Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hé, nem ápolgatnál? Ejnye. Skaccok, mi van már a Dexter felirattal? Tud valaki valamit valahonnan? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Dexter! 3x8 ESzméletlenül jó volt. Nagyon kemény lesz itt még az évad vége! SGA Jó rész volt. Láttad Dzséjt? Kicsit kiszámítható, de azért nem volt rossz, főleg a régi ismerős tetszett. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. PB lesz a héten? Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. PB lesz a héten? Szerintem lesz. Ágyad már lecsekkolva? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerintem lesz.Ágyad már lecsekkolva? Egy egész orvosi rendelőt rendeztem be itt. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Egy egész orvosi rendelőt rendeztem be itt. Na és mit szívsz ájulásnál? nálam már a zoxigén túl gyenge. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Na és mit szívsz ájulásnál? nálam már a zoxigén túl gyenge. Héliumot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Dexter! 3x8ESzméletlenül jó volt. Nagyon kemény lesz itt még az évad vége! Biztos az lesz, ahogy máskor is, de mi még mindig várunk a hetedik rész feliratára Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Biztos az lesz, ahogy máskor is, de mi még mindig várunk a hetedik rész feliratára Én is csodálkozom h Samuék még nem csinálták meg... hmmm Amúgy így még a 4. évad vége előtt, tudtok sorrendet tenni, vagyis értékelni a PB évadjait? Nekem: 1, 10/10 2, 7/10 3, 8/10 4, 9/10 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Én is csodálkozom h Samuék még nem csinálták meg... hmmm Amúgy így még a 4. évad vége előtt, tudtok sorrendet tenni, vagyis értékelni a PB évadjait? Nekem: 1, 10/10 2, 7/10 3, 8/10 4, 9/10 Nálam: 1, 10/10 2, 10/10 3, 8/10 4, 10/10 Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Nálam 10/10-es az összes Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. hmm lehet h sorrendet kellet volna írnom, így túl egyszerű ahogy nézem Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. 1. évad: 8.5 2. évad: 6.5 3. évad: 7 4. évad: 7.5 Az első évadra alig emlékszek, de akkor tetszett nagyon. A második évad eléggé unalmas volt, a harmadik valamivel jobb. A negyedik évad elég szépen teljesít eddig, kevesebb a logikátlanság is valamivel. Sok sorozatnál nem tudok különbséget tenni az évadok között, főleg szitkomoknál (mindvégig egyenlő a színvonal), de néha pont amiatt hogy mindegyik évad másban jó. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 17. Hozzászólás ideje: 2008. November 17. SGAJó rész volt. Láttad Dzséjt? Kicsit kiszámítható, de azért nem volt rossz, főleg a régi ismerős tetszett. Igen, láttam, töltelék rész mivolta ellenére nagyon szórakoztató volt. Én végig élveztem, bár az összes meglepetést lelőttem már magam előtt. Woolsey mekkora arc lett már Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. 1. évad: 8.52. évad: 6.5 3. évad: 7 4. évad: 7.5 Az első évadra alig emlékszek, de akkor tetszett nagyon. A második évad eléggé unalmas volt, a harmadik valamivel jobb. A negyedik évad elég szépen teljesít eddig, kevesebb a logikátlanság is valamivel. Nekem is ez a sorrend csak jobb pontozással. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Én a House évadok osztályzásánál vagyok bajban. Azt már statisztikailag kiszámoltam, hogy az első évad nálam ( a részek átlaga alapján) 8,66 a negyedik pedig 8,5 de a második és harmadik évad elemzésére még nem volt időm... De ha érzelmi alapon, globálisan kellene néznem az évadokat, akkor (HOUSE): 1 évad: 10 (magyar hanggal) 2 évad: 9 (angol hanggal) 3 évad: 9 (angol hanggal) 4 évad: 9 (angol hanggal) 5 évad: ??? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Én meg nem osztályozok semmit Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Végre megvolt a felirat a múlt heti Dexterhez. Nagyon jó rész volt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Én meg nem osztályozok semmit Akkor ne menj tanárnak. Oldy, akkor a mostanin bet*jsz majd. