Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nem rossz, de találtam benne egy két hibát. Ugyanakkor ez messze az eddigi legjobb teória, amit olvastam.

Igen, az évszámokkal sincs néha tisztában az illető.

De még csak a 4. évadban járunk, 1-2 rész és talán teljesen újra kell értelmezni a Lostot.És azt se felejtsük el hogy az évadzáróban felfednek egy nagyobb titkot is.

A következő rész is elég durva lesz:

Hozzászólás ideje:

Jericho 0207

Asszem a sorozat rendesen feltette az i-re a pontot ezzel az epizóddal. A kisvárosi hétköznapoktól eljutottunk a polgárháborúig. És emellett olyan életszaga van az egésznek, hogy nem is csodálom, hogy az amerikai közönség berosált a nézésétől. Sajnálnám ha most véget vetnének neki, szerintem még egy rövid évad benne maradt a sztoriba, ámbár így se okoz csalódást. :)

Hozzászólás ideje:
Nálam valahogy hiánycikk a lelkesedés. :) Valahogy nem csigáz fel annyira a folytatás a harmadik évadot látva. Voltak itt menet közben jobb sorik is. :) De azért persze kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Földön. :)

Detto...

Felirat idő szerint attól függ, Cicmax elvállalja-e ezt az évadot is? Ha igen, akkor akár már vasárnapra is lehet. Ha nem... nos, akkor leves van a légyben.

Hozzászólás ideje:
Detto...

Felirat idő szerint attól függ, Cicmax elvállalja-e ezt az évadot is? Ha igen, akkor akár már vasárnapra is lehet. Ha nem... nos, akkor leves van a légyben.

Hát mást most úgysem nagyon kell fordítania. Se SG1, se SGA...a többiről nem tok...

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom, hogy mi volt a sorozatkészítők ötlete, de érzésem szerint ebben a kezdésben több volt a parasztvakítás mint az értelmes cselekményszövés. A film elején lévő csata viszont elsőosztályú volt. ;)

Hozzászólás ideje:
A BSG-be érdemes belekezdeni?Kell találnom valami nézhető sorozatot, mert a sztrájk miatt előrecsúszott a nyári uborkaszezon.

Hát a BSG egy érdekes sori! Az első évad jó, a második jobb, a 3. iszonyat gyenge...és soxor értelmetlen...főleg a vége. A 4 pedig jó rövid lesz... ;)

De én imádom. Nagyon hangulatos. Már alig várom, hogy újra felcsendüljön a főcímdal! ^^

Hozzászólás ideje:
A 4 pedig jó rövid lesz... ;)

Ugyanolyan "rövid" lesz, mint az első évad, ha jól sejtem (vagy megkapta a 20 részt, nem t'om, de az első évadnál nem lesz rövidebb). Amúgy tényleg jó sorozat, és még a gyengus 3. évad is jobb, mint sok más sorozat legjobb része. Csak BSG szinten lett gyenge.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Én valamikor olyat láttam amiben a kapucnis fűríszes manusz jeleneződik meg csak az még ki is színeződik.

Szerkesztve: - Rog

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.