Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 10. Pokolgép - Újra születnék Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Sailing to death - egy olyan film zenéje amit valamikor 1998 előtt láttam, és azóta is keresek. Eric Serra nagyon szép zenéket szerzett hozzá, és vicces, hogy van egy európai (kicsit elvont) meg egy amcsi (hepiendes) vége is. Na meg delfinek benne Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Sawyer Jones and the Temple of Boom Imádom ezeket az átköltött címeket, vagy miket Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Igazi, katedrális alá való, barbár zene. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Tényleg jó kemény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Tényleg jó kemény.Jó a szövege. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 12. Jó a szövege. Hát nem egy "buli van a tengerparton" refrénü. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 13. A jó öreg tengerésznóta Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 14. A jó öreg tengerésznóta Ez az a dal, amit hallásból soha nem értettem egy szót sem Viszont nagyon jó kis dal, jó volt így reggel hallani Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. (szerkesztve) Elkapott a retro hangulat Szerkesztve: 2010. Szeptember 16. - Darth_Phobos Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Valaki túl sok Morning sót hallgat. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Valaki túl sok Morning sót hallgat. Igen-igen A hétfői adás nagyon jó volt, kár, hogy nincs fent ncore-on. A számok miatt visszarepültem 6-7 éves koromra Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Én erre pörögtem a 90-es években... Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Én erre pörögtem a 90-es években...Szent atya-gatya, ezt is milyen régen láttam már Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Ez a video is csak arra emlékeztet, hogy mennyire utálom én a kilencvenes éveket. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Én erre pörögtem a 90-es években... Ezt csak droggal lehet elviselni annyira borzalmas. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Elkapott a retro hangulat Ez meg 2Unlimited lenyúlás. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Ez a video is csak arra emlékeztet, hogy mennyire utálom én a kilencvenes éveket. Zeneileg tényleg egy nulla volt, akkor lett felfedezve a b*zizene(techno). Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de én imádtam az eurodance-t. Sőt a mai napig szivesen hallgatom vissza. Dr. Alban, 2 Unlimited, La Bouche, Mr. President (akik aztán pont a legkevésbé eurodance-es számukkal a Coco Jamboval futottak be, amit tényleg gyenge volt), Fun Factory, Capella, Culture Bait, Snap, Maxx... és még lehetne ragozni a végtelenségig. Durva, hogy mennyi formáció volt és a maguk módján mind müködött. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Én kő kemény rockernek vallom magam, de attól még szeretem ezeket a számokat, a gyerekkoromra emlékeztetnek, legyenek akár jók akár rosszak. Mármint a számok. Akkoriban még voltak slágerek amikre legalább lehet emlékezni, ma már nincsenek. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Lehet, hogy egyedül vagyok vele, de én imádtam az eurodance-t. Sőt a mai napig szivesen hallgatom vissza. Dr. Alban, 2 Unlimited, La Bouche, Mr. President (akik aztán pont a legkevésbé eurodance-es számukkal a Coco Jamboval futottak be, amit tényleg gyenge volt), Fun Factory, Capella, Culture Bait, Snap, Maxx... és még lehetne ragozni a végtelenségig. Durva, hogy mennyi formáció volt és a maguk módján mind müködött. Azért bevallom, hogy az akkori slágereket én is kedveltem, de aztán 2000 körül jött a rock vissza a megérdemelt helyére, és nem hallgattam őket többet. Pl tetszett az Aqua: Barbie címü száma is. :D Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Öregharcos most csendben, tenyerébe temetve az arcát, lehajtja a fejét és igyekszik túltenni magát eme bejelentéseken Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. (szerkesztve) Ez a szám meg egyenesen a kedvencem volt, Görögországra emlékeztetett. Szerkesztve: 2010. Szeptember 16. - Frenkie Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Öregharcos most csendben, tenyerébe temetve az arcát, lehajtja a fejét és igyekszik túltenni magát eme bejelentéseken Nehogymár, te mindig metált hallgattál? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Igen ez a definitiv Snap szám! És bár általában nem szeretem a rappet, de az eurodance számokban még az is bejön. Csipem, ahogy a sövény hajú csóka az elején osztja az észt, bár alig értem mit mond. A rockot én is többre becsülöm ugymond, de kudarhoz hasonlóan ezek a zenék engem is a gyerekkoromra emlékeztetnek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. A sövény hajú csókákról jut eszembe. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. A sövény hajú csókákról jut eszembe. Én azt hittem ezt egy néger énekli. :D Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Igen ez a definitiv Snap szám! És bár általában nem szeretem a rappet, de az eurodance számokban még az is bejön. Csipem, ahogy a sövény hajú csóka az elején osztja az észt, bár alig értem mit mond. A rockot én is többre becsülöm ugymond, de kudarhoz hasonlóan ezek a zenék engem is a gyerekkoromra emlékeztetnek. Én meg akkor voltam huszonéves ,a rock a béka feneke alatt volt(nyolcvanas években metálos voltam), a techno és különböző változatai mindent vittek. Állandóan ezek mentek a rádióbanm discokban. Nekem a rock/metál az örök szerelem és nagyon örülök, hogy sikerült visszaszereznie becsületét. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Szerző Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Én azt hittem ezt egy néger énekli. :DEz eredetileg egy Queen szám. Vanilla Ice....már a neve is árulkodó. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. Hozzászólás ideje: 2010. Szeptember 16. (szerkesztve) Ez eredetileg egy Queen szám. Vanilla Ice....már a neve is árulkodó. Nem is tudtam. Szerintem Ice-T-vel kevertem és azért gondoltam hogy néger. Na de akkor egy újabb gyöngyszem: Szerkesztve: 2010. Szeptember 16. - Frenkie Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.