Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. (szerkesztve) Lehet csemegézni. Szerintem az alábbi két meccs a csúcs. Luke vs. Thrawn/Bail Tarkin vs. Krennic Szerkesztve: 2019. November 14. - Ody Mandrell 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Vannak itt érdekes párosítások. Az Obi/Kanan duó nagyon jó lesz, már előre érzem. Aztán a Tarkin/Krennic is szoros lehet, a Finn/Rex párbaj is hozhat érdekességeket. Leia/R2? Benne van a pakliban, hogy szoros küzdelem lesz. A többi szerintem előre sejthető. Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. 12 perccel korábban, Donát írta: Jyn Erso a mai Boba Fett / Lando / Mas Amedda / Jar-Jar Binks párharc győztesével találkozik. Szegény Jyn, Ameddát kapja ellenfélnek. Sajnos így nem fog továbbmenni. 4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Leia/R2? Benne van a pakliban, hogy szoros küzdelem lesz. Nálam Leia a TLJ után ennek a versenynek a fő favoritja. 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. 7 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Tarkin vs. Krennic Ez lesz szerintem a legszorosabb, úgyhogy kíváncsi vagyok, hogy innen kijut tovább. 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Tarkin vs. Krennic, ezt várom a legjobban. 2 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Tarkin vs. Krennic és Finn vs. Rex, nálam ezek a favoritok. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Donát: Ezeket a párosításokat véletlengenerátorokkal csináltad? 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 15. 7 órával ezelőtt, Frenkie írta: Donát: Ezeket a párosításokat véletlengenerátorokkal csináltad? Igen, excel makróval. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 2019. 11. 14. - 20:36, Donát írta: Ezek a párosítások indulnak majd szombat estétől. Lassan kialakul a teljes főtábla! Szerintetek hány selejtezős karakter jut tovább? Szerintem 2. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 2-3 -nál nem több, de lehet, hogy még annyi se. Qui-Gon nagy esélyes, Krennic csak simán esélyes. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: 2-3 -nál nem több, de lehet, hogy még annyi se. Qui-Gon nagy esélyes, Krennic csak simán esélyes. Qui-Gon legközelebb a főtáblán kezd. Nekem még van egy titkos meglepetés favoritom. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 46 perccel korábban, Donát írta: Qui-Gon legközelebb a főtáblán kezd. Nekem még van egy titkos meglepetés favoritom. Galen? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Galen? Titkos. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Amúgy ami meglepett, hogy Ahsoka, Jyn és Cassian a főtáblán kezdtek. Ez minek köszönhető amúgy? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 16. 57 perccel korábban, Bence1997 írta: Amúgy ami meglepett, hogy Ahsoka, Jyn és Cassian a főtáblán kezdtek. Ez minek köszönhető amúgy? Ahsoka elég erősen szerepelt 2 éve, amikor a selejtezőből indult, ezért helyet cserélt Boba Fettel. Jyn és Cassian a hátukon vitték a Rogue One-t, ezért főtáblásak. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 16. Hozzászólás ideje: 2019. November 16. (szerkesztve) 12 órával ezelőtt, Donát írta: Ahsoka elég erősen szerepelt 2 éve, amikor a selejtezőből indult, ezért helyet cserélt Boba Fettel. Jyn és Cassian a hátukon vitték a Rogue One-t, ezért főtáblásak. Na, ezek alapján már értem a helyzetüket a főtáblán. Megint jövők egy esélylatolgatással, mint anno 2 éve: Palpi vs. Poe - ez teljesen egyértelmű. Poe karaktere a TFA -ban nem bontakozik ki igazán, remek pilóta, ezt a filmben látni és a droidjával is nagyon belsőséges a kapcsolata de tkp. a TLJ és a képregény + Resistance néhány része tette Poet egy - számomra - háromdimenziós, élő, lélegző és legfőképp, emberi karakterré. Ellenben ott van Palpatine, akinél gonoszabb gonosz csak maga az Ördög lehetne... bár lehet Palpiról mintázták őt. Palpatine itt győzni fog, ez nem kérdés. Kíváncsi vagyok, hogy az EpIX -es szerepe hova fogja elvinni őt. A hype megvan. Yoda vs. K-2SO - Tavaly Yoda simán verte Poet - aki idén is erős ellenfelet kapott - és úgy érzem, a mostani is sima menet lesz a számára. K-2SO a RO egyik humorforrása, minden egyes jelenete