kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. No a Hősök második része sem győzött meg. :S Gondolom lesz itt még elég pálfordulás, hogy most ki kinek az oldalára álljon. Ez meg már uncsi. Hirot bezzeg nem tudom megunni. De azért nézed tovább Oldy? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. House nagyon jó volt. De miért is ne lenne? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. De azért nézed tovább Oldy? Ha már két évadot kibírtam, miért most hagyjam abba? Még asszem picit "fikázni" fogom egy darabig. :D Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. (szerkesztve) Pontosan mire is gondolsz itt? Spoiler: Kiderült, honnan van Peter azon képessége, hogy az első részben képes volt megálmodni a repülését már azelőtt, hogy találkozott Isaac-kel. Még mondta is, hogy újra álmodott arról, hogy tud repülni, de eddig nem lehetett tudni, kitől örökölte meg a képességet. Szerkesztve: 2008. Szeptember 24. - Dzséjt Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 24. A Szökés megint hozta a formáját. Zsebes meg nem kicsit került pácba. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. A Szökés megint hozta a formáját. Zsebes meg nem kicsit került pácba. Engem ez a sorozat fog a sírba vinni, érzem. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Engem ez a sorozat fog a sírba vinni, érzem. Löketnek nézd a Fringe-t is. Csak előtte írd le, hogy mit hagysz rám. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 25. Dzséjt, köszi, nekem ez eszembe se jutott Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Nagyon klafa a mostani Frindzs. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Fringe 0103 Hű bazz, nagyon döfi volt Spoiler: Scott micsoda vallatás alatt áll! No és Peter körül is folyik az háttérsztori. Ááááá....ez piszok frankón összehozták. Walter Bishop meg a legjobb karakter a filmben. Milyen volt már amikor ingyen kábszert ajánlott, meg az a műholdas vétel is... :D Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. House 5x02 kinek hogy tetszett? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. House 05e02 Spoiler: Oké volt a rész, érdekes esetük volt, sőt talán át is estek vele a ló túloldalára. Ennyire extrém azért már ide is sok. Viszont nem látom, hova akarnak kilyukadni Wilson karakterével. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. 5x02 Spoiler: Igen, néha én se tudtam követni, de már az eleje miatt is megérte!!! A Wilsonos szál nekem nagyon tetszik, remélem, hogy nem írják ki Jimmyt, mert az egyik kedvencem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 27. House Spoiler: Nem vagyok orvos, de ha a sorozat szakértője rábólintott, akkor csak lehet benne valami, így én elfogadom ezt az extrém - és félelmetes - estetet.Wilson tuti visszajön, hiszen, amit eddig megtudhattunk minden évad gyötrelmeiből az az, hogy végül "semmi sem változik". A magánnyomozós pali jó fej volt, érdekes sorozatot kanyaríthatnak hozzá, már ha pozitív visszajelzést kapnának és nekiállnának a spin offnak. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. House Spoiler: Én sem szeretném, hogy Wilson lelépjen a sorozatból, valamit tuti kitaláltak az írók, hogy legyen dráma is, de ő is bent maradjon. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. (szerkesztve) Fringe 0103 Walter Bishop meg a legjobb karakter a filmben. A mobillal is milyen jól elvolt már az öreg. Azon szakadni tudnék ahogy azt mondja Petinek hogy nem beszélhetett a mukinak a kísérletről mert szupertitkos volt. A boxos meg elég tisztességesen elvitte azt a mütyürt a nemzetbiztonságiaknak. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 28. (szerkesztve) A mobillal is milyen jól elvolt már az öreg. Azon szakadni tudnék ahogy azt mondja Petinek hogy nem beszélhetett a mukinak a kísérletről mert szupertitkos volt. A boxos meg elég tisztességesen elvitte azt a mütyürt a nemzetbiztonságiaknak. -Milyen volt a régi ház? Hogy van Rufus? -A ház olyan, mint amikor elköltöztünk, viszont Rufus-t már 20 éve elaltattuk, Walter. -Ez szörnyű hír. Na itt szétröhögtem az arcom rendesen. :D Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Kudar, láttad az Atlantist? Iszonyatosan jó volt. Spoiler: Daniel újra Atlantiszon. Bakker, két ilyen gyorsan beszélő embert mint Shanks és Hewlett. Alig tudtam olvasni a feliratot, úgy darálták a szöveget. Az új ellen is f*sza, jó fejlettek, hip-hop átjutottak Atlantiszon. Todd meg gonosz lett, hehe, ennek örültem. Meg, hogy mindezt a Daedaluson tett, remélem letölti az Asgard cuccok terveit, és akkor a lidérc hajók újra felérhetnének egy DSC-304-essel. Caldwell milyen jópofa volt, mikor Woolsey nem tudta elmondani a szövegét És felrobbant a vezérlő és a csillagkapu, megalol. Várom a következő részt, ott kiderül, mi van a páncél alatt. Ezt még én sem tudom, bár van egy sanda gyanúm. