Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2011. 11. 18. - 22:47, Bomarr írta:

Azután hogy beirtad ezt direkt rákerestem, de öt perc alatt nem sikerült ilyen infóba futnom.

Majd én is utána nézek, de ha esetleg találsz valamit, majd oszd már meg légyszives!

Köszi! :)

Obi1... többször próbáltam neked privátot küldeni, de sohasem megy... törölj leveleket vagy nem tudom, mert nem megy el, amit küldeni szeretnék. :D

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 17. - 21:34, Darth Riddick írta:

Na ne szivass!!!! Ja... hogy úgy... leesett :D és nagyot koppant.

Spoileres tartalom megtekintése

2011. 11. 18. - 23:11, Dzséjt írta:

Az idővel való manipulálás nagyon kényes terep.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 18. - 22:49, Darth Riddick írta:

Obi1... többször próbáltam neked privátot küldeni, de sohasem megy... törölj leveleket vagy nem tudom, mert nem megy el, amit küldeni szeretnék. :D

Nemár, múltkor töröltem egy csomót. Töröltem még, ha gondolod próbáld meg.

De amúgy ez olyan kicsit mint a nézettség alapján megítélni egy sorozatot. Pl. akármennyien is néznek egy CSI-t, szerintem a világ legtrágyább hülyesége, nem érdekel mennyien nézik. Emellett meg számtalan remek sorozat hasalt el 1 évad után.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 18. - 23:29, Obi1 írta:

De amúgy ez olyan kicsit mint a nézettség alapján megítélni egy sorozatot. Pl. akármennyien is néznek egy CSI-t, szerintem a világ legtrágyább hülyesége, nem érdekel mennyien nézik. Emellett meg számtalan remek sorozat hasalt el 1 évad után.

Teljesen egyetértek!

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 18. - 23:21, Darth Riddick írta:

Az idővel való manipulálás nagyon kényes terep.

Na de két dolog (meg egy kicsi :D).

Közben megnéztem a 6x00-t. Hát ez vígan indulhatna a legrosszabb Doctor Who epizód címért. :(

És ha már belelendültem, 5. évad.

Hozzászólás ideje:

Dzséjt 6x00ig:

Ja és Bomarr: már elérhető a 7x00 karácsonyi trailere. Bár megnézhetném. :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 18. - 22:09, Darth Riddick írta:

A plusz 2 évadról a Showtime elnöke azt mondta, hogy az írók egy 3 évados történeti egységgel álltak elő (S6-S7-S8), s nem biztosan, de valószínűleg a 8. évad a zárást is fogja jelenteni.

Jó hír, hogy folytatni fogják! Érdekesen hangzik, ez a 3 évados történeti egység, már most kíváncsi vagyok, mit jelenthet pontosabban :) Mostanában volt más sorozat is, ami a 8. évaddal ért véget, ez most valami bűvös évadszám lesz? Már ha valóban így lesz.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 18. - 21:55, Ody Mandrell írta:

Általános spoiler volt, nem volt ott, hogy Dexter Xy rész.

Te is tudod, hogy ez nagyon sántít. Ha úgy kezded a mondatot, hogy "Megnéztem a Dextert, nagyon jó volt!", akkor nyilván arra számít az ember, hogy alatta azt taglalod spoilerben. Épp a múltkor futottál bele egy Doctor who-s spoilerbe, szerintem te is átérzed, hogy miért fontos, hogy erre odafigyeljünk.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 8:48, Donát írta:

Épp a múltkor futottál bele egy Doctor who-s spoilerbe, szerintem te is átérzed, hogy miért fontos, hogy erre odafigyeljünk.

Hehe, nem akartam én említeni. :D (Ui: az nem volt spoiler) :D :D :nana:

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 8:48, Donát írta:

Te is tudod, hogy ez nagyon sántít. Ha úgy kezded a mondatot, hogy "Megnéztem a Dextert, nagyon jó volt!", akkor nyilván arra számít az ember, hogy alatta azt taglalod spoilerben. Épp a múltkor futottál bele egy Doctor who-s spoilerbe, szerintem te is átérzed, hogy miért fontos, hogy erre odafigyeljünk.

