Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Supernatural

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Stargate Universe 2x11 Deliverance

Hozzászólás ideje:

House

Hozzászólás ideje:
Itt szavazhattok az általatok jobbnak tartott sorozatra. A Supernatural vs. Chuck párosítás azért elég fájó számomra, mivel mindkettő Top3-as sorozat a listámon. (Legalább annyira, mint a múlt heti Supernatural vs. Fringe) Persze, nem kérdés, mire szavaztam, úgyhogy hajrá Phobos és kudar! :rock::D
Hozzászólás ideje:

Hm... mikor utoljára néztem, a Chuck még csak 1%-kal volt előrébb. De így sokkal jobb. Flash! :D

A House-nak viszont nem kell segítség, és szerencsére a How I Meet Your Mothernek sem :) Ezzel ki is merült az érdekszférám, a Family Guy már nem jutott be a második fordulóba.

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 08. - 23:01, Dzséjt írta:

Hm... mikor utoljára néztem, a Chuck még csak 1%-kal volt előrébb. De így sokkal jobb. Flash! :D

:cool:

Egyébként azt tudni, mi lesz a győztes jutalma? Egy extra sorozatévadot el tudnék viselni, mindkét említett sorozatból. :D

Hozzászólás ideje:

Szerintem nagyjából semmi jutalom sem lesz. Sőt, ziher, hogy se a Chuck, se a Supernatural nem lesz benne a győztesek között. Főleg, mert az egyik most mindenképpen kiesik, a másiknak meg valószínűleg nem lesz sok esélye a többivel szemben.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

SGU: szerintem tök jó rész volt. Ha minden rész mostantól ilyen lesz, vagy egy kicsit jobb akkor én már örülni fogok. És ezek után egyre jobban sajnálom, hogy vége lesz ennek a sorinak. Tudom, hogy már nincs remény...de azért én reménykedem. :D

Annyi CGI volt ebben a részben mint az első évadban összesen. :D A karakterfejlődések is felgyorsultak kicsit. Ez alatt a 10 rész alatt kell mindenkit megszerettetni a másikkal, amit amúgy 3 évad alatt kellett volna. XD

http://www.youtube.com/watch?v=VX1xK9wpiLo&feature=related

Szerkesztve: - kudar
Hozzászólás ideje:

Inkább az első évadban kellett volna. ;) Pont ez okozta a vesztét, hogy olyan tetű lassúak voltak. Amúgy már meghalt a remény, múlt héten szétbontották a Destiny díszleteket, és azt is elárulták, hogy tavaly már lebontásra került Atlantisz és a Csillagkapu Parancsnokság (Icarus bázis) díszlete is. Mallozziék pedig ezen a héten elutaznak Los Angelesbe, hogy nekilássanak az új sorozatuknak. Szóval, a Stargate franchise hivatalosan is halott.

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 09. - 18:04, Dzséjt írta:

Ha csak nem támad fel az SG, szerintem idővel "kihal", legalábbis a Stargate része biztosan.

OFF

Sajnos most is halódik a napi 10-30 hozzászólásával. Az azért sokkal eklektikusabb fórum mint a miénk.

ON

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 09. - 18:20, Ody Mandrell írta:

OFF

Sajnos most is halódik a napi 10-30 hozzászólásával. Az azért sokkal eklektikusabb fórum mint a miénk.

ON

Sajnos az SGU alaposan tönkre vágta ott a dolgokat. Egyrészt, annyira tényleg nem jó sorozat, mint az SG-1 és az SGA volt, másrészt, akinek tetszett, az meg valószínűleg megunta, hogy állandóan csak a szitkozódás megy az epizódok topikjába. Én is emiatt olvasom már ritkán. Na meg, ott is van egy "Quarron", és hát tudjuk, hogy az milyen hatással van a fórumközösségekre. :(

De talán lesz majd egy új SG sorozat, valamikor, és akkor az a fórum is feltámadhat.

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 11. - 13:22, JakeSully írta:

Fantasy-kaland sorozat indul nemsokára az HBO-n. Kíváncsi egyáltalán valaki rá itt közületek?

Most olvasom a könyvet. Gyerekek, ez valami isteni. Ha a sorozat is ilyen lesz, akkor egy remekmű születik a TV-sorozatok történetében.

Engem már nagyon érdekel.

2011. 03. 11. - 15:33, Oldfighter írta:

Senki. Nem is volt róla vagy kiskétszáz előzetes :P

Szóval hiányolod az előzeteseket? :evil::D

Berakhatok még pár százat. :evil::D

Hozzászólás ideje:

Supernatural anime 1-4. rész után...

Nem lenne hülyeség, ha nem már megtörtént sztorikat mesélne újra kicsit (nagyon) másként. Így túl sok értelmét nem látom, úgyhogy bármennyire is szeretem a sorozatot, ennek az animének elég nagy valószínűséggel cancelt adok.

Breakout Kings - 1x01

Nem azt mondom, hogy rossz volt, de ennél azért többet vártam a Prison Break íróitól, főleg Pilot-nak, aminek azért nem árt az "átlagnál" nagyobban szólnia, hogy felkeltse a néző érdeklődését.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.