Ugrás a kommentre

2x12 - The Missing Agent


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

12. rész - The Missing Agent

 

epguidere212.jpg

 

Írta: 

Rendezte: 

 

Helyszín: 

 

Szereplők:

 

Történet

 

 

Érdekességek

 

 

Concept Art galéria

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Huhh... Micsoda rész és micsoda új ellenfél! Ax Tagrin nem kispályás, ráadásul Beskar páncéllal felvértezve! Az alapsztori is jó, de a rész végi cliffhanger mindent vitt. Egyre erősebb részek jönnek! :clap: Ráadásul a látványvilág is pazar.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez egy pazar hangulatú rész, remek akciójelenetekkel. Ax tényleg elég kemény forma, szépen koreografált harcjelenetek tarkítják az epizódot.

23 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

ráadásul Beskar páncéllal felvértezve

Ez biztos, hogy Beskar? Látom, hogy lepattannak róla a lövedékek, de gondolom ettől még nem biztos, hogy Beskar. Persze simán lehet az is. Amúgy ha már Mandi, engem ez a bolygó eléggé emlékeztetett arra, ami ott is gyakran feltűnik, ahonnan a küldetéseket szokta volt felvenni.

 

Tetszik, hogy most Yeagerrel akcióznak hőseink. Sajnálom, hogy Torra ennyire háttérbe szorult, de ilyen bulikban nincs igazán helye. Amúgy az is vagány volt, hogy felvillant Rey zenei témája is pár másodperc erejéig.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

1 órával ezelőtt, pb69 írta:

Ez egy pazar hangulatú rész, remek akciójelenetekkel. Ax tényleg elég kemény forma, szépen koreografált harcjelenetek tarkítják az epizódot.

Szerintem magasan a sorozat legjobb része, szinte Rebels szint. 

 

1 órával ezelőtt, pb69 írta:

Ez biztos, hogy Beskar? Látom, hogy lepattannak róla a lövedékek, de gondolom ettől még nem biztos, hogy Beskar. Persze simán lehet az is.

A tapasztalataimból szűrtem le hogy az. Eddig nem láttunk más ilyen ellenálló anyagot. De persze lehet, hogy tévedek. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nagyon mozgalmas epizód volt, pörgős tempóval, tele akcióval és a végén egy kemény cliffhangerrel. 
Az egyik leghangulatosabb kezdést láthattuk ennek a résznek az elején az összes Resistance epizód közül, ahogy menekült Norath az üldözője elől már az is nagyon jól nézett ki és remek hangulata volt, de aztán mikor feszülten várakozik bent és a fejvadász rátörti az ajtót az tényleg felfelé lóg ki a sorozatból. Az egész epizód során az volt az érzésem, hogy a Resistance ez alkalommal, mintha levetkőzte volna a korábban a sorozatra jellemző kereteket. Itt már nem nagyon voltak humoros beszólások, vagy a Kaztől megszokott burleszk szerű szerencsétlenkedés, hanem kemény akciók (rögtön az elején képbe kerültünk a kis droid lelövésével, hogy ez egy másabb hangvételű rész lesz) és baljóslatú atmoszféra jellemezte a teljes játékidőt. Mikor megérkeztek a bolygóra, már akkor is az volt az érzésem, hogy itt nem lesz könnyű dolguk és az is tetszett, hogy a rész végén nem is sikerült mindenkit megmenteni, hanem úgy lett vége, hogy továbbra is ott van a nézőben ez a vészjósló érzés, amire rá is erősítettek azzal a robbanásszerű energiakisüléssel.
Az új szereplők közül Ax Tagrin az egész Resistance eddigi legfélelmetesebb ellenfelének tűnt. Neki is jót tett, hogy nem rontották a renoméját mondjuk azzal, hogy Kazzel kerül szembe és a srác valami Jar-Jar-szerű ügyetlenkedés után szerencsésen helyben hagyja a nálánál képzettebb ellenfelét. Kellően badass volt, de nem tűnt totálisan legyőzhetetlennek sem, Synarával egyenlő felekként küzdöttek és nagyon látványos harci jeleneteket hoztak össze. Apropó, Synarának is egy újabb, eddig nem látott oldalát ismerhettük meg, hogy közelharcban egy ilyen képzett fejvadásszal is tökéletesen fel tudja venni a versenyt. Norath Kev személyében egy újabb ellenálló kémmel találkozhattunk, bár önmagában ő számomra nem volt túl emlékezetes figura. Azt mondjuk furcsálltam, hogy mikor leadta a vészjelzést utána tényleg abban reménykedett, hogy megmentik majd... (tudom Axnak csak félrevezetésből mondta azt amit, de mégis mintha komolyan bízott volna a kimentésében) azt persze nem tudom ez az epizód pontosan mikor játszódik a filmekhez viszonyítva, de ha abból indulok ki, hogy az Ellenállás elég rossz állapotban van a VIII. rész után, akkor kicsit túlzásnak tűnik az, hogy van arra energiájuk, hogy kimenekítsenek egy egyszerű ügynököt egy ilyen küldetésből.
Pyre biztos a sisak alatt felhúzta a szemöldökét, mikor meghallotta Kaz nevét, most már annyiszor keresztezte az útjukat, hogy nagyon szertnék már elkapni. Nagyon felcsigázott a folytatásra az, ahogy zárult az epizód, de biztos kivágják majd magukat. Egyébként talán kicsit Yeager lógott ki lefelé, ő mintha nem kapott volna annyi szerepet, hogy feltétlenül el kelljen jönni errea küldetésre, de persze mindannyiuk elől ellopta Synara a showt és természetesen CB-23 önfeláldozását is érdemes megjegyezni.
Az évad egyik legjobb része volt ez összességében.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

A részben szereplő Ax Targrinra gondol szerintem. 

Azt gondoltam, de hogy "új", mármint ha jól emlékszem más fejvadász nem volt a sorozatban. Ezért kérdeztem, hogy az egész SW-ben újként megjelenő fejvadászt ért-e alatta vagy rosszul emlékszem és az előző évadban volt egy másik fejvadász is, akihez képest Ax új lenne a sorozaton belül is :)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.