Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Sherlock magyar felirat - http://www.subtitleseeker.com/Download-tv-3279909/Sherlock%203x01%20The_Empty_Hearse%20HDTV_x264-FoV (720p-s verzióval nekem működik... most gyorsan meg is nézem!) Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Hozzászólás ideje: 2014. Január 3. Dokik első és utolsó mondata: Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Úgy döntöttem amíg nem kezdődik a DW 8. évada, addig végignézem a Classic széria mind a 26 szezonját. Van rá sansz, hogy a végére megunom? Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Hozzászólás ideje: 2014. Január 4. Hát van rá sansz Ha jól tudom ezen a fórumon egyedül Lok Durd-nak sikerült ez a mutatvány. Jómagam is belevágtam, de én a 17-dik évadig jutottam. Attól felfelé már inkább csak kiválogattam az érdekesebbnek tünő sztorikat. Pláne akkor embert próbáló ha a legelső évadtól kezded. Ugyan van egy rakás kifejezetten jó történet, de át kell menni pár retek unalmason is. Én például rögtön az első évadban eléggé szenvedtem a The Sensorites-on, ami 6 darab 25 perces részből áll. És aztán még jönnek ilyenek. Ugyanakkor meg van pár olyan történet, amit szerintem minden fannak érdemes előbb-utóbb sorra keritenie. Az ilyen kiemelkedő sztorik főleg a Negyedik Doktornál sűrűsödnek össze. Pl.: The Ark in Space, Terror of the Zygons, City of Death, de lehetne még sorolni. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Hát van rá sansz Ha jól tudom ezen a fórumon egyedül Lok Durd-nak sikerült ez a mutatvány. Jómagam is belevágtam, de én a 17-dik évadig jutottam. Attól felfelé már inkább csak kiválogattam az érdekesebbnek tünő sztorikat. Pláne akkor embert próbáló ha a legelső évadtól kezded. Ugyan van egy rakás kifejezetten jó történet, de át kell menni pár retek unalmason is. Én például rögtön az első évadban eléggé szenvedtem a The Sensorites-on, ami 6 darab 25 perces részből áll. És aztán még jönnek ilyenek. Ugyanakkor meg van pár olyan történet, amit szerintem minden fannak érdemes előbb-utóbb sorra keritenie. Az ilyen kiemelkedő sztorik főleg a Negyedik Doktornál sűrűsödnek össze. Pl.: The Ark in Space, Terror of the Zygons, City of Death, de lehetne még sorolni. Akkor én leszek a második Persze, hogy az első évadtól kezdem. Szerintem "újkori" DW-ben is vannak unalmas részek, szóval annyira nem aggódok. Nyáron végignéztem összes Bond-filmet Brosnan-ig bezárólag ami jó 23-24 film szorozva 2 óra, na azt a végére már kicsit untam főleg a Moore-érát de hát ha már elhatároztam, akkor végignéztem Szerintem mire kezdik a 8. évadot talán végzek. Mikorra várható egyébként tudni már? Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Augusztus-szeptember, de inkább szeptember. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Augusztus-szeptember, de inkább szeptember. Addig van időm Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Akkor én leszek a második Persze, hogy az első évadtól kezdem. Szerintem "újkori" DW-ben is vannak unalmas részek, szóval annyira nem aggódok. Nyáron végignéztem összes Bond-filmet Brosnan-ig bezárólag ami jó 23-24 film szorozva 2 óra, na azt a végére már kicsit untam főleg a Moore-érát de hát ha már elhatároztam, akkor végignéztem Szerintem mire kezdik a 8. évadot talán végzek. Mikorra várható egyébként tudni már? Bond maraton? "Oh sweet summer child..." A klasszik DW részek összesen kb. 290 órát tesznek ki. A Bond maraton nálam is megvolt, de ez a Doctor Who darához képest szinte semmiség. Mindenesetre semmiképp sem beszéllek le róla, mert rengeteg jó sztorit fogsz látni szóval hajrá Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Bond maraton? "Oh sweet summer child..." A klasszik DW részek összesen kb. 290 órát tesznek ki. A Bond maraton nálam is megvolt, de ez a Doctor Who darához képest szinte semmiség. Mindenesetre semmiképp sem beszéllek le róla, mert rengeteg jó sztorit fogsz látni szóval hajrá Eddig csak Brosnan-Craig Bondokat láttam, gondoltam ha már gyerekkorom óta szeretem a szériát akkor megnézem már a kimaradtakat is, ami végül is nem volt rossz döntés 290 óra szeptemberig csak meg lesz. Egyébként azért is gondoltam rá, hogy végignézem mert ugyan érteni anélkül is, de szerintem teljes képhez nem árt megnézni a maradék inkarnációkat. Azt sajnálom hogy összes részhez nincs még magyar felirat, de remélem angollal is érteni fogom. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. (szerkesztve) Boldogan jelentem, hogy Norbihoz hasonlóan jómagam is rávettem magam a Classic Who-ra. Bár tőle eltérően sanszos, hogy én nem nézem meg az összes részt, csak az igazán jókat. Szóval kérném mindazok segítségét, akik ismerik a Classic Who-t, mely részeket, sztorikat érdemes megnézni? Nem kell azonnal mindet felsorolni, lehet részletekben is :P Szerkesztve: 2014. Január 5. - Darth Riddick Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Beajánlanám a témában pár korábbi irásomat. Anno vezettem egy Doktor Who blogot (másfél éve abbahagytam mint annyi más projektemet is) és itt értékeltem pár évadot sztoriról sztorira. Talán segít a döntésben. Klasszik első évad Klasszik második évad Klasszik harmadik évad Klasszik hetedik évad Klasszik nyolcadik évad Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Hozzászólás ideje: 2014. Január 5. Köszönöm szépen! Nagyon szuper! