Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Szerintem még korai a keserűség. A 2004-es DVD-t is az év második felében jelentették be hivatalosan. Szerintem érdemes kivárni a C4 eseményeket. Másrészről ez a Steve Sanswet vagy hogy kell írni....egy "idézőjeles" senki! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ő a rajongói kapcsolatokért felelős és nagyjából ezzel ki is merül a feladatköre. Tehát a Lucasfilm elsősorban egy pénzorientált üzem, ami sajnos nagyívben tesz a rajongókra, s mint ilyet, elsősorban marketinges és piaci szabályok irányítanak, semmint a lelkesedés irántunk. Tehát ha lesz DVD ebben az évben, akkor mi rajongók, majd az útolsó pillanatban értesülünk róla....ennyit az irántunk tanusított tiszteletről.

A másik pedig, hogy valoszínüleg a Force Unleashd játék csúszása egy kissé eltolta a nagy hepit és ezért már nem szívesen reklámoznak be semmit hónapokkal előre. Szóval türelem padawanok!

Hozzászólás ideje:

Remélem igazad lesz Zééé! A 2004-es kiadást már legaláb fél évvel korábban bejelentették, és jöttek is belőle képek. Ezek most nincsenek, ezért a letargia. :D Persze a celeben még minden változhat, de őszintén megmondom, én nem hiszek benne.

Hozzászólás ideje:

Én se nagyon hiszek benne, hogy ez évben lesz DVD. Kicsit gyérnek érzem a 30. évfordulós eseménysorozatot és a hozzá kapcsolodó marketinges anyagok piaci megjelenését. Mert eziddáig csak a HASBRO kecsegtet minket valóban tengernyi 30. évfordulós figurával, de azt ő ugyanúgy kiadná, ünnepség ide vagy oda. Aztán a Master Replica és a Slideshow Collectibe is kiad pár értékes SW cuccot, de ez mind csak egy kis réteget fed le. Persze lehet, hogy valaki éppen most adja le a 300 ezer forintos rendelését számozott Han Solo replika pisztolyra vagy mittomén.

Aztán ez a DVD dolog, csúszahat a készülő Ifjú Indiana J. DVD pack közelgő megjelenése miatt is. (ami szerintem szart se érdekel, mivel egy vagyon lesz)

És persze csúszhat a Blue Ray-HD-DVD értelmetlen formátumharca miatt is. Meg persze csúhat azért is mert Lucas köztudottan szarrágó, akármennyire is nagy formátumú alkotó.

És azt azért lássuk be, most az 1977-es STAR WARS című film 30. évfordulója van, nem pedig a SAGA-é. Tehát ha most mindent elsütnek, akkor mi lesz pár év múlva a Birodalom vagy a Jedi vagy a közelgő EPI (1999-2009) ugyancsak jelentős évfordulója kapcsán. Persze tiszta sor, hogy ez akkor lenne szép ünnep, ha DVD lenne, meg digitális EP1 yoda, meg normális fénykardok. Várjuk meg azt a C4-et...aztán meglátjuk mit hoz a mitulááá báti. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nem 2004 második felében jelentették be hivatalosan a trilógia DVD-t (akkor jelent meg), hanem az elején, de már egy évvel elötte szivárogtak olyan forrásokból a hirek, hogy mindenki készpénznek vette. Mostmeg itt van május és semmi, sőt ahogy közeledünk egyre több a tagadás. Szerintem ahhoz egy kissebb csoda kéne, hogy ebből idén DVD legyen, de azért én is azt mondom, hogy egy Celebrationt azért várjunk még meg a végleges kijelentésekkel...

Hozzászólás ideje:

Bár én sem hiszek benne, hogy lesz, és csak zárójelben jegyzem meg, hogy nem feltétlen idén kell várnunk.

Mert ugyebár a jubileumi év nem ér véget dec.31-én. 2008. május 24-ig tart és csak egy hónap múlva veszi kezdetét.

Hozzászólás ideje:
És azt azért lássuk be, most az 1977-es STAR WARS című film 30. évfordulója van, nem pedig a SAGA-é.

De ez egyben a Star Wars Saga 30. születésnapja is. Azzal kezdődött a Saga "élete". A többi meg már az aktuális részeké, de minden szülinap, ami az ep4-é, az a Sagaé is.

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.