Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Daniel José Older: Star Wars: The High Republic - Trail of Shadows

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Októberben fog megjelenni ennek a mininek az első száma. A szinopszis:

EGY JEDI LOVAG ÉS EGY MAGÁNDETEKTÍV ÖSSZEÁLL, HOGY MEGOLDJANAK EGY REJTÉLYT AMELY ÖRÖKRE MEGVÁLTOZTATJA A KÖZTÁRSASÁG FÉNYKORÁT!

Egy jedi mester meghalt. Egy másik teljes sokkban van. Olyan gyilkosságról van szó, amit a Jedi Rend még nem látott. Nincsen nyom, gyanúsított, sem motiváció. De EMERICK  CAPHTOR-nak meg kell oldania az ügyet, mielőtt még túl késő. A hazugság és a csalás kusza szálán a jedik, a huttok, a nihilek és a galaxis népének sorsa lóg. Emericknek a sötétségbe kell merülnie, hogy tesztelje magát és a jedi eszméit. Ehhez segítségre van szüksége. Szerencséjére, a magándetektív SIAN HOLT a sötétségben él. Közösen kezdik el követni az árnyékot, amely bárhova vezethet. Márha persze együtt tudnak működni.

marvel-high-republic-trail-1-cover-3450.

Szerkesztve: - Bence1997

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A novemberi szám borítója és leírása:

EMERICK ÉS SIAN SZEMBENÉZ A TOTÁLIS MEGSEMMISÜLÉSSEL!

Ahogy zsákutcába kerül Emerick Caphtor jedi mester, a Coruscantra hívják, ahol Loh főkancellár bemutatja számára a legújabb társát: Sian Holt magándetektívet.

Közösen kell beépülniük a Galaxis egyik legveszélyesebb és legbűnősebb világába.

Vajon Emerick a köztársasággal szembeni kötelezettsége megakadályozza Sian személyes bosszúját? Az idő vészesen fogy, mielőtt még lezáródna az ügy... és vajon a Nihileknek mi köze van ehhez?

star-wars-the-high-republic-trail-of-sha

• 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A decemberi szám borítója és szinopszisa:

HIDEG KÉNYELEM!

Spoiler

Egy titokzatos támadás összehozza Emericket és Siant a Starlighton, hogy a nyomok után kutassanak.

Eközben, Arathab megpróbál elejteni egy nihil hajót végzetes eredménnyel.

Vajon Emerick és Sian megtudja oldani a rejtélyt, vagy a halálos pusztulás vár rájuk a Nihilek keze által?

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A januárban érkező 4. szám borítója. (egyre gyanúsabb nekem ez a mini, pedig még az első szám se jelent meg. :D)

marvel-the-high-republic-sar-wars-trail-

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Oké, akkor jól sejtettem: ez egyenesági folytatása a Viharfellegeknek!!! :o Jesszus...

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Az első szám nagyon tetszett. Pont ott vesszük fel a fonalat, ahol a Viharfellegek befejeződött és egy picit ugrunk az időben. Nagyjából az Out of the Shadows c. YA könyv eseményei alatt játszódik, legalábbis az egyik jelenet konkrétan át lett emelve a regényből, csak érthetően más szemszögből nézve. De nagyon tetszett, a hangulat mesteri, a noir feeling mindig is érdekelt SW-köntösben és Daniel elhozta számunkra.

Nagyon érdekes kapcsolat áll fenn amúgy e miniszéria és a jelenleg futó Adventures széria között. :D

@NorbiLordi: ezekről mit gondolsz? :D (persze ha már elolvastad a füzetet)

Spoiler

Emerick tkp. ott van most, ahol korábban Marchion megszerezte a Levelerhez szükséges relikvia másik felét.

m3phx9o6fbt71.png

És a másik:

Spoiler

ugye Yoda elutazott még a törzs öregével és lezuhantak. Nos, ha megnézzük, a Vrant Tarnumon látni egy űrhajót összetörve, amely tökre kiköpött az a hajó, amivel Yoda és az öreg utazott. Vajon hol lehetnek? :hmm:

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 4. szám borítója és szinopszisa:

AZ IDŐ VÉSZESEN FOGY HOGY MEGFEJTSÉK A JEDIK ARANYKORÁNAK LEGNAGYOBB REJTÉLYÉT!

Ahogy egyre nő a nyomás, EMERICK és SIAN egy nyomot követ.

Egy szentimentális hiba megbillenheti az egyensúlyt, de egy borzalom leselkedik az árnyékban…

Vajon felfedik a nyomozók a NIHILEK tikos fegyverét, mielőtt azok leterítenék a KÖZTÁRSASÁGOT?

