszabb nap Nem
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve A leghosszabb nap Amúgy ez a fél perc szinte uígy benne van ennek a zenéjében is. Lehet hogy uaz szerezte a két film zenéjét.
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Lenin vagy nem Lenin? Nem éppen. Ez egy háborús vígjáték. Lenni vagy nem lenni
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Nem Top secret Zeneszerzőt meg rendezőt nem mondok, mert akkor nagyon könnyű. Egy biztos mindenki legalább 10 filmet látott egyik és másiktól. Ez a film nagyon megbukott a mozipénztáraknál. És a magyar címének köze sincs az eredetihez.
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Megvan Lokatelli. 1941 Szerkesztve: 2006. December 4.18 éve - Obi1
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Megvan Lokatelli. 1941 Helyes. Ha megmagyarázod miért Meztelenek és Bolondok a magyar címe akkor minden tiszteletem a tiéd.
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Ha megmagyarázod miért Meztelenek és Bolondok a magyar címe akkor minden tiszteletem a tiéd. Hát, fogalmamsenincsen.
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Hát nem sokon múlt, hogy legyen megint egy találatom, csak foglalt volt közben a gép
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve http://feltoltok.atw.hu/kep.jpg Persze fej kivágva hogy ne legyen annyira könnyű(bár szerintem így is egyszerű). Itt a nem hivatalos filmzene-kvíz: Zene Én már egy éve keresem hogy minek a zenéje ez, remélem ti tudjátok.A stílusa alapján kicsit Danny Elfman, a számot egy fájlmegosztón találtam, mint a vissza a jövőbe 2 főcímzenéje(persze nem az).
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Sziriana (és ha minden igaz George Clooney feje hiányzik ) Szerkesztve: 2006. December 4.18 éve - Bomarr
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Itt a nem hivatalos filmzene-kvíz:Zene Én már egy éve keresem hogy minek a zenéje ez, remélem ti tudjátok.A stílusa alapján kicsit Danny Elfman, a számot egy fájlmegosztón találtam, mint a vissza a jövőbe 2 főcímzenéje(persze nem az). Tetszik ez a zene... Nem tudom, mi ez, de jó nagyon. OFF Meghallgattad már a Hook zenéjét?
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Sziriana (és ha minden igaz George Clooney feje hiányzik ) Ott a pont. SimonZ: Már töltöm.
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Sajnos nincs időm egy hosszabb "menetre", ugyhogy most az nyer, akinek gyorsabb netje és előbb kapcsol ide
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Indiana Jones és az Útolsó Kereszteslovag :-D Ön nem nyert.... az "utolsó"-t rövid Ú-val irjuk Najó, ott a pont
Hozzászólás ideje: 2006. December 4.18 éve Obi1 a berakott zenéd hasonlít a Nagy Hal-ra. Majd belehallgatok, az albumba, hogy az-e.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.