Spoiler mögé raktam, és a jövőben is így teszek. Ennyi.

DW:

DW 6x00:

2011. 11. 19. - 10:04, Ody Mandrell írta:

Spoiler mögé raktam, és a jövőben is így teszek. Ennyi.

Ez nem ilyen egyszerű. Ha egy adott sorozatról beszélgetünk, akkor is spoiler mögé rakjuk, ha a 3. évadról beszélgetünk, meg akkor is, ha az 5-ről, hiszen lehet olyan, aki még nem látta a 3. évadot sem, de a későbbiekben szeretné. Éppen ezért én, aki teljesen képbe vagyok a Dexter utolsó (eddig megjelent) részéig, természetes, hogy elolvasom mindenféle veszélyérzet nélkül a véleményed. És így tesz ezzel mindenki, aki hozzám hasonló cipőben jár. Ez azonban nem jelenti azt, hogy előre szeretnénk tudni dolgokat a következő részekből. Kutya kötelességed ezért külön jelölni, ha ilyesmiről írsz.

Gondold végig, hogy esne, ha valaki a spoiler gombja fölé írná, hogy "Doctor Who 4. évadig", aztán amikor belekattintanál, ötödik évados spoilerek is lennének mögötte. Az illető meg azzal védekezne: "Jah, bocs, spoiler gomb mögé raktam". Szerintem kiakadnál.

A fórumon eddig az volt az általános, hogy ha valami előre tekintő külön spoilerről volt szó, akkor erre külön felhívtuk egymás figyelmét, míg a sima spoiler kapcsolót arra használtuk, ha az adott évad eddig megjelent részéig kiderült információkról diskuráltunk.

Ennyi.

Szerkesztve: - Donát
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 10:22, Donát írta:

Ez nem ilyen egyszerű. Ha egy adott sorozatról beszélgetünk, akkor is spoiler mögé rakjuk, ha a 3. évadról beszélgetünk, meg akkor is, ha az 5-ről, hiszen lehet olyan, aki még nem látta a 3. évadot sem, de a későbbiekben szeretné. Éppen ezért én, aki teljesen képbe vagyok a Dexter utolsó (eddig megjelent) részéig, természetes, hogy elolvasom mindenféle veszélyérzet nélkül a véleményed. És így tesz ezzel mindenki, aki hozzám hasonló cipőben jár. Ez azonban nem jelenti azt, hogy előre szeretnénk tudni dolgokat a következő részekből. Kutya kötelességed ezért külön jelölni, ha ilyesmiről írsz.

Gondold végig, hogy esne, ha valaki a spoiler gombja fölé írná, hogy "Doctor Who 4. évadig", aztán amikor belekattintanál, ötödik évados spoilerek is lennének mögötte. Az illető meg azzal védekezne: "Jah, bocs, spoiler gomb mögé raktam". Szerintem kiakadnál.

A fórumon eddig az volt az általános, hogy ha valami előre tekintő külön spoilerről volt szó, akkor erre külön felhívtuk egymás figyelmét, míg a sima spoiler kapcsolót arra használtuk, ha az adott évad eddig megjelent részéig kiderült információkról diskuráltunk.

Ennyi.

Volt már úgy, hogy utaltak spoilerben olyan eseményre amit még nem láttam. A rész végén pedig mindig ott az újabb előzetese. Egyébként nem mondtam semmit, csak kérdeztem. Tehát abszolút nem nyilvánvalóak, lehetnek hamisak is.

Hozzászólás ideje:

Valóban ott van, de én szándékosan leállítom a lejátszót, amint vége a résznek. Nem akarok tudni semmit a következő részekről. Oké, látom, hogy csak kérdeztél, de csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy vigyázzunk arra, hogy melyik spoiler kapcsoló mögé mit írunk.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 11:25, Donát írta:

Valóban ott van, de én szándékosan leállítom a lejátszót, amint vége a résznek. Nem akarok tudni semmit a következő részekről. Oké, látom, hogy csak kérdeztél, de csak arra szerettem volna felhívni a figyelmet, hogy vigyázzunk arra, hogy melyik spoiler kapcsoló mögé mit írunk.