Hozzászólás ideje:
2021. 10. 14. - 23:14, Bence1997 írta:

Az első szám nagyon tetszett. Pont ott vesszük fel a fonalat, ahol a Viharfellegek befejeződött és egy picit ugrunk az időben. Nagyjából az Out of the Shadows c. YA könyv eseményei alatt játszódik, legalábbis az egyik jelenet konkrétan át lett emelve a regényből, csak érthetően más szemszögből nézve. De nagyon tetszett, a hangulat mesteri, a noir feeling mindig is érdekelt SW-köntösben és Daniel elhozta számunkra.

Nagyon érdekes kapcsolat áll fenn amúgy e miniszéria és a jelenleg futó Adventures széria között. :D

@NorbiLordi: ezekről mit gondolsz? :D (persze ha már elolvastad a füzetet)

Spoileres tartalom megtekintése

És a másik:

Spoileres tartalom megtekintése

Spoiler

Őszintén szólva fel sem tűnt elsőre :D 

Ezek szerint akkor többet meg fogunk tudni erről a Leveler nevű akármiről. Gondolom lesz itt még bőven puskapor

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A februárban érkező szám befejezi a minit, itt van a borítója és a szinopszisa:

EMERICK és SIAN végre szembenéz azzal a titokzatossággal, amit eddig üldöztek.

Ki éli túl?

A High Republic első fázisa lezáródik ebben a zűrzavaros befejezésben!

trail-shadows-5-cover-2341.jpg

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nagyon tetszett a 2. szám. Remek ez a noiros, nyomozós történet. A két főszereplő nagyon elvan találva. A rejtély is izgalmas és a vége alapján csak most kezd igazán beindulni a történet. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Én is elolvastam az első két kötetet, ami nem is csoda a Viharfellegek vége után. :D Szerintem mindenki kap utána. Tetszetős a nyomozás, lassan haladunk, de persze a végén feltűnő Uttersond sok mindent  megmagyaráz. Vajon mire készülhet Ro? :hmm:

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nekem nagyon tetszik eddig ez a miniszéria. A noir hangulat és a helyszínek valami igazán izgalmas elegyet alkotnak. A harmadik szám már eléggé belement a Marvel fő széria egyik nagy eseményébe és picit crossoverezett az Adventures széria legújabb számával, szóval főképp előbbi lehet spoiler sokaknak, mert az tényleg spoiler. Ami érdekes, hogy ez a mini miképp fog beletorkollani a harmadik hullám könyveibe. :hmm:

Hozzászólás ideje:
24 minutes ago, Ody Mandrell said:

Szerintem megtudjuk mi ez a lény.

Szerintem is erre megy ki a sztori. Eleve ott az a kántálás ah elején, a shii ra-s dolog. Az valahogy tuti kapcsolódik ehhez. Amúgy a Marvel fő széria alapján elég kicsinek tűnik a Romboló. Azt hittem nagyobb. 

Hozzászólás ideje:
8 minutes ago, Ody Mandrell said:

Csak ne ysalamiri 2 legyen. :D 

Hát, ez a durvább verzió ami nem csak blokkolja az erőt, de idegileg le is terheli a Jediket. Amúgy szerintem olvasd majd a Marvel High Republic sorozatát is,az is nagyon jól folytatja a Viharfellegeket. 

Hozzászólás ideje:
46 minutes ago, Ody Mandrell said:

Az jön magyarul is, azért nem olvasom.

Áh, értem. De akkor még jó sokat kell majd várni a fél éves csúszások miatt. Plusz ez is marvel, szóval ez is meg fog jelenni magyarul majd remélem.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ahogy látom, eme képregény hozzánk csak év végefelé fog kijönni (leghamarabb októberben), a Marvel főszéria pedig elvileg tavasszal indul nálunk, szóval valószínűleg a második TPB valamikor a nyár folyamán fog jönni, de ebbe szinte biztos beleszólhat a 4 fő Marvel széria is (SW, DV, Doctor Aphra, Bounty Hunters) és még kitudja a szukits mit néz még ki magának - ugye jön egy Han & Chewie ongoing is, amely szinte biztos, hogy a szukits célkeresztjébe került, ezzel pedig újabb ongoing csatlakozik a fenti 4 szériához.

Mondjuk édesmind1, a könyvek így is előbb jöttek/jönnek hozzánk, szóval szinte elkerülhetetlen, hogy a Marvel szériát elspoilerezzék, különösen ami most történik.

Hozzászólás ideje:

Azért remélem csak látnak annyi potenciált az eddigi visszajelzések alapján a Köztársaság Fénykorában, hogy egy random Han&Chewie sorozatot nem fognak helyette kiadni. Nem is értem minek kell még Han-ról képregény, de mindegy. Megvan annak is a topicja. 

Hozzászólás ideje:
1 hour ago, Ody Mandrell said:

Csak a rend kedvéért: ez az első kánon mű az EPI óta, amiben név szerint említik a midichlorianokat! 

Melyik számban vannak benne?:D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.