Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Na végre már! Oldie köszi az infót! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Szökés 1. rész: Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. A főszereplő csávó fizimiskáját még szoknom kell de nem lesz gond. Gondolom az utolsó részben lépnek le, addig lehet izgulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szökés 1. rész: Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. A főszereplő csávó fizimiskáját még szoknom kell de nem lesz gond. Gondolom az utolsó részben lépnek le, addig lehet izgulni. Melyik utolsó részben? Amúgy számomra a Szökés első évada hozta meg a sorozatfüggőségem, és még azóta is az első évad az egyik, talán a legjobb amit valaha láttam. Viszont nem árulok el vele spoilert, hogy a többi viszont már meg sem közelíti, és a legvége kiábrándított a sorozatból sajnos. Ez persze csak magánvélemény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szerintem a többi évaddal sem volt gond, bár tényleg az 1. a legjobb. Annak kimondottan örülök, hogy a végére nem csináltak belőle brazil szappanoperát és az lett, ami. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. Izgalom aztán végig ezerrel Amúgy számomra a Szökés első évada hozta meg a sorozatfüggőségem, és még azóta is az első évad az egyik, talán a legjobb amit valaha láttam. Viszont nem árulok el vele spoilert, hogy a többi viszont már meg sem közelíti, és a legvége kiábrándított a sorozatból sajnos. Ez persze csak magánvélemény. Igaz, az első évad az egyik legjobb sorozatévad mindenféle sorozatok között Nekem a többi sem volt kiábrándító, de a 4. évad vége elég felemásra sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hát jah, a negyedik évad második felét nagyon elcseszték. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szerintem a többi évaddal sem volt gond, bár tényleg az 1. a legjobb. Annak kimondottan örülök, hogy a végére nem csináltak belőle brazil szappanoperát és az lett, ami. Én is így látom. A legvége tök jó lett, bár az utolsó évadban néhol már én is szívtam a fogam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. (szerkesztve) Látom többfajta vélemény alakult ki a Szökéssel kapcsolatban. Az tuti valami nagy gáz van a story körül mert ugye a papot simán kinyírták és a bátyót a kormányzatnak mindenképp ki kell nyírnia a valódi tettes helyett. De miért ölnénk meg az alelnök öccsét? Hát politikai okokból. Gondolom a csaj kint majd kideríti mi van emögött, Michael pedig belülről a bátyót viszi ki. Ha én írnám ezt a sorozatot maga a szökés a fináléban lenne benne addig csak tervezés. Szerkesztve: 2011. Január 5. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. (szerkesztve) Egyre közeledik az idő hogy Arthur király is vágtasson a fakó lován. http://videa.hu/Wu2TtGjjpQv8AYJ4 Szerkesztve: 2011. Január 5. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Látom többfajta vélemény alakult ki a Szökéssel kapcsolatban. Az tuti valami nagy gáz van a story körül mert ugye a papot simán kinyírták és a bátyót a kormányzatnak mindenképp ki kell nyírnia a valódi tettes helyett. De miért ölnénk meg az alelnök öccsét? Hát politikai okokból. Gondolom a csaj kint majd kideríti mi van emögött, Michael pedig belülről a bátyót viszi ki. Ha én írnám ezt a sorozatot maga a szökés a fináléban lenne benne addig csak tervezés. Így is kissé el van nyújtva az egész, de nyugi, élvezni fogod Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Egyre közeledik az idő hogy Arthur király is vágtasson a fakó lován. Valami hiányzik innen. Biztos jó sztorit kanyarítottak össze, de most jobban megfigyelve nekem is kicsit "üresnek" tűnik. Noh, majd kiderül Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Valami hiányzik innen. Biztos jó sztorit kanyarítottak össze, de most jobban megfigyelve nekem is kicsit "üresnek" tűnik. Noh, majd kiderül Szerintem is "üres". Hiányzik belőle az egész sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Most, hogy mondod... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Inkább most mint sohase. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Aki ilyen befejezést írt a HIMYM mostani részéhez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Első "Terra Nova" képek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Áh Rog , mindig tudod mi játszódik a fejemben, és egy lépéssel előttem jársz. Most akartam linkelni Nagyon de nagyon várom a sorozatot :yes: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Ez a Terra Nova nekem elég új... van valami bővebb infótok róla? ---- Erről van szó? LINK Szerkesztve: 2011. Január 6. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Igen erről. Egy időutazós, dinós kalandos sci-fis sorozat. Jó lesz ez Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Minek mennek vissza olyan időbe népesedni ami után gyűn az aszteroida oszt csókolom? Amúgy várós. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Engem jelenleg csak a legalsó kép középső emberkéje érdekel belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Már rohadt régóta várom. Kb mióta felröppent a híre. Nagyon jók ezek a képek. Én bízok benne, hogy ütni fog rendesen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. 2012 őszén érkezik a sorozat, az még messze van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Én is beletekintek majd. Remélem látványos lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Én is beletekintek majd. Remélem látványos lesz. Tele van Lostos és 24es írókkal szóval nem lesz gáz. És itt persze a történetre gondolok, de úgy hallottam az Avatár valami látványtervezője is fog rajta dolgozni. ^^ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Nagyon megéri majd benézni Bati háza tájára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Na csezd meg, rögtön kiment az összes álmosság a szememből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. V Nem volt rossz, de azért lassan még durvább helyzeteket is adagolhatnának, főleg hogy az előző éved végén ott volt a flotta. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Stargate Continiuum No így kell egy jó kis Csillagkapus filmet csinálni a sorozathoz. Csak kár, hogy nincs hozzá szinkron, mert azzal élvezetesebb lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.