Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Köszi Krande! Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. (szerkesztve) Ody: ez szokás szerint nagyon szép lett! Gratulálok hozzá! (És igazán nincs mit. ) Szerintem is mindenképpen érdemes folytatni a sorozatot. Nekem Anakin és Padmé útjának különbözősége a droidgyárban még soha nem tűnt fel, és a Jedikkel összekapcsolt fény sem mindig tudatosult bennem (pl. amikor megérkeznek a hangárhoz). A II. rész sok szempontból kiemelkedik a többi közül, vizualitásban kétségtelenül. Ez az egyik oka, amiért nagyon szeretem ezt az epizódot. Olyan képi megoldásokat tartalmaz, mint kevés más film. A Geonosis mint helyszín nagyon közel áll a szívemhez, nagyon jól megcsinált bolygó. Obi-Wan börtönét például már régen, az EP2 előzetesében nagyon megszerettem. Nem is igazán tudtam akkor megindokolni, mi tetszett benne annyira, csak azt éreztem, hogy ez így "jó". Annyit jegyeznék meg, hogy az eredeti droidgyáras látványtervek színvilága sokal sötétebb és vörösebb volt, de ezt Lucas megváltoztatta. Akkor még nem közölték, milyen indokkal, de azóta már tudjuk. Szerkesztve: 2008. Január 22. - SimonZ Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 22. (szerkesztve) Köszi Zoli neked is! Geonosis a háborúra termett, ez egyértelmű. Az is remek, ahogy a történeti mellett, a vizuális szálak is összefutnak. Az eddig sugallt színi átmenetet felváltja a totalitás. Amint az írásomban is kiemeltem, itt minden egyszínű, még az égbolt is. Csupán parányi szigetekként vannak jelen a különböző, jóságot kifejező színek (kék, fehér, zöld). Esetleg tudnál mutatni képeket az eredeti droidgyárról? Szerkesztve: 2008. Január 22. - Ody Mandrell Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Igyekszem előkeríteni párat. Pillanatnyilag fogalmam sincs, hova mentettem őket... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Hozzászólás ideje: 2008. Január 25. Lehengerlő írás lett Ody! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Január 26. Köszi Dzséjt! Örülök, hogy sikerült rátalálnod. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Január 4. Itt is az a helyzet mint az EPI -nél, bár annyival jobb, hogy csak a Coruscnatot és a Naboot törölték. Remélem valaki tud segíteni a képek megszerzésében! Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. Hozzászólás ideje: 2009. Október 3. A Képfeltöltés lenyelte a Kamino bemutatását Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Sajnos ilyesmi várható/várható volt bármelyik topikban, ahol a képek akármelyik xy ingyenes feltöltős oldalról vannak bent Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Október 4. A Képfeltöltés lenyelte a Kamino bemutatását Majdnem mindent benyelt a kepfeltoltes. Majd egyszer pótolom a hiányosságot. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2013. Február 25. Hozzászólás ideje: 2013. Február 25. (szerkesztve) Szerintem ez inkább egy 3. részes topikba való. Amúgy köszi! Admin: Megy is oda Sky. Szerkesztve: 2013. Február 25. - Ody Mandrell Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2013. Február 26. Hozzászólás ideje: 2013. Február 26. Húúú, bocsi. Valami megzavarhatta áramköreimet, hogy ide tettem be. Vélhetően a "... epizód világai" cím zavart meg, csak a világokra figyeltem, nem is néztem, hányadik epizód... Köszi, Ody! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.