Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Huhh de jó, hogy ezt leírtad Sky. Én is canceltem, de már a 3. rész után. Valahogy ez nem jön be, hogy régi sztorikat átírják. Pedig poénos, meg látványos meg minden, de, valahogy mégsem jön be.

GoT: Annyira nem izgatott, és még most sem, de a pilotnak mindenképpen adok egy esélyt. Inkább mint a camelotnak.

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 11. - 13:22, JakeSully írta:

Fantasy-kaland sorozat indul nemsokára az HBO-n. Kíváncsi egyáltalán valaki rá itt közületek?

Kalandsztorik gyakran érdekelnek, néha a fantasyk is, majd megálmodom a nyárig, hogy belenézzek-e az első részbe.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2011. 03. 12. - 6:31, kudar írta:
Én is canceltem, de már a 3. rész után.
  2011. 03. 12. - 4:47, Darth Sky írta:
ennek az animének elég nagy valószínűséggel cancelt adok.
Nagyon jó...

Én voltam a legjobban ledöbbenve az első résztől, mégis ti nyomtok rá cancelt :o

Szerintem jók ezek a kicsit kifordított történetek, részenként 20 percet megérnek :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos
Hozzászólás ideje:

Elkezdtem nézni a Fringe 3. évadát, és eddig nagyon jó bár...

Spoileres tartalom megtekintése

Még csak 2 részt néztem meg, de szépen fogok haladni, és hamarosan utolérlek titeket. :)

Hozzászólás ideje:

De örömlány jó volt a mostani Fringe! Pedig iszonyú nagy töltelékszaga volt, de az eleje -amin szakadtam :lol: - meg a vége hatalmas volt.

Hozzászólás ideje:

Jó volt a legújabb Fringe. Már maga az alapsztori egy érdekes téma volt, de a vége... bár a hang után, már sejtettem mi lesz, mégis sokkoló volt. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 14. - 7:56, Darth_Phobos írta:

Sky, pont ezt írtam le az előző hozzászólásba, hogy szerintem mikor is történt meg ez. ;)

Olvastam, de nekem a dolog "hogyan" része nem világos. ;)

Nagyon úgy néz ki (90%), hogy lesz Supernatural 7. évad! :yeah::clap::yes::rock::D Az alábbi paleyfest-es spoilerek is megerősítik ezt:

Hozzászólás ideje:

Sky, itt csak az a bibi, hogy

Hozzászólás ideje:

Chuck 4x18 - még, hogy gyengélkedik a negyedik évad, meg kifújóban van. HAHA :D

Hozzászólás ideje:

Chuck 2. évad után...

Hozzászólás ideje:

Na, örülök, hogy tetszett. Szerintem a harmadik évad még a másodiknál is jobb, de ízlés kérdése.

A szinkronra szerintem nem érdemes várni, mert a rosseb tudja, mikor lesz. Lehet, hogy jövő héten, lehet, hogy a jövő évtizedben.

Hozzászólás ideje:

Köszi a kimerítő választ, így már nagyjából kitisztult a kép. ;)

Hozzászólás ideje:

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 16. - 14:10, Dzséjt írta:

Apropó Orion...

Hozzászólás ideje:

Chuck

Hozzászólás ideje:

House

Hozzászólás ideje:

Tényleg jó volt az SGU. Most már minden egyes résszel egyre jobban sajnálom hogy vége. Nálam már egy ideje, olyan sorozattá nőtte ki magát, hogy várom az új részeket. Sajnálom, hogy így elcseszték az első évadot, és ezért nem lehet 3. :(

Hozzászólás ideje:
  2011. 03. 16. - 19:50, kudar írta:

Tényleg jó volt az SGU. Most már minden egyes résszel egyre jobban sajnálom hogy vége. Nálam már egy ideje, olyan sorozattá nőtte ki magát, hogy várom az új részeket. Sajnálom, hogy így elcseszték az első évadot, és ezért nem lehet 3. :(

Nálam meg olyan sorozattá, hogy ezt a részt még nem is láttam, és nem is érzek rá különösebb késztetést. A végén lehet megmarad darának... :para:

Hozzászólás ideje:

Fringe 3x8ig

Hozzászólás ideje:

V

Nagyon ütős évadzáró lett. :) Remélem kap esélyt és elkészül a harmadik évad, mert látszik, hogy a készítők hallgattak a szép szóra. Az ARES programban nagyon sok van, még ha érződik is erősen, hogy nem egészen volt így eltervezve a kezdetektől az egész :D Odacsaphatnának most már az UFo-knak :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.