Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

A sorozatba húzzák csak ezt a farmos történetszálat, a képregénybe 3 fejezet alatt letudták az egészet.

Csak ide generáltak egy pár "érdekfeszítő" eseményt, aminek a képregényhez semmi köze sincs.

Szerkesztve: - Dei
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 23. - 17:17, Darth Riddick írta:

Ez nem kóros.. csak a rajongás egy "mellékhatása" :P

Doktor 6x1 :o

Spoileres tartalom megtekintése

Hozzászólás ideje:

Kudar, végre én olvashatom a te találgatásodat, nem te az enyémet. :D:rock:

Szerk.: megy mellettem a TV-ben a Castle. Na ennek is frenetikus szinkronja van. Lanie-t most Lenny-zte le Beckett...

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 23. - 19:24, Dzséjt írta:

Szerk.: megy mellettem a TV-ben a Castle. Na ennek is frenetikus szinkronja van. Lanie-t most Lenny-zte le Beckett...

Jaj, ez elég szörnyen hangzik. Felirattal megint nem állnak olyan jól, minimum egy hét csúszás, még jó, hogy Ody berakta a múltkorit is ide, vagyis mások is készítenek hozzá. Mindegy, most úgyis késésben vagyok sorozatokkal, majd megnézem őket a téli szünetben :)

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 23. - 13:04, Dei írta:

A sorozatba húzzák csak ezt a farmos történetszálat, a képregénybe 3 fejezet alatt letudták az egészet.

Csak ide generáltak egy pár "érdekfeszítő" eseményt, aminek a képregényhez semmi köze sincs.

Hát akkor haladjanak a képregény szerint mert így uncsi már. :/

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 23. - 19:44, MissKarrde írta:

Jaj, ez elég szörnyen hangzik. Felirattal megint nem állnak olyan jól, minimum egy hét csúszás, még jó, hogy Ody berakta a múltkorit is ide, vagyis mások is készítenek hozzá. Mindegy, most úgyis késésben vagyok sorozatokkal, majd megnézem őket a téli szünetben :)

Már ha addigra lesz felirat... :para:

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 24. - 13:51, Darth Riddick írta:

Jelentem, letudtam a Doctor Who 6. évadát. Most elvonulok egy sarokba és emésztem az élményt valamint a látottakat.

HAAAGGGYAD! :D Szal azért tűntél el ennyire, mert közben sutyiban megállás nélkül nézted a Doktort...hát szép mondhatom. :D Most várhattok még 30 napot az új részig... :):P

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 23. - 23:04, Dzséjt írta:

Már ha addigra lesz felirat... :para:

Jah... de van olyanom is, amihez van felirat, pl House, ezek mind mennek december végére, január elejére. Főleg, hogy jól keresztbe tettek vizsga terén, kénytelen vagyok bevállalni egyet decemberre pluszban, de majd abból megyek a kettesért, arra szép jegy lesz az is (ez most kivételesen nem az igénytelenség mondatja velem :hehe: ), na mindegy, ez már off. A lényeg, hogy addig majd csak megszületnek a feliratok mindenhez, amihez kell. Dexit és Chuckot azért nézek közben is, csak a többieket nem igazán.

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 24. - 13:51, Darth Riddick írta:

Jelentem, letudtam a Doctor Who 6. évadát. Most elvonulok egy sarokba és emésztem az élményt valamint a látottakat.

Azért majd gyere ki a sarokból és mesélj mire jutottál :D

Hozzászólás ideje:

Doctor 6x2 :o :o

Ja és egy kis poén. CSak azok értik akik már látták ezt a duplarészt:

2011. 11. 25. - 18:15, Bomarr írta:

Azért majd gyere ki a sarokból és mesélj mire jutottál :D

Nehéz összeszednem a gondolatamat, hogy valami épkézláb dolgot biggyeszthessek ide. Ez az évad nagyon kész volt.

És bocsi, hogy ez nem egy megszokott értékelés lett, sokkal inkább a saját érzéseimnek egyfajta kivetítése az évaddal kapcsolatban... nem "szakmáztam" most direklt sokat... mert a szakmai része egyértelműen parádés volt! :P :P Tanítani kellene!

Szerkesztve: - Darth Riddick
Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 26. - 14:41, kudar írta:

Ez volt a legjobb évad Riddick? :D vagy milyen jelzővel illetnéd a "készen" kívül? :D

Kiragadtam neked a spoiler kapcsoló mögül a válaszát a kérdésre:

2011. 11. 26. - 10:33, Darth Riddick írta:

évadokat tekintve a korábbi (szintén erős évadokat) ez a hatodik kegyetlenül elverte.

Szerintem ez mindent elmond. :D Tényleg kolosszális évad volt, a legjobb (az új) szériában. Riddick:

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 26. - 17:16, Dzséjt írta:

Riddick:

Hozzászólás ideje:

Én szóltam előre, hogy Moffat írói tevékenysége nagyon jót tett a Doktor Who univerzumnak :D

Hozzászólás ideje:
  2011. 11. 26. - 19:40, Darth Riddick írta:

Hozzászólás ideje:

Doktor 6.évad

Hát igen...

Szerkesztve: - Darth Riddick

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.