Bomarr Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 (edited ) Nem lesz évfordulós DVD? Az elmúlt hónapokban a TV-sorozatokról érkező ritkás hírek mellett egyértelműen a 30. évfordulós DVD kiadás közeledte villanyozta fel leginkább a rajongókat. Pár hónapja az egyik LEGO katalógus (ITT látható), úgy tűnt hivatalosan is megerősíti a díszdobozról terjengő pletykákat. Hamarosan az USA Today is foglalkozni kezdett az üggyel és interjút készítettek a Special Edition-on is dolgozó Phil Feiner-el (ITT olvasható), aki nem kevesebbet állított, minthogy a következő kiadáson újabb jelenetekkel bővül ki a SAGA. Viszont közeledve az évforduló időpontjához, egyre gyanúsabbá vált, hogy a fél-hivatalos forrásokon kívül semmiféle megerősítés nem érkezik. Pár napja azonban az iF Magazinnak sikerült mikrofonvégre kapnia a Lucasfilmtől Steve Sansweet-et, aki leszögezte: "semmiféle DVD-kiadást nem tervezünk a közeljövőben". Hát ennyit az évfordulós kiadásról? Edited April 17, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Ennek a nevetséges huza-vonának a tükrében én azt mondom, hogy kár volt kiadni 2004-ben a filmeket. Időzíthették volna erre a szép évfordulóra! Nem is értem a dolgot... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Nekem meg most az az érzésem, hogy a bal kéz nem tudja, mit csinál a jobb láb, ezért nyilatkozik mindenki minden felé mindent. A másik lehetőség, ami megfordult a fejemben, hogy nem véletlen mondják, hogy nem lesz DVD. Lehet, az egész Blu-ray-re vagy HDDVD-re (nem tom, a Lucasfilm meg a Fox melyiket favorizálja) nyomják ki, és így végül is nem hazudnak az ilyen "nem lesz DVD" kijelentéssel, de nem is mondanak teljesen igazat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 De jelenleg nagyon kis piac a Blu-Ray és a HD-DVD. Egyszerűen nem érné meg (most még). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 (edited ) Dzséjt: Igen, ez nekem is megfordult a fejemben. Ugyanakkor nemrégiben Lucas azt nyiltakozta, hogy addig nem terveznek se Blu-ray, se HD-DVD kiadást, amig nem tisztázodik hogy melyik formátum kerül ki győztesen a piaci versenyből. A Celebration mindenesetre perdöntő lesz... ha ott nem jelentenek be semmi, akkor valszeg már nem is lesz ez évben új diszdoboz. Edited April 16, 2007 by Bomarr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Szerintem kivárják a karácsonyt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Szerintem kivárják a karácsonyt. Legyen igazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Ody, én nem értek egyet azzal, hogyha idén nem lesz új megjelenés, akkor a 2004-est idáig kellett volna húzni. Szerintem ez irreális, tekintve, hogy így már minden film meg lett volna DVD-n, a trilógián kívül (magyarul a prequel). Az pedig hogy nézett volna már ki, hogy 2005 decemberétől 2007. x-éig a prequeleket a rajongók DVD-n, a régi részeket meg videón nézik egy olyan világban, ahol a videó rég kiment a divatból? Donát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 (edited ) De mennyivel jobb lenne most kiadni, egyben, hogy már elkészült mind a hat film! Amikor a 4-5-6 megjelent, még nem volt EPIII. Lehetett volna húzni arra hivatkozva, hogy majd egyben kiadják a hat részt. Persze ez nagy adag naívség a részemről. Oriási üzlet volt anno kiadni a filmeket, és most is az lesz a SAGA kiadás. Üzlet az egész... Bár ahogy olvastam a tavalyik kiadás nem fogyott túl jól. Talán nincs is olyan sok "klasszik" fan. Edited April 16, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Igen, ennyiből igazad van, de nem várhattak a Classique dvd-kkel ennyit szerintem. Donát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 (edited ) Igen, ennyiből igazad van, de nem várhattak a Classique dvd-kkel ennyit szerintem. Donát Akkor miért nem adták ki azt a verziót, amit tavaly? Az eredetiket. Edited April 16, 2007 by Ody Mandrell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Ez egy jó kérdés Donát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Ezzel talán egyedül vagyok, de nekem nagyjából megfelelnek a DVD kiadások... vannak hibák, de egy ujabb változatnak én már csak az uj generációs formátumon érezném igazán értelmét. Még volt is róla szó a kiadásnál, hogy eredetileg HD minőségüre csinálták, de aztán lebutitották a DVD képére, szal már nem is nagyon kell rajta ügyködni. A 2004-es kiadásnak pedig örültem... nagyon jó hogy az elmúlt 3 évben megvoltak a