Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. Hozzászólás ideje: 2021. Július 4. (szerkesztve) 7. rész - The Elder / Az aggastyán Írta: Masahiko Otsuka Rendezte: Masahiko Otsuka Helyszín: Habo Szereplők: Dan G'vash - Yuichi Nakamura / Jordan Fisher Tajin Crosser - Takaya Hashi / David Harbour Old Man - Kenichi Ogata / James Hong Érdekességek - "Amikor középiskolás voltam, készítettem egy bábfilmet a 8 mm-es kamerámmal. A történet egy korabeli japán dráma volt, melyet a Star Wars inspirált. Szóval, a Star Warsszal kezdtem, és azóta is arról álmodoztam, hogy készítek valami hasonlót a karrierem során." - Mashiko Otsuka ('Az aggastyán" rendezője) - "Meglehetősen tipikus a Star Wars sorozatban, hogy van egy heves vérű fiatalember, a padawan, aki harcra vágyik, és a mester, aki lejjebb húzza az egóját. Azt akartam, hogy olyan legyen, mint az eredeti, melyet már jól ismerünk." - Mashiko Otsuka ("Az aggastyán" rendezője) - "[Az aggastyán szinkronszínésze, James Hong] 92 éves, de lélekben még mindig egy kölyök." - Josh Rimes (executive producer, Lucasfilm Ltd.) Concept Art galéria View post on imgur.com Szerkesztve: 2023. Május 2. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 23. Ez a történet is tetszett, érdekesség volt, hogy a jedi mester és padawanja öltözéke nagyban hasonlított a High Republic jedijeinek öltözékére, értem ez alatt a világos/sárgás ruhát és a barna köpenyt. Ezt is eltudnám képzelni a kánonban, valahol a sithek kipusztulása és a HR fő eseményei közötti sötét időkben. A rövid fénykardpárbaj tisztára a japán harcokat hozta. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 24. Egész jó volt, lehetett volna hosszabb is, a rajzolása is talán ennek tetszett eddig a legjobban. A mester tisztára Qui-Gon-ra emlékeztetett 7/10 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 28. (szerkesztve) Valóban nézhető volt. A legjobban a filozofálás tetszett, és persze az öreg. A végén ahogy szétporladt az meglepő volt. Olyanok ezek a részek, mintha mindegyik egy történetet indítana el. 10/7 Szerkesztve: 2021. Szeptember 28. - Ody Mandrell Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 29. Nos erre is azt tudom mondani, mint a Duel-re, a Ninth Jedi-ra és a Village Bridge-re. Kb ezt vártam a sorozattól! annál szomorúbb számomra a többi rész, mert ha ezen a színvonalon mozogna mind, elégedett lennék. De a mérleg kezd pozitívban mozogni mert ezzel már 4 rész tetszik! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Október 1. Hozzászólás ideje: 2021. Október 1. Nem nagyon tudom hová tenni ezt a részt. Itt érzem a leginkább, hogy nagyon hiányzott még belőle 10-20 perc. Így sajnos olyan, mintha csak egy kiragadott szeletét látnám egy történetnek. Amit láthattunk az viszont nagyon rendben volt. Tetszett a párbaj az öreggel, amellett, hogy a mester tényleg színtiszta Qui-Gon volt, nekem az összecsapás dinamikája egyértelműen az Ep. II-t jutatta eszembe (Anakin+Obi-Wan vs. Dooku). A fiatal tanítvány, aki úgy érzi készen áll a nagy dolgokra és megpróbál helyt állni egy öreg sötét oldali ellenféllel szemben. Már önmagában az is egy remek kiindulópontot adott az öreg karakterének, hogy itt most ezt a megöregedett, összetört, ránézésre nem túl veszélyes figurát egy ilyen szempontból láthattuk. Nem a bölcs, öreg, jóságos tanító, mint Yoda, hanem egy agresszív, kegyetlen, negatív karakterként, azt mondjuk sajnálom, hogy több mindent nem tudtunk meg róla, de ez úgy az egész epizód hátteréről elmondható. Itt éreztem a leginkább a prequel hatását, ezért nagy piros pont a részemről, ez a mester-padawan felállás egyértelműen az előzmény trilógiát idézte meg. A filozofálás, a rajzstílus, az egésznek a letisztultsága egy nagyon különleges hangulatot adott az epizódnak, nagy kár, hogy ezzel együtt szinte az egészet elvitte a párbaj, ami látványos volt, de közben annyi érdekesség lehetett volna még a karakterek és a világ körül, hogy így egy kicsit keserédes szájízt hagyott maga után ez a rész. Ha folytatnák a történetet a második évadban én mindeképpen várom! 1 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Hozzászólás ideje: 2021. Október 11. Én is azon a véleményen vagyok, hogy egész tetszetős volt, de 5-10 perc még ráfért volna az epizódra, így eléggé kurtán-furcsán lett befejezve. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.