Bomarr Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Csak az a bibi, hogy elvileg alig maradt Jedi. Végülis Obi-éknak sikerült a Templomban átállitani a "hivó-üzenetet" vagyis páran életben maradhattak... bár, ha az ep.4-ben Obi nem téved nagyot, akkor Vader kutatta fel a megmaradt jediket.
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Engem eddig csalódással tölt el ez a Yodás kép :S Kissé még nyersnek tűnik. Na majd ha valami mozgóképet kapunk belőle majd kiderül milyen lesz valójában.
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. (szerkesztve) De Obi-wan azt mondja: "Vader segített felkutatni a Jediket" Vagy valami ilyesmi. Ez nálam azt jelenti, hogy voltak, akik túlélték az Order 66-et, na ezeket Vader meg a rohamosztagosok szépen felkutatták is kiirtották. Leszámítva Yodát és Obi-want. Donát Szerkesztve: 2007. Február 11. - Ody Mandrell
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Lehet hogy előszedik Kajla Katarnt meg a többieket a játékokból meg az EU-ból.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Hozzászólás ideje: 2007. Február 11. Csak az a bibi, hogy elvileg alig maradt Jedi. Ezt nem tudhatjuk pontosan.Még a filmekből se.Obi-Wan sem tudhatja pontosan ki maradt életben.A galaxis nagy és volt pár Jedi.
kudar Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Hozzászólás ideje: 2007. Február 12. Nagyon kemény. Már alig várom!!!!
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Megjelent a kép az sw.com-on is, de érdekes, hogy a TV sorozat beharangozója lemaradt az aljáról! http://starwars.com/whatsnew/img/content/20070212_bg.jpg
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Mccallum nyilatkozott, hogy az élőszereplős sorozatban megmagyaráznak pár dolgot.Ebből az következik, hogy mégsem fejvadászos vonal lesz, mert egy fejvadászost nem kell magyarázni.
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2007. Február 13. Nem tudom mit kell itt még magyarázni. Én mindent értek.
Frenkie Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Hozzászólás ideje: 2007. Február 14. Nem tudom mit kell itt még magyarázni. Én mindent értek. Jó neked.
Ajánlott hozzászólás