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Mivel ki nem állhatom a House új karaktereit, a legújabb 2 évad egyáltalán nem tetszik. Ilyen irritáló és rossz karaktereket összehozni már művészet. Ne a szereplőkön változtassanak, hanem az epizódmeneten. 4 éve totálisan ugyan olyan felépítésű részeket hoznak, emiatt is hagytam abba a sorozatot. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. (szerkesztve) Én örülök, hogy négy éve ugyanolyan a House felépítése. Ugyanis ennek a sorozatnak ez a lényege, erről szól. Gyűjjenek talán űrlények oszt nézzenek bele Cady bugyijába? Szerkesztve: 2008. November 18. - Oldfighter Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Mivel ki nem állhatom a House új karaktereit, a legújabb 2 évad egyáltalán nem tetszik. Ilyen irritáló és rossz karaktereket összehozni már művészet. Max számodra, szvsz jobbak, mint az elsők (pont a két irritálót vágták ki a sunyiba, és a legjobbat hagyták meg). De ha nem is nézed, honnét tudod egyáltalán, milyen az utolsó két évad? Amúgy én is örülök, hogy nem változtatnak a formulán. Teszem hozzá, ez alapból nem jellemző a sorozatok... 98%-ra. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. A negyedik évadot végig láttam, csak az utolsókat nem, az ötödik évadból pedig láttam az első részt. És ha azt mondom hogy irritálóak a karakterek, nyilván nem Pistikére érzéseire gondolok, és csak a saját nevemben beszélek. Ez a formula annyira egyezik, hogy sokszor néha szóról-szóra megegyeznek a jelenetek. Csak kicserélik a betegek neveit, és találnak nekik új betegségeket. Persze mivel epizodikus sorozat a House, ez lehet elkerülhetetlen, de nem ilyen szinten. De még új zenét se akarnak kitalálni hozzá, mindig ugyan azokat a taktusokat használják. Már elkészült vagy 120 epizód, de az hogy House az egy jó karakter már nem elég (nemrég jöttem rá amúgy, hogy mennyi minden merítettek az egyik Scrubs-beli karakterről). Bár az elmúlt két évad tényleg nem tetszik a karakterek miatt, de még mindig szeretem magát a sorozatot, csak már nem érzem az egyik kedvencemnek mint régebben. A kategóriájában még mindig a legjobb. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Sarah Connor Remek rész volt a mostani is! És szerintem remekül adja magát az egész Terminator érzés anélkül, hogy robbantgatnának, ésatöbbi. Pöpec volt a vallatásos rész Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Csorog lefelé a PB, a gépek üzembe helyezve. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Csorog lefelé a PB, a gépek üzembe helyezve. Bazz, engem 380-al ütöttek ki, illetve hoztak vissza az életbe Kapj be előtte valami szíverősítőt. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Bazz, engem 380-al ütöttek ki, illetve hoztak vissza az életbe Kapj be előtte valami szíverősítőt. Odynak szerintem inkább egy távvezeték közelében kellene megnéznie... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Odynak szerintem inkább egy távvezeték közelében kellene megnéznie... Vackolja be magát egy trafóházba, mi? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Én akkor is nézném a House-t, ha semmi más nem történne az egész epizódban, csak néznénk House fejét, ahogy gesztikulál. Szerintem egyébként a sorozat a negyedik évadban arculatváltáson esett át. A betegek és a klinika jóval kisebb szerepet kapott, és a szereplők egymással való interakciója (ami eddig is fontos volt persze) jóval nagyobbat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Hozzászólás ideje: 2008. November 18. Én akkor is nézném a House-t, ha semmi más nem történne az egész epizódban, csak néznénk House fejét, ahogy gesztikulál. Szerintem egyébként a sorozat a negyedik évadban arculatváltáson esett át. A betegek és a klinika jóval kisebb szerepet kapott, és a szereplők egymással való interakciója (ami eddig is fontos volt persze) jóval nagyobbat. Pontosan, és teljes mértékben igaz. Pl. mikor volt House utoljára a klinikán? Szvsz az 5. évadban még egyszer sem, de a negyedikben sem sűrűn. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.