Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. a reek: a reeket minden bizonnyal erről a kihalt emlősszerű hüllőről mintázták: Az eopie: Az eopiet meg erről a kihalt dél-amerikai emlősről: ezek az észrevételeim ti is írjátok ide nyugodtan kedvenc szörnyeiteket a sw-ból nem tudom h van értelme, de most már van ilyen topik is Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Szépek. És Bogával mi a helyzet? (azon túl hogy állítólag egy itókáról kapta a nevét....) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Wow, ezek tök jól xom. Na, én is akkor: Azt hiszem, az ő esetében nyílvánvaló, mik lehettek az alapok. Kedvenc bogarantyúm: Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. (szerkesztve) Köszi nem is gondoltam volna, hogy az imádkozó sáska és az acklay ennyire hasonlítanak! Ez is nagyon jó ! Krande: hmm. Boga... azt nem tudom, hogy pontosan honnan ered az ötlet, de biztos egy gyíkot alakítgattak át Boga csőre viszont a szarvas dínók (Triceratops és társai) csőrére emlékeztet tehettek fel még szörnyeket, de lehet idegen lényeket is feltenni ezek a legviccesebbek, ilyet pöckölt le Jabba, ugye? kétlábú békának néznek ki Szerkesztve: 2007. Február 7. - Ody Mandrell Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. mármint értelmes, idegen fajokat is feltehettek Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. úgy értem hogy civilizált fajokat, hogy pontosabb legyek, de állatokat is tehettek még, mer azok is nagyon jók! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Xom! Használhatod a szerkesztés gombot, így egy hozzászólásba írva a kiegészítéseket! Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Hozzászólás ideje: 2007. Február 7. Krande: hmm. Boga... azt nem tudom, hogy pontosan honnan ered az ötlet, de biztos egy gyíkot alakítgattak át Boga csőre viszont a szarvas dínók (Triceratops és társai) csőrére emlékeztet Bogát egy gyík ihlette a Skywalker Ranch-ról. Ezt (ha jól emlékszem) Rob Coleman mondta egy dokufilmben, ami lement az Animal Planeten. Creatures from star wars volt a címe gyakorlatilag az egész beleillik műsor a topikba. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. ez is nagyon jó a wampa valóban egy kétlábú, szarvas jegesmaci Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. Hozzászólás ideje: 2007. Február 10. NAgyon jó ötlet volt ez a topik, Xom! Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. NAgyon jó ötlet volt ez a topik, Xom! köszi tegyetek fel bátran még kreatúrákat. jó sok van szerintem. A Felucia bolygón is van egy óriás hernyószerű valami, amit a klónok használnak hátasállatként Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hernyóféleség Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. tegyetek fel bátran még kreatúrákat. jó sok van szerintem. Nem lenne nehéz. A starwars.com adatbázisán vannak dögivel. Az már valamivel keményebb dió hogy miről mintázták őket. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. az utapaui Dactilliont egyértelmű, hogy a Pterodactylusról mintázták. (még a nevük is hasonló) Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. a banthát meg biztos a pézsmatulok ihlette: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. (szerkesztve) Jó szájbarágós szöveg. Szerkesztve: 2007. Február 12. - Rog Ertay Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Nekem a sando viziszörnyről inkább a komodói sárkány (ala Godzilla ) jut eszembe, mint a T-Rex. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. (szerkesztve) Láttam erről a debella jószágról vízszintes képet és arról nekem is valami hasonló ugrott be, de ez a filmbeli két lábon zabáló verzió jobban bejön és az a kihalt zsarnok az első amihez hasonlítani tudom. Lucasék turmixolhatták is az állatokat. OFF GENE-SPLICING METHODOLOGY HARDWARE: TELEPOD 1: TRANSMITTER OF SUBJECT A TELEPOD 2: TRANSMITTER OF SUBJECT B TELEPOD 3: RECEIVER OF GENETICALLY-FUSED A-B COMBINATION SUBJECT ON Szerkesztve: 2007. Február 12. - Rog Ertay Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. a worrt-ról nekem a tüskés békagyík jut eszembe: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2013. November 29. Hozzászólás ideje: 2013. November 29. Látom, most az ep1 van terítéken Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. Hozzászólás ideje: 2014. Április 18. (szerkesztve) Szerkesztve: 2014. Április 18. - R2-D2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. Hozzászólás ideje: 2019. Március 24. Jobb topik híján ide teszem be. Az SW hivatalos youtube csatornáján készült egy videó, amelyben összeszámolták hogy hány idegen faj található az OT-ban - mármint a felújítottban. Mielőtt megnéznétek, tippeljetek: Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.