Hozzászólás ideje: 2007. Május 10.18 éve Alan Parsons - The Time Machine - 06 - Rubber Universe Elég élvezetes classikus komoly zene egy kis rock beutéssel. Most szedem aZ Időgép c. film zenéjét.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 11.18 éve The Crystal Method - Keep Hope Alive (Third Watch main title longer version)
Hozzászólás ideje: 2007. Május 13.18 éve TEgnap élőben is hallottam. Én kábé másfél éve mentem el egy koncertjükre amikor eljöttek Tmikire.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 14.18 éve Alenka Gotar - Cvet z juga Az Eurovíziós Dalfesztivál szlovén versenyzője. Szerintem elképesztő.
Hozzászólás ideje: 2007. Május 14.18 éve Alenka Gotar - Cvet z jugaAz Eurovíziós Dalfesztivál szlovén versenyzője. Szerintem elképesztő. Ő egy istennő. Nálam a második volt a ranglistán a kedvencek közt az EVD feszten. Első természetesen Natalia Barbu (Moldava) volt. És a Harmadik Hanna (Finn).
Hozzászólás ideje: 2007. Május 14.18 éve Szerző Depeche Mode - Only When I Loose Myself Szerkesztve: 2007. Május 14.18 éve - Ody Mandrell
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.