Hozzászólás ideje: 2011. Július 27.14 éve Frenkie: mégis mi mással? jó történettel? Ott a pont. Megnyerted a főnyereményt, egy tálca sört.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 27.14 éve Frenkie: mégis mi mással? jó történettel? Azért pár jó srác is elkél hozzávalónak
Hozzászólás ideje: 2011. Július 27.14 éve Falling Skies No én is megnéztem az "elmaradt" részt. Szerintem még mindig nagyon rendben van az egész, igaz túl kiszámítható volt. A terminatoros megjegyzés szinte már adta magát.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 27.14 éve Falling Skies No én is megnéztem az "elmaradt" részt. Szerintem még mindig nagyon rendben van az egész, igaz túl kiszámítható volt. Nekem is megfelelő ha valahogy így haladnak. Nem is kell annyira elkapkodniuk. Legalább a következő szezonra is marad valami. A terminatoros megjegyzés szinte már adta magát. Tom-ot megdobhatnák már egy Vészhelyzetessel. Szerkesztve: 2011. Július 27.14 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve Ott a pont. Megnyerted a főnyereményt, egy tálca sört. Frenkie, te mindig tudod mivel vegyél le a lábamról...
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve GoT Visual effects: http://www.youtube.com/watch?v=xkptadiDABo&feature=player_embedded#at=159
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve Áááááááá, bazz. Gigamegaatyaúristen!!!! http://www.youtube.com/watch?v=4y2uZvUd8l4&feature
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve Marha jó lesz ez is. A szöszkét remélem kinyírja. Bőven rászolgált.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve Na ezt most oda-vissza megnéztem párszor Hátszőreffektus ezerrel. Uh, mi lesz itt.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve Na ezt most oda-vissza megnéztem párszor Hátszőreffektus ezerrel. Uh, mi lesz itt. Rendesen lesz írtás. Remélem annyira jó és drámai lesz a történet mint az első évadban,
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve Nálam az előzmények vezetnek egy hajszálnyival, de az tuti, hogy itt nagyon durván rátettek egy lapátra az egészre. Amikor Lucretia feltűnik, mekkora már Tiszta őrült fej. Nagyon komoly.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve Nálam az előzmények vezetnek egy hajszálnyival, de az tuti, hogy itt nagyon durván rátettek egy lapátra az egészre. Amikor Lucretia feltűnik, mekkora már Tiszta őrült fej. Nagyon komoly. Hát ja. Meg amikor a szöszke sikít és tiszta vér a fal.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve Tényleg jónak ígérkezik az előzetes alapján. Engem a szöszi sosem zavart különösebben látvány szempontjából, amúgy a karakter jelleme marhára irritál, úgyhogy jó a kontraszt. Nem tudom, a törikönyvekben mi van (hála Istennek, így még érhetnek meglepetések), de remélem Glaber is felfordul majd. Azt lehet már tudni, hány részes lesz évad, vagy hogy lesznek-e még továbbiak?
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve No akkor nem lővöm le Glaber sorsát Tíz részes lesz a második évad és valszeg lesz még folytatás.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 28.14 éve Tíz részes lesz a második évad és valszeg lesz még folytatás. Ha tartják a színvonalat, akkor jöhet!
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Időközben Starz-ék is feldobták. http://www.youtube.com/watch?v=GObQ_VCGu6w
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Érdekes, mert úgy nézz ki, hogy újraforgattak pár jelenetet a Vér és Homokból
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Csak nehogy túlzásba essenek az átemelgetéssel. Nem lenne jó egy részleges "Vér és Homok-klónt" látni ebben a szezonban.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Pár új Sparta kép. Szerkesztve: 2011. Július 30.14 éve - Darth Sky
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Remélem be fogják hamarosan mutatni Grassusut is. Már ha a karaktere szerepelni fog a második évadban. Remélem lesz olyan volumenű mint Titus Batiatus megformálója.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Falling Sky Hozta a kötelezőt, már ami az én elvárásaimat illeti. Rick beszólása a végén érdekes volt és ad egy kis bonyodalmat az egésznek. Pope meg végre hazatalált.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 31.14 éve Rick beszólása a végén érdekes volt és ad egy kis bonyodalmat az egésznek. A pókagyú csákók valószínűleg fognak néhány nehéz percet csempészni a tábor lakóinak az életébe. Tomiék törhetik majd a fejüket a helyzet megoldásán. Talán még Pope is besegít nekik.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 31.14 éve Szerző Ezek a promo-s képek néha elég viccesek. És egyben zseniálisak is.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 31.14 éve Szerző Dexi a kis álszent. Personal Jesus. Már csak az a kérdés, hogy kié?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.