Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 2. Scurrier Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Dengar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Venator csillagromboló Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. "Császár jobb keze" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Logray Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Szerintem ő Mara Jade-re gomdolt, mint "Császár jobb keze" Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. (szerkesztve) Szerintem ő Mara Jade-re gomdolt, mint "Császár jobb keze" Gondoltam ilyenre, de ilyen alapon Vader is lehetne. Azt meg úgysem tudtam hogy Marcsa jobban nyalt Palpinak mint Vader. Ha Coce-nak nem tetszik szól és majd más berakja azt amire ő gondolt és akkor nem kell berakni azt amit én beírtam. Jobb lenne akkor egyértelműen megadni amit akar. Én majd beírom valamikor Typho bal szemét kötés nélkül. Szerkesztve: 2007. Január 3. - Rog Ertay Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. N-1 -es vadász. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Dzséjtnek van igaza, egy kis csavart akartam a topicba vinni. Már a Tarkin bal fülével alapoztam a megtévesztést. És az idézőjellel akartam szemléltetni, hogy kicsit más a feladvány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. "Császár jobb keze" OFF Idézet a Vaklármából: "Most már mindenkinek megvan az öröme? Ugye szent a béke megint? Jézusom." ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Tökéletes a válasz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Tökéletes a válasz! Hát irtó szexi a csaj, azt meg kell hagyni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Azt meg úgysem tudtam hogy Marcsa jobban nyalt Palpinak mint Vader. OFF Nem, csak neki is megvolt a maga dolga, és a megnevezése. ON Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Gungan bongo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 3. Mynock Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. dewback Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Aayla Secura Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Palpi jobb kezének mutatóujja (nesztek!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Nesze, de inkább ne vigyük el ilyen irányba a topicot. Lyn Me Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. HK-47 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 4. (szerkesztve) YT-2400 Outraider Szerkesztve: 2007. Január 4. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Padmé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. (szerkesztve) Anakin Szerkesztve: 2007. Január 5. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Luke Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. És Krande megfejtette a saját magáét és egy végtelen ideig visszacsavarodó kvíz paradoxonba ütköztünk! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. (szerkesztve) Jó ez az off-szűrő Szerkesztve: 2007. Január 5. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 5. Jabba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. Mustafar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. Egy idő után meglehetne fordítani. Valaki betesz egy képet, és meg kell mondani, mi az/ki az (a la filmkvíz) Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Január 6. Egy idő után meglehetne fordítani. Valaki betesz egy képet, és meg kell mondani, mi az/ki az (a la filmkvíz) Donát OK de azt másik topikan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.