aranyat ér és a halála szerintem az egyik legszebb a SW történeteiben. Barátsága Cassian -nel megható és nagyon kíváncsi vagyok a sorozatra majd. Mindig is akartam a RO óta egy olyan szériát/filmet, amelyben ők a főszereplők. Hát 1-2 éven belül megkapom... illetve megkapjuk. Yoda meg... nem szabad leírni a termetet. Kicsi a bors, de erős. Yoda pedig különösen az. Továbbjutása nem kérdés, a kérdés az, hogy meddig fog eljutni? Han Solo vs. Jango Fett - Két olyan karakter, akiket valami összeköt: Boba Fett. Aki sajnos már nincs velünk - hál égnek - de meglátjuk majd, hogy Jango mire megy Hannal. Valahogy Han győzelmet érzek a levegőben - az Ep7 és a Solo után különösen - Jango pedig nem szomorkodhat, hiszen 2 éve a legjobb 32 -be nem került be - Hux ellen kikapott hosszabbításban - de most itt lehet. Élvezze ezt a rövid pillanatot. Aztán lehet meglepi lesz, bár ahhoz tényleg nagyot kéne fordulnia a világnak. Luke Skywalker vs. Thrawn főadmirális - Luke számomra az OT hőse, de igazából sose voltam igazán oda a karakteréért. De a TLJ ezen annyit segített, hogy számomra eljutott oda, hogy Obi-wan/Qui-Gon szinten emlegessem. Bár, hogy megtudja -e előzni őket? Azt majd meglátjuk. Thrawn -nak nem lesz itt esélye, lehet néhány szavazatot elcsíp majd, de sajna száműznie kell majd magát az Ismeretlen Régiókba, nehogy Palpi haragja utolérje. Leia Organa vs. R2-D2 - Leia hasonló Luke -hoz: az OT -ban bár bírtam a karakterét, nem voltam úgy oda érte - bár azért az a bikini cucc, jujj... - viszont az ST - és azon belül a TLJ - megváltoztatta ezt bennem. Sajna a TFA -ban nem éreztem Leia erejét, van 1-2 nagyon jó jelenete Hannal, de azon kívül semmilyennek éreztem. Rian viszont újra megszerettetett velem egy OT karaktert. Leia története nagyon szívbemarkoló és Luke -al folytatott beszélgetése a film végén számomra a SW egyik legjobb jelenete. R2 a hű droid, nagyon bírom, de Leia ezt biztos, hogy befogja húzni. Padmé Amidala vs. Chewbacca - Húha, na itt lesz gond. Padmét bírom, ez egyértelmű. Tetszik a karakter története, sajnos az EpIII -ban elvették tőle azt a szálat, amelynél érzésem szerint igazán kiteljesedett volna a karaktere. De a TCW valamelyest javított ezen - számomra. Chewbacca pedig... Han háziállata az OT -ban, a TFA/TLJ kettősben végre kiteljesedett és a Solo -ban brillírozott. Nehéz döntés, én itt nem tudok dűlőre jutni. Chewi megnyerheti ezt, de ugyanakkorra esélye van Padménak is. Finn vs. Captain Rex - Én ezt várom az egyik legjobban. Két katona harcol a továbbjutásért. Finn karaktere nekem a TFA -ban nagyon adta, remek történetet kapott, ahogy új otthonra talált. A TLJ gyengébb szálát azonban ő képviseli - attól még nagyon bejön az ő történetfolyama, csak éppen a másik kettő (különösen az Erő szál) elhomályosítja - így valamelyest félkésznek érzem Finnt. De a hovatartozása remekül be lett mutatva a két film alatt. Epekedve várom a karakter történetének folytatását jövő hónapban. Rex pedig számomra a tökéletes katona megtestesítője. Érdekes meccs lesz ez, nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre. Obi-wan Kenobi vs. Kanan Jarrus - a 2 évvel ezelőtti bajnok csap össze a Rebels JEDIJÉVEL! Ez érzésem szerint Obi győzelem lesz majd, de amit a Rebels csinált Kanannel, az előtt le a kalappal, ezért is érzem azt, hogy ez a mérkőzés nem lesz egy sétagalopp Kenobi számára. Kanan története az egyik legszebb az egész Star Wars Sagaban. Az önfeláldozása pedig máig a Rebels egyik csúcspontja, minden szempontból. Obi-wan felkötheti a bajnoki gatyáját, de én úgy érzem, hogy a vén salabakter ezt vinni fogja. Kylo Ren vs. General Grievous - mint ahogy Ody fentebb említett, Kylo döntő-esélyes. Szóval ez nem is kérdés. Grievous köhögése szerintem vagy eláll Kylo szorításától, vagy köhögve fogja kilehetni a lelkét. Long live the Supreme Leader! Rey vs. Mace Windu - szegény Windu, ehhez a párbajhoz az a kép nagyon illene, amit még 1 hete Iqvi rakott be a kvízjáték alatt. Szegény szkeptikus jedink megkapta az új nemzet megalkotóját. Rey győzelme annyira világos a számomra, mint Windu számára az Out Window. Ahsoka Tano vs. Count Dooku - A kiválasztott padawanja kontra az arisztokrata gróf. Ahsoka győzelem? Benne