Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Eddig szuper a DW, 3 rész után volt itt minden. Zombik, szellemek, űrlények, robotok és agresszív próbabák. :clap:

A szőke Rose nagyon bájos és szimpatikus, a doki is hozza a formáját.

10/7

7-e osztályzattal indul, mivel az új doktornál már úgyis 10/10 lesz az itteni beszámolók szerint :)

Hozzászólás ideje:

Én is örülök Jake. Lassan mindenki meg lesz fertőzve itt. :D

"Jövő hétfőtől forog a SHERLOCK harmadik évadja, és Benedict Cumberbatch elárulta, hogy ő és Martin Freeman is aláírt már egy negyedikhez is - a kérdés csak az, hogy mikor találnak majd rá időt, hogy megcsinálják."

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

DW S01-04 és 05

kudar: Downton Abbey Matthew anyuka a fedélzeten :D (a sorozattal haladsz, a 2. évados karácsonyi különkiadást láttad már? :) )

Spoileres tartalom megtekintése

Szerkesztve: - JakeSully
Hozzászólás ideje:

Amúgy ez a fingós testrablós nem csak a DWra jellemző, hanem úgy nézem a Merlinben is volt ilyen duplarész. Hát azon is nagyon néztem. :D

Jake: igen lassan befejezem a 3.at majd utána írok róla.

2013. 03. 13. - 14:40, kudar írta:

Jake: igen lassan befejezem a 3.at majd utána írok róla.

huha, már így haladsz? :) párszor a zsepit elő kellett venni :(

1251-EW-COVER.jpg

Hozzászólás ideje:

Downton Abbey 3. évad: Na ezt is kivégeztem. Kellemes évad volt, talán kicsit lassabb mint az előző, ott azért történtek dolgok rendesen, de okot is adott rá pár dolog. Hű azt hiszem nem tudok sok mindent írni virágnyelven, szóval...

Ez az évad nekem egy 7,5/10es. Nem azt mondom, hogy legjobb dráma ami a TVben megy mert számomra azért a Dexter, a SoA és a Breaking Bad is jobb, de azért ez más kategória. Viszont örülök, hogy ahogy múlik az idő, egyre lazábbak lesznek a dolgok. :)

umbrella_slideshow_da3_01.jpg

kudar: a 3. évados karácsonyi különkiadást ki ne hagyd. ;) Főleg, mert az zárja le igazán a 3. évadot.

És kerüld a spoilereket mindenhonnan!

Róma 1. évad

HBO sorozatban még nem csalódtam, és ezúttal sem kellett. Akárcsak a Deadwood, vagy a Boardwalk Empire, a Róma is egy átélhető korképet fest az időszakról, amiben játszódik. A Spartacusnál jóval realistább és nekem a témája is jobban bejött, mivel mindig is szerettem a politikai intrikákat mozgóképen látni (pl a Boardwalkot is többek között ezért szeretem).

A sorozatnak hála, beleszerettem az ókori Rómába, (ami nagy teljesítmény, mivel alsós korom óta a görög kultúra volt a favoritom és a rómait csak annak egy gyenge utánérzésének tekintettem) ráadásul fellelkesített a töri tanulás iránt, ami így egy hónappal az emelt érettségi előtt nem nagyon árt :D .

Ajánlom tehát mindenkinek a sorozatot, aki szereti az intrikákat, a történelmet, szeretné megismerni a hétköznapi életet az ókori Rómában, és nem riad vissza a naturalista ábrázolásmódtól (bár hangsúlyoznám, itt azért nem Spartacus féle öncélú vérfürdőkre kell gondolni).

Én a magam részéről rögvest bele is kezdek a 2. évadba :D .

Szerkesztve: - Lok Durd
Hozzászólás ideje:

DownTon Abbey: Karácsonyi rész: ezzel vége a 3. évadnak és számomra a sorozatnak is

Azért összességében tetszett a sorozat.

Hozzászólás ideje:

DownTon Abbey

kudar, számodra

jah és nem

Itt az új Doctor Who trailer az évad 2. felére. Nem libabőrözős, amcsi trailer, de ettől függetlenül iszonyat várós, tele új jelenetekkel. :D Már csak 2 hét! :)

Ui: az utolsó pár mp-re nagyon kíváncsi leszek. :D

Szerkesztve: - kudar

Hát bakker ezt nem tudtam. 2 trailer egy nap. Az amcsi egy sz-r!!! EZT NÉZZÉTEK MEG!!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=SRQu3MvRySA

Hozzászólás ideje:

Nem is kell, az epizódok legyenek jók :D Nekem mindkét előzetes tetszett, de most már inkább nézném őket normál menetben.

Lok, a Rómát annak idején jó páran néztük és kibeszéltük :) Az archívum részben biztosan megtalálható még, de utólag elég nehéz visszakeresni, miket írtunk.

Hozzászólás ideje:

Közben én is haladok szép lassan a DW-val. :) Az első évad annak ellenére tetszett, hogy voltak valóban nagyon gázos részek. :D

A második évad egyelőre kb. ugyanilyen szinten áll nálam, bár még nem láttam végig,

Azonban továbbra is az ötödik évad a favorit, Matt Smith-szel, ami nem csoda, mert azt láttam először. :) Egyszer itt olvastam valakitől (sajnos nem emlékszem, kitől :oops: ), hogy mindenkinek az a legkedvesebb Dokija, akivel először találkozott, és ebben lehet valami. :)

2013. 03. 16. - 22:21, Pildi írta:

hogy mindenkinek az a legkedvesebb Dokija, akivel először találkozott, és ebben lehet valami. :)

Azt lehet én írtam. :)

Amúgy movie posterek az új részekhez, legalábbis párhoz. :) Picit könnyebb összeilleszteni, hogy melyik részben ki lesz a gonosz. Rings of Akhaten nagyon várós! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.