Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. A gond az, hogy NEM szolnoki vagyok igazából, hanem egy kis településbeli, tőle 10 kilcsire, Zagyvarékasnak hívják, csak megszokásból mindenhova azt írom, hogy Szolnok, mert 13 évig ott laktam Van ugyan UPC-Direct műholdunk, de ennél egy kicsit bonyolultam a dolog. Ugyanis két tévé van. Az egyik lent, a másik nálam, a szobámban. És ez utóbbira nincs rá kötve a műhold, így csak három adó jön, az Rtl, Tv2, m1. A lentin meg ott a műhold, de azt meg nem gyakran tudom nézni. De majd végigkutatom a csatornákat. 25 epizód... nem tudod, hogy kb. hol járhatok, ha most halt meg Boon? Egy résszel ezelőtt. (meg volt egy ilyen összefoglaló rész is.) Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Tudom hol van Zagyvarékas. Asszem még 3-4 rész lehet az RTL-es porcióból. Felvehetnéd videóra a lenti TV-ről a filmet Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Felvehetném, ha nem lenne olyan szar a műholdas megoldás, hogy csak akkor lehet felvenni az adást, ha közben a TV-n is az megy! Egyszerűen szánalmas... tehát ilyen alapon már nézhetném is odalent Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Minek nézni? Bepogramozod a videót és már veszi is. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Hozzászólás ideje: 2006. Január 25. Hát elméletben. Csakhogy ez a videó négy éve van meg, és azóta baromira nem tudtuk még egyszer sem normálisan beprogramozni Ja, és a műhold az av2 jön, és azt tényleg csak úgy lehet megoldani (ha onnan akarunk felvenni), hogy nézzük is egyben. Nagyon szar... Visszatérve a losthoz: Sajnálom, hogy lassan vége az első évadnak az rtl-en. Még egy ilyen sorozat, ami ennyire a székhez nyomott volna, nem igazán volt. Az, hogy a rejtélyek átnyúlnak részeken, évadokon át, az eléggé egyedi, nem? Donát. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Volt zagyvarékasi osztálytársam Ezért kb. tudom, hogy nincs olyan veszett messze Ceglédtől. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hát... bevallom őszintén, Cegléden még nem is jártam, csak átutaztam rajta (bocsi Ody ) de biztos nincs messze, csak másik vasút vonal. Inkább Újszászhoz, meg Szolnokhoz van közel Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Már alig várom a vasárnapot....lesz új LOST rész. :shock: Persze még előtte, holnap a Star Trek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Én meg a holnapot! Holnap tán kiderül a fülke titka! És haverom leszedi nekem a teljes első évadot... lost maraton lesz a közeljövőben persze,csak miután leadta a retekklubb Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. A fülke titka nem derül ki az első szezonban. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. basszus Na, akkor ezt jól félreértettem. Mennyit adtak le eddig a második szezonból, Ody? Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Csak az első részt, de azt felvettem videóra, és minden nap megnézem. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Akkor baromi nagy logikával rájöttem, hogy a második évad első részében derül ki a fülke titka Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Részben. Azért sokat megtudunk róla. Mondjuk ez az eddigiek fényében értendő. Pl. hogy mi is van ott lent. Tippek? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. pfúúú... egyszerűen ötletem sincs. Talán valami háborús akna, vagy én nem is tudom, hogy mi lehet. Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 26. Hideg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Megjátszottam a hatos lottón a misztikus számokat. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Megjátszottam a hatos lottón a misztikus számokat. Mik azok? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. "Megjátszottam a hatos lottón a misztikus számokat." Akkor lehetőleg, a közeljövőben ne ülj repülőre Hideg... sejtettem Huhh... mi lehet? Talán valamiféle bunker az előző szigetlakóktól? Donát. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Egy régebbi, de érdekes szavazásra bukkantam a sorozattal kapcsolatban: Each week, ABC's hit SF series Lost deepens the mystery of its castaways and their island. What do you think is behind the mystery? 1 - They're all dead and in purgatory. 40% 2 - They're trapped in a virtual world. 6% 3 - They've stumbled onto a top-secret military experiment. 22% 4 - It's a cross between Forbidden Planet and Star Trek's "Shore Leave." 23% 5 - They're on the Island of Dr. Moreau. 10% Votes Cast: 7726 Ody? Te melyikre szavazol? Donát. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Ez a Lost Tudományos fantasztikus sorozat? Igazából semmit sem tudok róla. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Mellesleg nézem a Twin Peaks-t a Viasaton, de tudom hogy ez senkit sem érdekel :99: Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szisz: kérdezted a számokat : 48,15,16,23,42 Lost: Egy repülőgép, 805-ös járat Sydney-ből, lezuhan egy szigeten. Negyvennyolc túlélő marad. A sziget televan furcsaságokkal, és rejtélyekkel, melyek megoldása több évadon keresztül is húzódhat (eddig egy teljes évad van kész illetve a második évadból meg van az első 12 rész). Az első évad 25+1 részes. Miközben a sziget történéseit figyeljük, minden egyes alkalommal betekinthetünk egy-egy főszereplő múltjába, melyek néhol kapcsolódnak egymáshoz. Nekem nagyon tetszik. Igazából kaland, kultikus, fantasztikus sorozat Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Ody? Te melyikre szavazol? Először fordítsd le, utána megmondom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Mellesleg nézem a Twin Peaks-t a Viasaton, de tudom hogy ez senkit sem érdekel :99: A Twin Peaks az egyik legzseniálisabb sorozat! Nem is hinéd mik fognak történni benne. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szisz: kérdezted a számokat : 48,15,16,23,42 4,8,15,16,23,42. Így a helyes. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Bocsi, lemaradt egy vessző Az ABC' által minden héten folytatód Lost sorozat a hajótörés körülményeinek és a sziget titkáról szól. Mit gondolsz, mi húzóthat a rejtélyek hátterében? 1. Mind meghaltak, és a purgatóriumban vannak (40%) 2. Egy virtuális világ foglyai. (6%) 3. Egy szupertitkos katonai gyakorlatba csöppentek. 4. Ez a Tiltott Bolygó és a Start Trek "Shore leave" című sorozatok keresztezése (23%) 5 Dr. Moreau szigetén vannak (10%) Leadott voksok: 7726 Szabadfordításban Donát. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2006. Január 27. Én is az elsőre szavaznék, de annak ellentmond az eddig elhunyt személyek száma. Senki nem halhat meg kétszer. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2006. Január 28. Hozzászólás ideje: 2006. Január 28. Mellesleg nézem a Twin Peaks-t a Viasaton, de tudom hogy ez senkit sem érdekel :99: A Twin Peaks az egyik legzseniálisabb sorozat! Nem is hinéd mik fognak történni benne. Mikor kicsi voltam, mindig féltem attól sorozattól. LEhet h most adok neki egy esélyt. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2006. Január 28. Hozzászólás ideje: 2006. Január 28. Hát jah... egyébként a tegnapi részben nem igazán jutottunk közelem a fülke titkához :S Tul.képpen az egész rész arról szólt, hogy Michelt megmérgezték... A kötvetkező rész beharangozója viszont oltári volt: valakik jönnek, a francia csaj a parton, a fülkébe akarnak bemenekülni... ááá... hol van még a péntek?! Donát. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.