legjobb filmek a lehető legjobb formátumban... az új változtatások elött meg külön le a kalappal... a kicsinositott Rancor jelenet rulzik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Ez egy jó kérdés Donát Volt a BoneyM -nek egy jó száma, ami ide illeik: money-money-money Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Még csak az kellett volna, hogy az eredetieket adják ki... viszont azokra is volt igény. Jobb, hogy kiadták mindkét formátumban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Arról nem is beszélve, hogy akkor még el sem kezdhettük volna a fejezetek kitárgyalását Nekem is megfelel a 2004-es kiadás, de azért egy még csinosabb, még szebb Saga Kiadásnak még jobban örülnék. Persze ha nem lesz, továbbra is megleszek a mostani kollekcióval. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 Mindenestre az tényleg érdekes lesz, ha ezt az üzleti ziccert nme használja ki Lucas. Kell-e az SW 30.-ik szülinapjánál jobb apropó egy újabb DVD kiadáshoz? Nem úgy ismerem Lucast, mint aki ilyen alkalmat kihagyna. Ellenben a kavarás ami a dolog körül megy, annál ismerősebb. Én továbbra is várakozó állásponton vagyok (amúgy ha nem lesz most DVD, akkor se fogok a kútba ugrani). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 Hát végülis a hivatalos Lucasfilmesek nem kavarnak: ők kitartanak amellett, hogy nem lesz semmi idén. A Special Edition-ös Phil interjúnál is megszolalt az egyikük és ő is állitotta, hogy szó sincs évfordulós kiadványról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted April 16, 2007 Share Posted April 16, 2007 De akkor mit kavart a Lego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 16, 2007 Author Share Posted April 16, 2007 De akkor mit kavart a Lego? Na hát ez most egy jó kérdés... De az biztos, hogy az amerikai Celebration-al minden eldől majd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Volt a BoneyM -nek egy jó száma, ami ide illeik: money-money-money Ez nem egy Abba szám volt? A 2004-es DVD-vel én is elégedett vagyok. De az extrák mennyiségével semmikép. Szerintem egy sw-től elvárható filmenként egy extra lemez. Biztos, hogy van annyi anyag. Nevetséges, hogy Kivágott jeleneteket nem voltak képesek összedobni. Mondjuk az Indy extra dvd-t elnézve, nem fordítottak kellő figyelmet, hogy kivesézzék készítés fázisait, olyan szempontokból, mint Zene, hang effektek, trükkök. Doksifilmbe megpróbáltak mindent bezsúfolni, de olyan részletességgel nem lehetett, mint az Indy dvd-n, ahol legalább 7 külön percet kaptak a témák, egy nagy doksi film mellett. Szóval ha DVD-re nincs is kifejezetten szükség, Extrákkal jócskán adósak. Azt még kiszórhatnák karácsonyig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Ehhez még hozzátenném, hogy idehaza csakis akkor lenne sikere ha szinkron kerülne rá. A hazai rajongóközönség ugyanis már nagyon szinkronéhes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lokatelli Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Úgy igaz Oldi! A hírhez tartozó kép nekem nem jön be. A microsiervos.com főoldalát hozza be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Igen, de akkor ismét újabb szinkront készítenének, biztos nem a régit tennék rá. Bár veszíteni nem vesztenénk vele, mégis, én félek egy új szinkrontól. Donát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 A klasszikuson szerintem maradna a Stohl-Hollós Frigyes-Revicky féle szinkron. Szerintem az előzményeken sem kéne változtatni. Nem oszt nem szoroz, a legtöbb ember amúgyis örülne ha rákerülnének ezek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted April 17, 2007 Share Posted April 17, 2007 Hát én nem tudom A Vissza a jövőbénél is volt 1 alternativ szinkron és az diszdobozos DVD-n már nem birtam végignézni szinkronnal annyira más volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 (edited ) Valaki nagyon előrelátó Edited April 18, 2007 by Oldfighter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Ime a társa. Természetesen csak rajongói alkotásokról van szó, de szerintem HD beharangozónak elégé látványos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 Leszámítva, hogy a felbontása ugye hagy némi kivetnivalót bőven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted April 18, 2007 Share Posted April 18, 2007 (edited ) Valaki nagyon előrelátó Impressive Edited April 20, 2007 by Darth Fuge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts