Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Na végre már! Oldie köszi az infót! Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Hozzászólás ideje: 2011. Január 3. Szökés 1. rész: Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. A főszereplő csávó fizimiskáját még szoknom kell de nem lesz gond. Gondolom az utolsó részben lépnek le, addig lehet izgulni. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szökés 1. rész: Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. A főszereplő csávó fizimiskáját még szoknom kell de nem lesz gond. Gondolom az utolsó részben lépnek le, addig lehet izgulni. Melyik utolsó részben? Amúgy számomra a Szökés első évada hozta meg a sorozatfüggőségem, és még azóta is az első évad az egyik, talán a legjobb amit valaha láttam. Viszont nem árulok el vele spoilert, hogy a többi viszont már meg sem közelíti, és a legvége kiábrándított a sorozatból sajnos. Ez persze csak magánvélemény. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szerintem a többi évaddal sem volt gond, bár tényleg az 1. a legjobb. Annak kimondottan örülök, hogy a végére nem csináltak belőle brazil szappanoperát és az lett, ami. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Elég jónak igérkezik a sorozat, van benne rejtély, izgalom. Izgalom aztán végig ezerrel Amúgy számomra a Szökés első évada hozta meg a sorozatfüggőségem, és még azóta is az első évad az egyik, talán a legjobb amit valaha láttam. Viszont nem árulok el vele spoilert, hogy a többi viszont már meg sem közelíti, és a legvége kiábrándított a sorozatból sajnos. Ez persze csak magánvélemény. Igaz, az első évad az egyik legjobb sorozatévad mindenféle sorozatok között Nekem a többi sem volt kiábrándító, de a 4. évad vége elég felemásra sikerült. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Hát jah, a negyedik évad második felét nagyon elcseszték. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 4. Szerintem a többi évaddal sem volt gond, bár tényleg az 1. a legjobb. Annak kimondottan örülök, hogy a végére nem csináltak belőle brazil szappanoperát és az lett, ami. Én is így látom. A legvége tök jó lett, bár az utolsó évadban néhol már én is szívtam a fogam. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. (szerkesztve) Látom többfajta vélemény alakult ki a Szökéssel kapcsolatban. Az tuti valami nagy gáz van a story körül mert ugye a papot simán kinyírták és a bátyót a kormányzatnak mindenképp ki kell nyírnia a valódi tettes helyett. De miért ölnénk meg az alelnök öccsét? Hát politikai okokból. Gondolom a csaj kint majd kideríti mi van emögött, Michael pedig belülről a bátyót viszi ki. Ha én írnám ezt a sorozatot maga a szökés a fináléban lenne benne addig csak tervezés. Szerkesztve: 2011. Január 5. - Frenkie Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. (szerkesztve) Egyre közeledik az idő hogy Arthur király is vágtasson a fakó lován. http://videa.hu/Wu2TtGjjpQv8AYJ4 Szerkesztve: 2011. Január 5. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Látom többfajta vélemény alakult ki a Szökéssel kapcsolatban. Az tuti valami nagy gáz van a story körül mert ugye a papot simán kinyírták és a bátyót a kormányzatnak mindenképp ki kell nyírnia a valódi tettes helyett. De miért ölnénk meg az alelnök öccsét? Hát politikai okokból. Gondolom a csaj kint majd kideríti mi van emögött, Michael pedig belülről a bátyót viszi ki. Ha én írnám ezt a sorozatot maga a szökés a fináléban lenne benne addig csak tervezés. Így is kissé el van nyújtva az egész, de nyugi, élvezni fogod Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Egyre közeledik az idő hogy Arthur király is vágtasson a fakó lován. Valami hiányzik innen. Biztos jó sztorit kanyarítottak össze, de most jobban megfigyelve nekem is kicsit "üresnek" tűnik. Noh, majd kiderül Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Valami hiányzik innen. Biztos jó sztorit kanyarítottak össze, de most jobban megfigyelve nekem is kicsit "üresnek" tűnik. Noh, majd kiderül Szerintem is "üres". Hiányzik belőle az egész sorozat. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Most, hogy mondod... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Inkább most mint sohase. Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Hozzászólás ideje: 2011. Január 5. Aki ilyen befejezést írt a HIMYM mostani részéhez Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Első "Terra Nova" képek Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Áh Rog , mindig tudod mi játszódik a fejemben, és egy lépéssel előttem jársz. Most akartam linkelni Nagyon de nagyon várom a sorozatot :yes: Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. (szerkesztve) Ez a Terra Nova nekem elég új... van valami bővebb infótok róla? ---- Erről van szó? LINK Szerkesztve: 2011. Január 6. - Darth Riddick Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Igen erről. Egy időutazós, dinós kalandos sci-fis sorozat. Jó lesz ez Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Minek mennek vissza olyan időbe népesedni ami után gyűn az aszteroida oszt csókolom? Amúgy várós. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Hozzászólás ideje: 2011. Január 6. Engem jelenleg csak a legalsó kép középső emberkéje érdekel belőle. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Már rohadt régóta várom. Kb mióta felröppent a híre. Nagyon jók ezek a képek. Én bízok benne, hogy ütni fog rendesen! Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. 2012 őszén érkezik a sorozat, az még messze van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2011. Január 7. Én is beletekintek majd. Remélem látványos lesz. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Én is beletekintek majd. Remélem látványos lesz. Tele van Lostos és 24es írókkal szóval nem lesz gáz. És itt persze a történetre gondolok, de úgy hallottam az Avatár valami látványtervezője is fog rajta dolgozni. ^^ Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Nagyon megéri majd benézni Bati háza tájára. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Hozzászólás ideje: 2011. Január 8. Na csezd meg, rögtön kiment az összes álmosság a szememből Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. V Nem volt rossz, de azért lassan még durvább helyzeteket is adagolhatnának, főleg hogy az előző éved végén ott volt a flotta. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Hozzászólás ideje: 2011. Január 10. Stargate Continiuum No így kell egy jó kis Csillagkapus filmet csinálni a sorozathoz. Csak kár, hogy nincs hozzá szinkron, mert azzal élvezetesebb lett volna. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.