Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Szerző Ajaj Be is izzitottam pluszba egy kis Twisted Sistersel Junkies - Szomjasak vagyunk
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Junkies - Szomjasak vagyunk Na és maradt még valami a hütőben? :rock:
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Azt hallagtom, hogy anyám csörög az edényekkel, meg a macskák nyúzzák egymást és a bútort. Dobpergésnek meg a klimpírozásom megy a billentyűzeten
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Danny Elfman - Spiderman 3 - 01 - Spider-Man 3 Main Title.mp3
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Szerző Apa kezdődik (hardstyle remix) Ezt a számot közkivánatra feltölthetem valahova...
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Apa kezdődik (hardstyle remix) Ezt a számot közkivánatra feltölthetem valahova... És hova?
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Esőkopácsolást a redőnyön és a párkányon. Amolyan Stamposan Na jóccakát!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Szerző Oké, jó lesz Csak majd írd be a linket Itt van: Apa kezdődik!
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Igen érdekes darab, a szöveg nélkül a zenére dizsiben lehetne egy jót bulizni ereszdelahajam módra
Hozzászólás ideje: 2007. Május 5.18 éve Épp a De Facto Szentháromság című számát hallgatom. Aki kíváncsi mien egy jó kis White Metál zene, nyissa meg ezt a honlapot és már hallhatja is. De Facto
Hozzászólás ideje: 2007. Május 6.18 éve Chumbawamba - Tubthumping annak idején a tanári zenekar énekelte rengeteszer.... nosztalgia.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 6.18 éve Chumbawamba OFF Erről az ugrott be hogy egy régi Kreténben volt egy SW-paródiaszerűség és Chewbaccát Csupavattának hívták benne. ON
Hozzászólás ideje: 2007. Május 7.18 éve Lalo Schifrin and the Mike Curb Congregation - Burning Bridges
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.