Ok, majd vigyázok.

Hozzászólás ideje:

Kudar, Riddick, ti olvassátok is, amit írok, vagy csak annyit láttok, hogy írok valami csúnya dolgot az imádott sorozatotokról és akkor már én vagyok az ultimate enemy? :roll: Mert néha ez az érzésem van. Mintha nem is írtam volna le tíz sorban a két sor negatívum mellé, hogy mennyire tetszik a sorozat. És ez eléggé idegesítő, mert akkor feleslegesen koptatom az ujjam itt évadról évadra, ha csak ennyit vesztek le.

2011. 11. 19. - 6:51, kudar írta:

Dzséjt 6x00ig:

Idézet

És még egyszer, ezúttal nem spoiler gomb mögé rejtve, hátha végre eredménye is lesz: TETSZIK A SOROZAT, még ha kötözködöm is vele. Kérlek, értsétek meg egyszer s mindenkorra: nálam a kákán a csomó keresése az élvezet része, nem valaminek a becsmérlése.

Hozzászólás ideje:

Én sehol nem láttam, vagy emlékszem, hogy írtam volna, hogy ultimate enemey vagy... :D

Tehát ÖRÜLÖK, hogy tetszik a sorozat, akkor mostantól úgy állok a csómókhoz, hogy azokkal együtt szereted. :P:)

Dzséjt!

:clap:

Hozzászólás ideje:

Chuck 5x04 Ajajajajajjj... bonyolódik a dolog, minden téren. És még hátra van kilenc rész, de már most szépen ágaznak szét a szálak. Mi lesz még itt. :rock:

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 15:15, Dzséjt írta:

Chuck 5x04 Ajajajajajjj... bonyolódik a dolog, minden téren. És még hátra van kilenc rész, de már most szépen ágaznak szét a szálak. Mi lesz még itt. :rock:

Még a harmadikat se néztem meg. Nem tetszik amerre indult az évad. Kicsit erőltetettnek érzem. :( Jobban belegondolva a második rész katasztrofális volt.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 17:00, Darth Riddick írta:

Én úgy döntöttem, hogy inkább megvárom az összes részt és ledarálom az 5. évadot. (Chuck)

Dettó! Elég sok sorival vagyok így idén.

Tényleg Oldie hogy haladsz a Sons-al?

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 16:27, Ody Mandrell írta:

Még a harmadikat se néztem meg. Nem tetszik amerre indult az évad. Kicsit erőltetettnek érzem. :( Jobban belegondolva a második rész katasztrofális volt.

Szívesen írnék valamit, de még az is spoiler lenne. Szerintem ne az utolsó tizenegy résznél add fel. ;) Na jó, azért spoiler mögé odaírom a lehető legkevésbé spoileresebben.

Doctor Who 6x01-02, na kérem, így kell ezt csinálni!

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 17:21, Dzséjt írta:

Szívesen írnék valamit, de még az is spoiler lenne. Szerintem ne az utolsó tizenegy résznél add fel. ;) Na jó, azért spoiler mögé odaírom a lehető legkevésbé spoileresebben.

Nem adom fel, és remélem, hogy ennél csak jobb lesz majd.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 17:21, Dzséjt írta:

Doctor Who 6x01-02, na kérem, így kell ezt csinálni!

Na ezeknél én már sírok. :D De nem baj, jövő szerdán nézem én is a 6x01et. :)

Hozzászólás ideje:

Fringe - 4x07

Azt hittem, valami ütősebbel akarják befejezni idén, de azért ez sem volt rossz, amolyan filler rész.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 18:16, Ody Mandrell írta:

Doki általános

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 19. - 18:21, Dzséjt írta:

Mondta? Én nem emlékszem rá. :hmm:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.