Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Minden idők legjobb száma. Megunhatatlan. http://www.youtube.com/watch?v=hKUBTX9kKEo Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Pete Townshend a gitárfélisten Válasz
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. http://www.youtube.com/watch?v=lGkV-YZDSy4 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 4. InsideInfo - Honey Bee Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Hozzászólás ideje: 2011. Július 5. Ez is nagy sláger volt anno. http://www.youtube.com/watch?v=RqCLGWz9-SE Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Pete Townshend a gitárfélisten Nem is a játéka, de ami mozdulatokat lenyom 1:50-től az utánozhatatlan.Szinte minden nap meghallgatom ezt a számot. A héten szerváltam be a 4. The Who-s pólómat. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Akkor egy kis zúzás. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Egy kis lazulás. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. Hozzászólás ideje: 2011. Július 7. (szerkesztve) Mekkora szám ez te jóisten. Szerkesztve: 2011. Július 7. - Frenkie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. (szerkesztve) Ez nagyobb zene Frenkie! Szerkesztve: 2011. Július 8. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Big in Japan......... http://www.youtube.com/watch?v=c98qdFQF7sw&feature=related Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Hozzászólás ideje: 2011. Július 8. Ez nagyobb zene Frenkie! Te én ezeket hogy rühelltem a nyolcvanas években. Ma meg tök jó. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Te én ezeket hogy rühelltem a nyolcvanas években. Ma meg tök jó. Én is utáltam őket mint a..... De hát változik az ember. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Hozzászólás ideje: 2011. Július 9. Nem utáltam őket, sőt, de néha rém cikinek éreztem régen Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Nem utáltam őket, sőt, de néha rém cikinek éreztem régen Főleg úgy hogy anno Pokolgép, Metallica és társait hallgattam. A Modern Talking űberciki volt ezen körökben. Ma már persze felnőttem és tök jókat bulizunk az ilyen zenékre. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Még mindig Döhúú http://www.youtube.com/watch?v=aOUqRZkR8dE Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. A Modern Talking űberciki volt ezen körökben. Ma már persze felnőttem és tök jókat bulizunk az ilyen zenékre. Valóban, bulizni ezek a zenék jók Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Még mindig Döhúú Valahol nagyon kisiklott a zeneipar. Hol vannak ma az ilyen "stadionrock" együttesek? Miért nem tud megfogni egy mai együttes sem? Miben tudtak ezek többet mutatni....Persze, a minőségben. Hihetetlen atmoszférát tudnak teremteni.Kicsit sajnálom is, hogy nincs elérhet The Who koncert ami mér a régi szép időkben szóltak. Egyetlen egy The Who DVD-m van, de a felvételkor már sajnos a basszeros, meg a dobos már halott volt. Egy olyan kiadás kéne mint a Led Zeppelin felújított, két lemezes koncertturnéja Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Valahol nagyon kisiklott a zeneipar. Hol vannak ma az ilyen "stadionrock" együttesek? Miért nem tud megfogni egy mai együttes sem? Miben tudtak ezek többet mutatni....Persze, a minőségben. Hihetetlen atmoszférát tudnak teremteni.Nem tudom, pedig anno volt pár tucat. Kiveszett a szellem a zenéből sajnos. És sok mindenért szokták szidni a hippikorszakot, de a zenéjüknél őszintébb és szívből jövőbb se előtte, se utána nem volt. Azóta meg eliparosodott az egész. Mindent megtennék azért hogy abban az időben éljek mikor a Stones volt a menő, nem a Rihanna és társai. Iszonyat rossz érzés hogy a zenében a múltban élek. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. (szerkesztve) Valahol nagyon kisiklott a zeneipar. Hol vannak ma az ilyen "stadionrock" együttesek? Miért nem tud megfogni egy mai együttes sem? Miben tudtak ezek többet mutatni....Persze, a minőségben. Hihetetlen atmoszférát tudnak teremteni. Kicsit sajnálom is, hogy nincs elérhet The Who koncert ami mér a régi szép időkben szóltak. Egyetlen egy The Who DVD-m van, de a felvételkor már sajnos a basszeros, meg a dobos már halott volt. Egy olyan kiadás kéne mint a Led Zeppelin felújított, két lemezes koncertturnéja Vannak ma is ilyenek, csak nem vagy tájékozott. Annyi a különbség, hogy ma az underground képviseli a minőséget, a mainstream meg a sz*rt. Szerkesztve: 2011. Július 10. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Nem tudom, pedig anno volt pár tucat. Kiveszett a szellem a zenéből sajnos. És sok mindenért szokták szidni a hippikorszakot, de a zenéjüknél őszintébb és szívből jövőbb se előtte, se utána nem volt. Azóta meg eliparosodott az egész. Mindent megtennék azért hogy abban az időben éljek mikor a Stones volt a menő, nem a Rihanna és társai. Iszonyat rossz érzés hogy a zenében a múltban élek. No számomra egyáltalán nem rossz érzés, inkább mondjanak maradinak mintsem, hogy valami divatricsajt hallgassak. Most pl előszedtem a teszt CD lemezeimet és azokon bizony van pár klasszikus zenemű is Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. No számomra egyáltalán nem rossz érzés, inkább mondjanak maradinak mintsem, hogy valami divatricsajt hallgassak. Most pl előszedtem a teszt CD lemezeimet és azokon bizony van pár klasszikus zenemű is Én nagyon szívesen nőtten volna fel mondjuk a hatvanas évek Amerikájában. Hippik, zene, Star Wars, awwww... Egyik hónapban Beatles koncert, utána Stones, The Who, majd lassan ACDC, Pink Floyd, Kiss.. Belegondolok és már megfájdul a szívem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Én nagyon szívesen nőtten volna fel mondjuk a hatvanas évek Amerikájában. Hippik, zene, Star Wars, awwww... Egyik hónapban Beatles koncert, utána Stones, The Who, majd lassan ACDC, Pink Floyd, Kiss.. Belegondolok és már megfájdul a szívem. A hatvanas években még sehol se volt az SW. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Nem tudom, pedig anno volt pár tucat. Kiveszett a szellem a zenéből sajnos. És sok mindenért szokták szidni a hippikorszakot, de a zenéjüknél őszintébb és szívből jövőbb se előtte, se utána nem volt. Azóta meg eliparosodott az egész. Mindent megtennék azért hogy abban az időben éljek mikor a Stones volt a menő, nem a Rihanna és társai. Iszonyat rossz érzés hogy a zenében a múltban élek. Aztán egy kicsit később irány: Vietnám. Ejj, de jó lett volna ott felnőni... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Aztán egy kicsit később irány: Vietnám. Ejj, de jó lett volna ott felnőni... Csak a szépet látja. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Csak a szépet látja. Annyi bőven elég abból a korból. Hogy is van a mondás? Zenetkezz, ne háborúz? :D Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. A hatvanas években még sehol se volt az SW. Nem azt mondtam hogy a hatvanas években volt, hanem azt hogy ha akkor születtem volna kb. Az SW pont beleesne a tinédzserkorba. És Vietnámba se küldenek 8 évesen, tudtommal. Na mindegy, én szívesebben éltem volna akkor és ott. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. Hozzászólás ideje: 2011. Július 10. (szerkesztve) Nem utáltam őket, sőt, de néha rém cikinek éreztem régen Én is szívesen hallgattam Modern Talking-ot, csak nézni nem bírtam őket. Sok lánynak kint lógtak a falán a Bravo posztereken, de nekem hányingerem volt ettől a két bájgúnártól. Nálam más lógott: Alphaville, Depeche Mode, Scorpions, A-Ha, no és persze SW. Én nagyon szívesen nőtten volna fel mondjuk a hatvanas évek Amerikájában. Hippik, zene, Star Wars, awwww... Egyik hónapban Beatles koncert, utána Stones, The Who, majd lassan ACDC, Pink Floyd, Kiss.. A zenében az a jó, hogy kortalan és határtalan, visszarepít bármely korszakba és világba, amit az ember szeret. Szerkesztve: 2011. Július 10. - Pildi Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Hozzászólás ideje: 2011. Július 11. Én is szívesen hallgattam Modern Talking-ot, csak nézni nem bírtam őket. Pont ez volt nálam is Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. Hozzászólás ideje: 2011. Július 14. (szerkesztve) Az idei nyár (várható) legnagyobb slágerét http://www.youtube.com/watch?v=K6RHTgW_7Ck Szerkesztve: 2011. Július 14. - Darth_Phobos Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.