van a pakliban. Jujj, de kíváncsi vagyok a csajszi jövőjére. Dooku ezzel szemben már megmutatta, hogy mit tud. A TCW bár kicsit rontott a karakteren - ez főleg a sok Anakin párbajnak volt köszönhető - de ugyanakkor megmutatta azt is, hogy ez az álnok kígyó mindenbe be volt avatva - 1-2 apróságot kívéve - és a gróf is ugyanolyan sith, mint a mestere. Jyn Erso vs. Lando Calrissian - Szerintem ezt Lando viszi. Ha másért nem is, de a Soloban konkrétan ellopta a showt. Nekem mindenesetre biztosan. Tarkin vs. Krennic - A Finn vs. Rex után ezt a másik legjobban várós párbaj ebben a körben. A két birodalmi tiszt a RO -ban már összeakasztotta a bajszát, akkor utóbbi húzta a rövidebbet. Most talán fordulni fog a kocka? Tarkint az új kánon - és a TCW/Rebels kettős - nagyon összetett, komplex karakterré tette. Izgalmas lesz. Én azt mondom, hogy győzzön a jobbik. Anakin Skywalker vs. Jabba - Nem csoda, hogy Anakin nem szereti a huttokat - se. A kiválasztott szerintem megeszi reggelire a hutt gengsztert. Termetét nézve jó nagy falat lesz. Darth Maul vs. Galen Erso - Jesus... szegény Galen. Az egyik legtisztább szívű "lázadó", aki megtette a lehetetlent, és szabotálta a Birodalmat. Ellenfele pedig a Sith formerly Darth... now just Maul. Aki a Crimson Dawn vezére is egyben. A halála a Rebels egyik legjobb jelenete. A karakter a TCW -nek hála nagyon komplex lett. Galennek nagy szerencse kellene, hogy a tüsifejűt megszorongassa. Cassian Andor vs. Qui-Gon Jinn - szegény RO karakterek. A főtáblán szinte esélyük sincsen. Qui-gon szerintem úgy befogja darálni Cassiant, mint ahogy szegény fiút a halál érte a Scariffon. Szerkesztve: 2019. November 17. - Bence1997 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Vedd ki a spoilert, nem olyan hosszú ez. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Hozzászólás ideje: 2019. November 17. 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Vedd ki a spoilert, nem olyan hosszú ez. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Jobban megnézve ezt a remek összefoglalót, remek meccsek jönnek! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Vasárnap szünnap, de nem maradunk esemény nélkül: érkeznek a nyolcaddöntős párosítások! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Élő sorsolás vagy olyan mint a múltkori? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 22. Éppen most , Ody Mandrell írta: Élő sorsolás vagy olyan mint a múltkori? Sajnos most nem tudok videót prezentálni. Úgyhogy egyesével fogom majd nyilvánosságra hozni a párharcokat. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Mivel úgy tűnik, hogy nem lesz a mai párharcokban sem hosszabbítás, 20:00kor kezdünk a TOP 16 sorsolásával és érdekességek is jönnek majd. 3 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 24. 10 perc múlva kezdünk! 3 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Nagyon kíváncsi vagyok. Izgalmas párharcok várnak ránk. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Izgalmas lesz valóban. Itt már nem lesz gyenge meccs. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Nos, fórumlakók, jöjjön akkor a legjobb 16 karakter sorsolása. Emlékeztetőül, akik továbbjutottak: Obi-Wan Kenobi Luke Skywalker Anakin Skywalker Sheev Palpatine Rey Yoda Jyn Erso Han Solo Kylo Ren Padmé Amidala Leia Organa Ahsoka Tano Director Krennic Qui-Gon Jinn Darth Maul Captain Rex Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Hozzászólás ideje: 2019. November 24. A legjobb 16 -ban van 2 animációs karakter! Azért ez megsüvegelendő. Mégha nem is jutnak tovább, már a TOP16 -ba kerülésük is nagy érdem! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 24. 1 perccel korábban, Bence1997 írta: A legjobb 16 -ban van 2 animációs karakter! Azért ez megsüvegelendő. Mégha nem is jutnak tovább, már a TOP16 -ba kerülésük is nagy érdem! Bizony. Lesz is majd erre egy statisztika. A sorsolás menete: a top 16-os mezőnyt véletlenszerűen 2 kalapba soroltam be. Az azonos kalapban található karakterek nem kaphatják egymást ebben a körben. Az A kalapban található karakterek egyesével fognak ellenfelet kapni a B kalapban található karakterek közül. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.