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Huhh nekem is folytatnom kéne, csak meg kéne találnom, hol hagytam abba. Néha kicsit nehéz folytatni, amikor 6 részen keresztül valami nagyon nem jó rész megy, talán nekem is rá kéne állnom erre a csak a jó részeket nézzük meg dologra. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. (szerkesztve) Boldogan jelentem, hogy Norbihoz hasonlóan jómagam is rávettem magam a Classic Who-ra. Bár tőle eltérően sanszos, hogy én nem nézem meg az összes részt, csak az igazán jókat. Szóval kérném mindazok segítségét, akik ismerik a Classic Who-t, mely részeket, sztorikat érdemes megnézni? Nem kell azonnal mindet felsorolni, lehet részletekben is :P Örülök, hogy te is kedvet kaptál Kérdés: Dokinak az unokájával, a Susan-el mi lett? Egyszer csak eltünt mint 10.-nél a lánya? Szerkesztve: 2014. Január 6. - NorbiLordi Válasz
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Riddick és Norbi, én is csak bíztatlak titeket, de szerintem ha az első évadba beletörne a bicskátok, kezdjétek a 3. Dokival. A Hartnelles részek ugyanis kissé lassúak egy mai néző számára. Egyébként, korábban én is írtam egy "bestoffot" anno, a régi sorozatos témában megtaláljátok, ha érdekel, de szívesen írok még ajánlásokat, ha szükségetek van rá. Norbi: Susan sorsa ki fog derülni, a második évadban Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. (szerkesztve) Riddick és Norbi, én is csak bíztatlak titeket, de szerintem ha az első évadba beletörne a bicskátok, kezdjétek a 3. Dokival. A Hartnelles részek ugyanis kissé lassúak egy mai néző számára. Egyébként, korábban én is írtam egy "bestoffot" anno, a régi sorozatos témában megtaláljátok, ha érdekel, de szívesen írok még ajánlásokat, ha szükségetek van rá. Norbi: Susan sorsa ki fog derülni, a második évadban Akkor jó ha kiderül Első két rész alapján nekem nincs bajom a classic-al, egyedül a formátum az ami szokatlan, meg lassabbak is mint a modernek, de majd megszokom a végére Másik ami szokatlan a Doki karaktere, olyan goromba Szerkesztve: 2014. Január 6. - NorbiLordi Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Látta vki már az új Sherlockot? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Még a múlt hetit sem. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Látta vki már az új Sherlockot? Átlagos évad közepi rész: nem rossz, de semmi extra Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Átlagos évad közepi rész: nem rossz, de semmi extra Am nekem a Sátán kutyája az egyik kedvencem. Lehet nem ér fel az évadzárókkal, de valahogy annyira jó a hangulata az egésznek. Remélem lesz ez is annyira jó. Mindjárt nézem is. De legalább az 1x2nél jobb. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Doctor Who Season 8 - forgatás elkezdve: MA! Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Doctor Who Season 8 - forgatás elkezdve: MA! Remélem hamar jönnek infók/képek Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Doctor Who Season 8 - forgatás elkezdve: MA! NAgggyon jó! Sherlock 3x2 - Hát esküszöm ezen a sorozat már többet röhögök mint egy szitkomon. Ebben a két részben valahogy háttérbe szorultak a nyomozós részek, és inkább a karakterekre mentek rá, de én nem bánom, mert imádom őket, és persze azért így is szuperül össze vannak rakva a részek, mint ahogy azt már megszokhattuk, és mindig minden apró dolognak fontos szerepe van a végén. Ez a mostani rész kicsit a Cluedo-ra emlékeztetett. Viszont úgy érzem, hogy a mostani rész csak amolyan pihenés volt az utolsó rész előtt, ami nagyot fog ütni. Azt már korábbi hírekből tudhattuk ki lesz az új ellenség, és most már a trailerből is. Azt mondták komolyabb ellen lesz mint Moriarty. És ahogy a cím, last vow is mondja: ahogy Sherlock a rész végén, hogy mindig ott lesz Watsonékért, elég drámai véget sugall nekem. Ja és a mostani rész címét tuti Moff adta, mert csak ő tud ilyet kitalálni, hogy Sign of Three, aminek alig van köze a részhez. :D Imádom a sorit, a szereplőket és sajnálom, hogy hamarosan máris vége. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. Hozzászólás ideje: 2014. Január 6. (szerkesztve) Remélem hamar jönnek infók/képek Kérlek alássan ez állítólag ami kép: Szerkesztve: 2014. Január 6. - Darth Riddick Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Jó minőségű, hivatalos kép: Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Kérlek alássan ez állítólag ami kép: Jó minőségű, hivatalos kép: Remek Gondoltam én érdemes nézni a Classic-ot, Dalekokról kiderültek dolgok amiket a modernbe nem mondtak el. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Jó minőségű, hivatalos kép: Köszi! Jó kép, csak az a ruha... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Köszi! Jó kép, csak az a ruha... Szerintem eddig ez volt a legjobb szerkó, amit az újraindítás óta viselt a Doktor. Az előzőek mind olyan hétköznapiak voltak, hogy ihaj. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Hozzászólás ideje: 2014. Január 7. Szerintem eddig ez volt a legjobb szerkó, amit az újraindítás óta viselt a Doktor. Az előzőek mind olyan hétköznapiak voltak, hogy ihaj. Mondjuk szerintem nem ez a ruha marad, inkább csak az első részben, bár én azt sem bánnám ha ez maradna, mert ez tényleg Dokihoz illő cucc. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.