Hozzászólás ideje: 2007. Január 3.18 éve Szerintem ő Mara Jade-re gomdolt, mint "Császár jobb keze" Gondoltam ilyenre, de ilyen alapon Vader is lehetne. Azt meg úgysem tudtam hogy Marcsa jobban nyalt Palpinak mint Vader. Ha Coce-nak nem tetszik szól és majd más berakja azt amire ő gondolt és akkor nem kell berakni azt amit én beírtam. Jobb lenne akkor egyértelműen megadni amit akar. Én majd beírom valamikor Typho bal szemét kötés nélkül. Szerkesztve: 2007. Január 3.18 éve - Rog Ertay
Hozzászólás ideje: 2007. Január 3.18 éve Dzséjtnek van igaza, egy kis csavart akartam a topicba vinni. Már a Tarkin bal fülével alapoztam a megtévesztést. És az idézőjellel akartam szemléltetni, hogy kicsit más a feladvány.
Hozzászólás ideje: 2007. Január 3.18 éve "Császár jobb keze" OFF Idézet a Vaklármából: "Most már mindenkinek megvan az öröme? Ugye szent a béke megint? Jézusom." ON
Hozzászólás ideje: 2007. Január 3.18 éve Tökéletes a válasz! Hát irtó szexi a csaj, azt meg kell hagyni.
Hozzászólás ideje: 2007. Január 3.18 éve Azt meg úgysem tudtam hogy Marcsa jobban nyalt Palpinak mint Vader. OFF Nem, csak neki is megvolt a maga dolga, és a megnevezése. ON
Hozzászólás ideje: 2007. Január 4.18 éve Nesze, de inkább ne vigyük el ilyen irányba a topicot. Lyn Me
Hozzászólás ideje: 2007. Január 4.18 éve YT-2400 Outraider Szerkesztve: 2007. Január 4.18 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2007. Január 5.18 éve És Krande megfejtette a saját magáét és egy végtelen ideig visszacsavarodó kvíz paradoxonba ütköztünk!
Hozzászólás ideje: 2007. Január 5.18 éve Szerző Jó ez az off-szűrő Szerkesztve: 2007. Január 5.18 éve - Darth Krande
Hozzászólás ideje: 2007. Január 6.18 éve Egy idő után meglehetne fordítani. Valaki betesz egy képet, és meg kell mondani, mi az/ki az (a la filmkvíz) Donát
Hozzászólás ideje: 2007. Január 6.18 éve Szerző Egy idő után meglehetne fordítani. Valaki betesz egy képet, és meg kell mondani, mi az/ki az (a la filmkvíz) Donát OK de azt másik topikan.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.