Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Itt egy elég hosszú, de sok mindenre választ adható teória a Lostra nézve: Klikk Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Ez nagyon érdekes fejtegetés. Tetszene ha valami lyesmi lenne. De az már nekem is világos, hogy az idővel kavarnak valamit. Talán tényleg úgy van, ahogy ez a fickó állítja. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Nem rossz, de találtam benne egy két hibát. Ugyanakkor ez messze az eddigi legjobb teória, amit olvastam. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Nem rossz, de találtam benne egy két hibát. Ugyanakkor ez messze az eddigi legjobb teória, amit olvastam. Igen, az évszámokkal sincs néha tisztában az illető. De még csak a 4. évadban járunk, 1-2 rész és talán teljesen újra kell értelmezni a Lostot.És azt se felejtsük el hogy az évadzáróban felfednek egy nagyobb titkot is. A következő rész is elég durva lesz: Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Hozzászólás ideje: 2008. Március 22. Hugo: We're all gonna die. Én: Ámen. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Hozzászólás ideje: 2008. Március 28. Jericho 0207 Asszem a sorozat rendesen feltette az i-re a pontot ezzel az epizóddal. A kisvárosi hétköznapoktól eljutottunk a polgárháborúig. És emellett olyan életszaga van az egésznek, hogy nem is csodálom, hogy az amerikai közönség berosált a nézésétől. Sajnálnám ha most véget vetnének neki, szerintem még egy rövid évad benne maradt a sztoriba, ámbár így se okoz csalódást. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Na mi lesz ma??? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Internet idő szerint csak holnap Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Internet idő szerint csak holnap És felirat idő szerint meg...ehhh... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Nálam valahogy hiánycikk a lelkesedés. Valahogy nem csigáz fel annyira a folytatás a harmadik évadot látva. Voltak itt menet közben jobb sorik is. De azért persze kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Földön. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Nálam valahogy hiánycikk a lelkesedés. Valahogy nem csigáz fel annyira a folytatás a harmadik évadot látva. Voltak itt menet közben jobb sorik is. De azért persze kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Földön. Detto... Felirat idő szerint attól függ, Cicmax elvállalja-e ezt az évadot is? Ha igen, akkor akár már vasárnapra is lehet. Ha nem... nos, akkor leves van a légyben. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Detto... Felirat idő szerint attól függ, Cicmax elvállalja-e ezt az évadot is? Ha igen, akkor akár már vasárnapra is lehet. Ha nem... nos, akkor leves van a légyben. Hát mást most úgysem nagyon kell fordítania. Se SG1, se SGA...a többiről nem tok... Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Csak ő annyira nem rajong a BSG-ért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 4. Visszatér a jó öreg BSG...elég gyenge lett a múltkori évad vége, reménykedjünk egy jobb folytatásban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Látta már valaki a BSG-t? Ha igen, rövid vélemény? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. (szerkesztve) Én megvárom a feliratot... Szerkesztve: 2008. Április 5. - kudarmubat Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Én megvárom a feliratot... Szintén. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Én is várok rá, remélem, nem kell sokat Vagy inkább azt, hogy lesz egyáltalán Én még mindig nagyon csípem a sorit Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. már kész is a felirat bakker!!! Este meglesem sztem! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. (szerkesztve) Köszi, hogy szóltál, már nézem is A filmet Szerkesztve: 2008. Április 5. - MissKarrde Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Na szóval, jó volt újra BSG-t látni. Nem volt ez rossz kezdés Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hát nem tudom, hogy mi volt a sorozatkészítők ötlete, de érzésem szerint ebben a kezdésben több volt a parasztvakítás mint az értelmes cselekményszövés. A film elején lévő csata viszont elsőosztályú volt. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. A BSG-be érdemes belekezdeni?Kell találnom valami nézhető sorozatot, mert a sztrájk miatt előrecsúszott a nyári uborkaszezon. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. A BSG-be érdemes belekezdeni?Kell találnom valami nézhető sorozatot, mert a sztrájk miatt előrecsúszott a nyári uborkaszezon. Hát a BSG egy érdekes sori! Az első évad jó, a második jobb, a 3. iszonyat gyenge...és soxor értelmetlen...főleg a vége. A 4 pedig jó rövid lesz... De én imádom. Nagyon hangulatos. Már alig várom, hogy újra felcsendüljön a főcímdal! ^^ Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Nem lesz az olyan rövid. Befejezés csak valamikor 2009-ben lesz. Már ha komolyan gondoltad a megállapítást. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Obi. Szerintem egy próbát megér. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. A 4 pedig jó rövid lesz... Ugyanolyan "rövid" lesz, mint az első évad, ha jól sejtem (vagy megkapta a 20 részt, nem t'om, de az első évadnál nem lesz rövidebb). Amúgy tényleg jó sorozat, és még a gyengus 3. évad is jobb, mint sok más sorozat legjobb része. Csak BSG szinten lett gyenge. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Hozzászólás ideje: 2008. Április 5. Ez valami hihetetlen! http://videa.hu/main.php?page=play&v=7TOYyRvedpvY6WqW Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. Hozzászólás ideje: 2008. Április 6. (szerkesztve) Én valamikor olyat láttam amiben a kapucnis fűríszes manusz jeleneződik meg csak az még ki is színeződik. Szerkesztve: 2008. Április 6. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.