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 29. (szerkesztve) -Milyen volt a régi ház? Hogy van Rufus? -A ház olyan, mint amikor elköltöztünk, viszont Rufus-t már 20 éve elaltattuk, Walter. -Ez szörnyű hír. Na itt szétröhögtem az arcom rendesen. :D Ez a beszólása is jó: "Szerintem a megfelelő frekvencia beállítással ingyen nézhetné a műholdas adásokat." Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Kudar, láttad az Atlantist? Iszonyatosan jó volt. Spoiler: Daniel újra Atlantiszon. Bakker, két ilyen gyorsan beszélő embert mint Shanks és Hewlett. Alig tudtam olvasni a feliratot, úgy darálták a szöveget. Az új ellen is f*sza, jó fejlettek, hip-hop átjutottak Atlantiszon. Todd meg gonosz lett, hehe, ennek örültem. Meg, hogy mindezt a Daedaluson tett, remélem letölti az Asgard cuccok terveit, és akkor a lidérc hajók újra felérhetnének egy DSC-304-essel. Caldwell milyen jópofa volt, mikor Woolsey nem tudta elmondani a szövegét És felrobbant a vezérlő és a csillagkapu, megalol. Várom a következő részt, ott kiderül, mi van a páncél alatt. Ezt még én sem tudom, bár van egy sanda gyanúm. Sajna még nem, túl sok a dolgom, de amint lesz egy szusszanásnyi időm, nézem! Főleg ha iszonyatosan jó! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. TSCC Elég érdekesen alakulnak itt az események Csak nehogy túlspilázzák. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Szökés Na bazz. Olyan háromszori újraélesztéssel jár ez az epizód. Piszok izgalmas. Ody, készítsd be a defibrilátort Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Szökés Na bazz. Olyan háromszori újraélesztéssel jár ez az epizód. Piszok izgalmas. Ody, készítsd be a defibrilátort Még nem mertem letölteni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2008. Szeptember 30. Érdekesen alakulnak a dolgok a TSCC-ben. Spoiler: Most akkor Cameron melyik oldalon áll? Meg miért vette fel Alison identitását? Meg mi a túrót akar a T-1000-es? Mert biztos nem mindent megtudni a 888-sokról, hiszen valószínűleg mindent tud róluk. Skynetet meg máshogy is lehetne építeni. Ráadásul, ha ő is a jövőből jött, miért akar beszivárgókra vadászni, pláne a detektívvel? A terhes csajszit meg írják már ki, engem roppant mód idegesít. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. (szerkesztve) Érdekesen alakulnak a dolgok a TSCC-ben. Most akkor Cameron melyik oldalon áll? Meg miért vette fel Alison identitását? Meg mi a túrót akar a T-1000-es? Mert biztos nem mindent megtudni a 888-sokról, hiszen valószínűleg mindent tud róluk. Skynetet meg máshogy is lehetne építeni. Ráadásul, ha ő is a jövőből jött, miért akar beszivárgókra vadászni, pláne a detektívvel? A terhes csajszit meg írják már ki, engem roppant mód idegesít. Szerintem még nem mindent tudunk Cameronról. Lehet, hogy most csak totál bekattant. Elvégre ugye Derek látta őt a bázison amikor John átprogramozta, szóval lehet, hogy eredetileg a beszivárgásával meg karta ölni John a jövőben, de valszeg kudarcot vallhatott és elfogták őt. Eddig legalább is én így vélem, így történt. T-1000 meg lehet, hogy éppenséggel a jó oldalon áll, csakhogy furcsa lenne, hogy miért ölte meg akkor a piszoárnál a ipsét. :S Áhhhh...mondom én, kezdik túlspilázni A terhes csajszi meg szerintem Sarah miatt kellett eddig, nekem bejöttek ezek az elmélkedések John születéséről, ésatöbbi. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Kudar, láttad az Atlantist? Iszonyatosan jó volt. NA végre én is megnéztem! Spoiler: Ez a rész tényleg eszméletlen jó volt. Tényleg nagyon jól felépítették a részt. OMG a végén azt hittem besírok. Kíváncsi leszek mi lesz az irányítóval. lol. Én mondjuk azért nem szeretném h Todd rossz legyen. Őt bírom. :DKíváncsi leszek már én is, hogy hogy néznek ki ezek a lényeg. Nagyon jó volt a pajzs amit használtak! Hát ez a rész simán elment volt évadzárónak is sztem. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. A betyárját, de istencsászár rész volt megint a Fringe-ből. Már a top5 kedvenc sorozataim közt van. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. A betyárját, de istencsászár rész volt megint a Fringe-ből. Már a top5 kedvenc sorozataim közt van. Itt csücsül a gépemen a negyedik rész, már csak azt a francos feliratot várom. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Itt csücsül a gépemen a negyedik rész, már csak azt a francos feliratot várom. Én is vártam a feliratot, de annyira nem bírtam magammal hogy megnéztem angol felirattal. Elég sűrű hét ez a premierek szempontjából, és még mindig nem tudtam megnézni a PB-t, az Earlt és még egy csomó más sorozatot. Pushing Daises is lesz a napokban. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Hozzászólás ideje: 2008. Október 1. Heroes Spoiler: Mindenki másnak tetszik rajtam kívül a Sylat- Mrs. Petrelli-dolog? Mert az én gyomrom ezt nem igazán akarja bevenni egyelőre. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.