kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Nagyon jó volt a Katedrális 3. része. Nagybátyámmal beszéltem meg aki már nagyon sokszor olvasta a könyvet, mellesleg töritanár, és felhívta a figyelmem a hibákra, de nekem még is nagyon bejön. Remélem lesz Soundtrack-je mert nagyon jó zenéje is van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 3. Na megvolt a Katedrális második része is. Remek! Van benne minden ami kell, hogy az ember ne veszítse el az érdeklődését. Bár a fajtalankodás a végén kicsit durva volt (vagy csak a mostohaanyja? mert akkor nem szóltam ), de azért még belefért. Már most van egy pár ember akit ki kellene belezni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Spartacus cikkNem semmi csaj ez a Sura hogy bevállalta a gladiátortábort. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Nem semmi csaj ez a Sura hogy bevállalta a gladiátortábort. Most meg ugye Neavia lépett a nyomdokaiba mint arról a közelmúlt fényképei árulkodtak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Most meg ugye Neavia lépett a nyomdokaiba mint arról a közelmúlt fényképei árulkodtak Mekkora r*bancok lehetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. (szerkesztve) Nos, KARR rajongók (és nem csak ti), honnan van ez a gyönyörű basszushang? Szerkesztve: 2010. Augusztus 4. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Nagyon jó a Katedrális! Tényleg nagy öröm, hogy egy ilyen sorozathoz nagy közünk van. Köszönöm a az ajánlást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Egyébként jópofa, hogy a sorozatban mindenhol ahol marháknak kéne szerepelniük magyar szürke marhák láthatóak Gondolom tudtak volna mást is szerezni csak jobban mutatnak a filmen. Egyébként nekem eddig részről részre egyre jobban tetszik a sorozat (pedig már az első is nagyon tetszett). Kiváncsi vagyok tudják-e tartani ezt a tendenciát a Battlefield-el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 4. Egyébként nekem eddig részről részre egyre jobban tetszik a sorozat (pedig már az első is nagyon tetszett). Kiváncsi vagyok tudják-e tartani ezt a tendenciát a Battlefield-el.Ennek már a címe is sokatmondó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. (szerkesztve) http://www.sorozatjunkie.hu:88/wp-content/...08/firetrek.jpg Szerkesztve: 2010. Augusztus 5. - kudar Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Ez marha jól nézz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. (szerkesztve) Blue Beetle-ből sorozat lesz Szerkesztve: 2010. Augusztus 5. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Aki nem tudná mi is ez, itt van egy kis videó BB-ről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerintem ez a BB csak kamu. Legalábbis nagyon remélem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Szerintem ez a BB csak kamu. Legalábbis nagyon remélem. Annyit tudok róla, hogy a Smallville vége után (10. évad) kezdi el adni a CW. Ezt a trailert pedig a Comic-Conon adták le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Annyit tudok róla, hogy a Smallville vége után (10. évad) kezdi el adni a CW. Ezt a trailert pedig a Comic-Conon adták le És ismét elérkezett a minőségi TVzés kora... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Kudar, nagyon jópofa az a kép, amit linkeltél Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Most meg ugye Neavia lépett a nyomdokaiba mint arról a közelmúlt fényképei árulkodtak Láttam azt a képet amikor beraktad de a cikk olvasásakor nem ugrott be. Mindenesetre ezt a két csajt jobban megérte volna berakni a gladiátorlédis Pepsi reklámba Britney-ék helyett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Láttam azt a képet amikor beraktad de a cikk olvasásakor nem ugrott be. Mindenesetre ezt a két csajt jobban megérte volna berakni a gladiátorlédis Pepsi reklámba Britney-ék helyett. No és még az új csajról még nem is érkeztek ilyen fotók, se videók. Pedig az is szó szerint, a jobbik értelemben, tenyérbemászó teremtés Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 5. No és még az új csajról még nem is érkeztek ilyen fotók, se videók. Pedig az is szó szerint, a jobbik értelemben, tenyérbemászó teremtés Nekem még nem jött be túlságosan az a csajszi. Idővel majd csak hozzászokom valahogy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. A világ legjobb sorozatának az animés változához kijött egy kis teaser trailer Én már tűkön ülök, elég biztatónak néz ki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. SZuper lesz, nagyon várós! Igazi első évad feeling. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Ha már le lettem szólva azon kijelentésem miatt pár napja, hogy a LOST a legjobb sorozat a világon... engedjétek meg, hogy most én szóljam le a Suparnaturalt, mint a "világ legjobb" sorozatát. Phobos ez !!nem!! ellened irányult. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Phobos ez !!nem!! ellened irányult.Tudom, ízlések és pofonok Mindenkinek más, nekem ez, neked Lost Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Ez pontosan így van! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. A kihagyott 12 perc Lost!!! http://www.sorozatjunkie.hu/2010/08/06/az-...t-lost-reszlet/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Ááá tök jó volt, hiányoznak! Spoiler: Hát ez oltári jó volt, ahogy leállították a Dharmásokat, és hogy Waltot is belevették a végén. Pár dologra még ebben a 12 percben is fény derült. Mondjuk szerintem nem baj hogy nem került bele a sorizáróba. Jó volt ez így külön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Én nem hiányolom a LOST-ot. Tegnap muterom átkapcsolta a tevét a retekre ahol épp LOST ment és a következő párbeszéd alakult ki: muterom: - Már megint LOST? erre én: - Jaaaaaj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. A kihagyott 12 perc Lost!!! Ááááá... de jó volt látni Igaz, hogy a szöveget sok helyen nem értettem, de a lényeg lejött így is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Augusztus 6. - Már megint LOST? - Éljen!!! Végre valami értelmes! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.