Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ki mit hallgat most?

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Pete Townshend a gitárfélisten :rock:

Nem is a játéka, de ami mozdulatokat lenyom 1:50-től az utánozhatatlan.

Szinte minden nap meghallgatom ezt a számot.

A héten szerváltam be a 4. The Who-s pólómat. :D

Hozzászólás ideje:

Nem utáltam őket, sőt, de néha rém cikinek éreztem régen :D

Főleg úgy hogy anno Pokolgép, Metallica és társait hallgattam. A Modern Talking űberciki volt ezen körökben. Ma már persze felnőttem és tök jókat bulizunk az ilyen zenékre.

Hozzászólás ideje:

A Modern Talking űberciki volt ezen körökben. Ma már persze felnőttem és tök jókat bulizunk az ilyen zenékre.

Valóban, bulizni ezek a zenék jók :)

Hozzászólás ideje:

Még mindig Döhúú

Valahol nagyon kisiklott a zeneipar. Hol vannak ma az ilyen "stadionrock" együttesek? Miért nem tud megfogni egy mai együttes sem? Miben tudtak ezek többet mutatni....Persze, a minőségben. Hihetetlen atmoszférát tudnak teremteni.

Kicsit sajnálom is, hogy nincs elérhet The Who koncert ami mér a régi szép időkben szóltak. Egyetlen egy The Who DVD-m van, de a felvételkor már sajnos a basszeros, meg a dobos már halott volt. :(

Egy olyan kiadás kéne mint a Led Zeppelin felújított, két lemezes koncertturnéja :)

Hozzászólás ideje:

Valahol nagyon kisiklott a zeneipar. Hol vannak ma az ilyen "stadionrock" együttesek? Miért nem tud megfogni egy mai együttes sem? Miben tudtak ezek többet mutatni....Persze, a minőségben. Hihetetlen atmoszférát tudnak teremteni.

Nem tudom, pedig anno volt pár tucat. Kiveszett a szellem a zenéből sajnos. És sok mindenért szokták szidni a hippikorszakot, de a zenéjüknél őszintébb és szívből jövőbb se előtte, se utána nem volt. Azóta meg eliparosodott az egész.

Mindent megtennék azért hogy abban az időben éljek mikor a Stones volt a menő, nem a Rihanna és társai. Iszonyat rossz érzés hogy a zenében a múltban élek.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Kicsit sajnálom is, hogy nincs elérhet The Who koncert ami mér a régi szép időkben szóltak. Egyetlen egy The Who DVD-m van, de a felvételkor már sajnos a basszeros, meg a dobos már halott volt. :(

Egy olyan kiadás kéne mint a Led Zeppelin felújított, két lemezes koncertturnéja :)

Vannak ma is ilyenek, csak nem vagy tájékozott. Annyi a különbség, hogy ma az underground képviseli a minőséget, a mainstream meg a sz*rt.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nem tudom, pedig anno volt pár tucat. Kiveszett a szellem a zenéből sajnos. És sok mindenért szokták szidni a hippikorszakot, de a zenéjüknél őszintébb és szívből jövőbb se előtte, se utána nem volt. Azóta meg eliparosodott az egész.

Mindent megtennék azért hogy abban az időben éljek mikor a Stones volt a menő, nem a Rihanna és társai. Iszonyat rossz érzés hogy a zenében a múltban élek.

No számomra egyáltalán nem rossz érzés, inkább mondjanak maradinak mintsem, hogy valami divatricsajt hallgassak. :D

Most pl előszedtem a teszt CD lemezeimet és azokon bizony van pár klasszikus zenemű is :D

Hozzászólás ideje:

No számomra egyáltalán nem rossz érzés, inkább mondjanak maradinak mintsem, hogy valami divatricsajt hallgassak. :D

Most pl előszedtem a teszt CD lemezeimet és azokon bizony van pár klasszikus zenemű is :D

Én nagyon szívesen nőtten volna fel mondjuk a hatvanas évek Amerikájában. Hippik, zene, Star Wars, awwww... Egyik hónapban Beatles koncert, utána Stones, The Who, majd lassan ACDC, Pink Floyd, Kiss..

Belegondolok és már megfájdul a szívem. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én nagyon szívesen nőtten volna fel mondjuk a hatvanas évek Amerikájában. Hippik, zene, Star Wars, awwww... Egyik hónapban Beatles koncert, utána Stones, The Who, majd lassan ACDC, Pink Floyd, Kiss..

Belegondolok és már megfájdul a szívem. :D

A hatvanas években még sehol se volt az SW. :D

Hozzászólás ideje:

Aztán egy kicsit később irány: Vietnám. Ejj, de jó lett volna ott felnőni...

Hozzászólás ideje:

A hatvanas években még sehol se volt az SW. :D

Nem azt mondtam hogy a hatvanas években volt, hanem azt hogy ha akkor születtem volna kb. Az SW pont beleesne a tinédzserkorba. :P

És Vietnámba se küldenek 8 évesen, tudtommal.

Na mindegy, én szívesebben éltem volna akkor és ott. :)

Hozzászólás ideje:

Nem utáltam őket, sőt, de néha rém cikinek éreztem régen :D

Én is szívesen hallgattam Modern Talking-ot, csak nézni nem bírtam őket. :D Sok lánynak kint lógtak a falán a Bravo posztereken, de nekem hányingerem volt ettől a két bájgúnártól. :D Nálam más lógott: Alphaville, Depeche Mode, Scorpions, A-Ha, no és persze SW. :)

A zenében az a jó, hogy kortalan és határtalan, visszarepít bármely korszakba és világba, amit az ember szeret. :)

Szerkesztve: - Pildi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.