Kargarosz Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 (edited ) Ahogy elnézem külön topicjuk nincs az ifjúsági regényeknek így gondoltam amit elkezdtem annak nyitok egyet. Edited April 19, 2019 by Kargarosz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Szerintem ezeknek az ifjúsági regényeknek mehet egy topik egyben, nem? Nem hiszem, hogy olvasnánk ezeket annyian, mint a "rendes" könyveket. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Ez is "rendes" könyv, egyedi, szóval lehet neki külön topikja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez is "rendes" könyv, egyedi, szóval lehet neki külön topikja. Értem, csak amint az látható, április óta nem jött egy hozzászólás szem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Nekem mondjuk elment a kedvem tőle. Annyi negatívat olvastam róla. Majd egyszer könyvtárból kikölcsönzöm. Így is 10 SW könyv van olvasatlanul nálam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 Ez meglep, mert nem egy rossz könyv ez. Nem is kiemelkedő, de nincs vele semmi különös probléma szerintem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Nekem mondjuk elment a kedvem tőle. Annyi negatívat olvastam róla. Majd egyszer könyvtárból kikölcsönzöm. Így is 10 SW könyv van olvasatlanul nálam. Én ebből a könyvsorozatból A csempész futása című darabot olvastam csak. Szerintem nincs vele semmi baj, sőt egész jó regény. Egy nap alatt kiolvastam, ami nálam nagy szó. Persze ettől még Az ébredés előtt lehet rossz. De szerintem ne mindig hallgass a kritikákra! Voltam már én is úgy, hogy sokak által magasztalt könyv nagyon nem jött be, illetve fordítva. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 2019. 10. 13. - 15:08, Bomarr írta: Ez meglep, mert nem egy rossz könyv ez. Nem is kiemelkedő, de nincs vele semmi különös probléma szerintem. Nos, akkor teszek vele majd egy próbát. Bár előtt még próbálom behozni a lemaradásomat. 2019. 10. 13. - 16:43, caseyjones írta: Én ebből a könyvsorozatból A csempész futása című darabot olvastam csak. Szerintem nincs vele semmi baj, sőt egész jó regény. Egy nap alatt kiolvastam, ami nálam nagy szó. Persze ettől még Az ébredés előtt lehet rossz. De szerintem ne mindig hallgass a kritikákra! Voltam már én is úgy, hogy sokak által magasztalt könyv nagyon nem jött be, illetve fordítva. Igen, igazad van. Én is voltam már így. Akkor a jövőben igyekszek majd sort keríteni rá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargarosz Posted October 16, 2019 Author Share Posted October 16, 2019 15 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Nos, akkor teszek vele majd egy próbát. Bár előtt még próbálom behozni a lemaradásomat. Ugye mivel én jegyzetelek közbe így lassan haladok a könyvekkel no meg ugye olvasok most közbe a Trónok Harcát amibe eléggé belemerültem mindjárt végzek is vele. Viszont mindenképpen ajánlom egyszer elolvasni számodra. A 3 karaktert mutatja be legfőképpen Poe karaktere kapja a legtöbb írást, de ez nem von le semmit se a könyv fontosságán. Mivel sokkalta árnyaltabbak lesznek a karakterek legfőképpen Finn, és Rey. Tény, és való Finn kapja a legkevesebb írást,de fontos háttéranyag, hogy miért nem olyan mint a többi katona amikor teljesíteni kéne amire hivatott. Ha jól tudom: Finn története 1 héttel az Ébredő erő előtt van Rey egy hónap Poe pedig 1 év Egy próbát mindenképp megér. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 9 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Ugye mivel én jegyzetelek közbe Mit jegyzetelsz? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargarosz Posted October 16, 2019 Author Share Posted October 16, 2019 (edited ) Fejezetenként fontosabb dolgokat: nevek, bolygók, járművek, fajok, érdekességeket. Mivel, ha van valami újdonság Wookipédián megnézem utána járok ami érdekesség már amit értek belőle mert nekem az angolom kb. a goggle fordító, de támpontnak az is megteszi. Kisebb vagy nagyobb cselekmény leírása amit úgy igazán fontosnak tartok. Annak idején elkezdtem az Utóhatás trilógiánál azóta úgy vagyok vele folytatom. Edited October 16, 2019 by Kargarosz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted October 16, 2019 Share Posted October 16, 2019 1 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Fejezetenként fontosabb dolgokat: nevek, bolygók, járművek, fajok, érdekességeket. Mivel, ha van valami újdonság Wookipédián megnézem utána járok ami érdekesség már amit értek belőle mert nekem az angolom kb. a goggle fordító, de támpontnak az is megteszi. Kisebb vagy nagyobb cselekmény leírása amit úgy igazán fontosnak tartok. Annak idején elkezdtem az Utóhatás trilógiánál azóta úgy vagyok vele folytatom. Ez tök jó! A végén még ki kell adnod egy saját Star Wars enciklopédiát 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted October 17, 2019 Share Posted October 17, 2019 A Wookieepedia-n minden könyvnek van saját adatlapja, ahol felsorolják az összes szereplő vagy megemlített karaktert, helyszínt, fajt, szervezetet, csatát stb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted October 23, 2019 Share Posted October 23, 2019 (edited ) 2019. 10. 13. - 10:54, Ody Mandrell írta: Ez is "rendes" könyv, egyedi, szóval lehet neki külön topikja. De pl. az Aftermath-trilógiának is egy topikja van, nem pedig külön-külön minden résznek. És végül is ezek az ifjúsági könyvek (mennyi van belőle, három darab?) is hasonló elvvel lettek megírva, mármint hogy egy sorozatként. Azt mondjuk nem tudom, hogy mennyi az átfedés közöttük. Edited October 23, 2019 by caseyjones Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts