Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Most jutottam csak oda hogy megnézzem a Fringe 10. részét (az utolsó részeket szeretem a szünetre hagyni, a 24 legutolsó részét azóta se néztem meg :? ), és hát még mindig isteni egy sorozat. Nagyon szomorú lennék ha a közeljövőben cancel-eznék (RIP Pushing Daises..).

Hozzászólás ideje:

Knight Ridert nézi valaki? A sok éles kritika ellenére nagyon tetszik. És remélem, hogy még sok évad lesz belőle.

House: Igen nagyon jó lett a 11. rész. Szerintem az egyik legjobb ebben az évadban.

A másik kedvencem a jó öreg Két Pasi meg egy Kicsi. Nah ennek a 6. évadja pazar jó! :?

Kicsit sem vok sorozatfüggő... :?

Szerkesztve: - barnez

Hozzászólás ideje:

A Viasat január hetedikétől elkezdi leadni az Odaátot......az első évaddal kezdődően. :S

Jó lenne ha végra a hazai tv csatornák elkezdenének már végre lépést tartani a világgal mert baromi unalmas ötször ugyanazt látni, miközben külföldön már két évaddal előrébb járnak. A retekklub arra nem vette a fáradtságot, hogy folytassa a sorozatot, pedig szerintem ez a sori nagyon jól sikerült. És akkor nem is beszélve a Csillagkapu mizériáról. Tudom, ott a torrent......de én szívesebben nézzem ezeket szinkronnal.

Hozzászólás ideje:
És akkor nem is beszélve a Csillagkapu mizériáról. Tudom, ott a torrent......de én szívesebben nézzem ezeket szinkronnal.

A Stargate-t felkarolta az AXN Sci-fi, szóval az új évadok idéntől jönnek azon a csatornán. Ahogy az SFPortal találkozón kiderült, nem is olyan sokára. Mind az SG-1 10. évad, mind az SGA 3.-4. és valószínűleg majd az 5. évad is.

Hozzászólás ideje:
A Stargate-t felkarolta az AXN Sci-fi, szóval az új évadok idéntől jönnek azon a csatornán. Ahogy az SFPortal találkozón kiderült, nem is olyan sokára. Mind az SG-1 10. évad, mind az SGA 3.-4. és valószínűleg majd az 5. évad is.

Sajna pont azt a csatornát nem tudom fogni, de ezek szerint majd valaki úgyis fel fogja tenni torrentre is. ;) Szóval ez így pont jól fog kijönni. :)

Hozzászólás ideje:
Sajna pont azt a csatornát nem tudom fogni, de ezek szerint majd valaki úgyis fel fogja tenni torrentre is. ;) Szóval ez így pont jól fog kijönni. :)

Igen, biztos elérhetővé vállnak majd a biztonsági másolatok, ahogy eddig is :P

Hozzászólás ideje:

Az új Knight Rider-ből még csak pár jelenetet láttam. Egy kicsit kíváncsi vagyok rá. De az új K.I.T.T. valahogy nem tetszik.

A Terminator Salvation már jobban érdekel. Bár a rajongók szerint az 1. évad végére egy kicsit zavaros lett a sztori.

Amit nagyon szeretnék:A Polip 10. évadját és a Róma 2. évadját. :)

Hozzászólás ideje:
A Terminator Salvation már jobban érdekel. Bár a rajongók szerint az 1. évad végére egy kicsit zavaros lett a sztori.

Huh, már egy egész évada van a Terminator Salvationnak? Én azt hittem, hogy a film még el sem készült :)

A Terminator sorozat címe The Sarah Connor Chronicles, a Salvation az a mozifilm. A kettőnek nincs sok köze egymáshoz, csak annyi, hogy mindkettőben vannak Terminatorok. Amúgy szvsz nem zavaros az első évad, sőt, az egész sorozat elég egyszerű. Laza esti kikapcsolódás, aminek még a T univerzumhoz sincs több köze, mint a filmekhez. Szóval, csak akkor ülj le elé, ha el tudsz vonatkoztatni a három filmtől.

Hozzászólás ideje:
Amit nagyon szeretnék:A Polip 10. évadját és a Róma 2. évadját. :)

Egy idő után elvesztettem a fonalat ezzel a maffia sorozattal kapcsolatban. Melyik volt a 10. évad? Egyáltalán hány évad volt?

Hozzászólás ideje:
Huh, már egy egész évada van a Terminator Salvationnak? Én azt hittem, hogy a film még el sem készült :D

A Terminator sorozat címe The Sarah Connor Chronicles, a Salvation az a mozifilm. A kettőnek nincs sok köze egymáshoz, csak annyi, hogy mindkettőben vannak Terminatorok. Amúgy szvsz nem zavaros az első évad, sőt, az egész sorozat elég egyszerű. Laza esti kikapcsolódás, aminek még a T univerzumhoz sincs több köze, mint a filmekhez. Szóval, csak akkor ülj le elé, ha el tudsz vonatkoztatni a három filmtől.

A fenébe. Megint elírtam valamit. Bocsi.

Hozzászólás ideje:

No megnéztem a Lesz ez még így se elején a a kérdéses részt, és tényleg így van :D Ott ül Cuddy és Taub Melvin asztalánál :D A többiek kedvéért nem nézem végig most a filmet, de ezt muszáj volt látnom, pedig már láttam párszor a filmet, csak régebben, de akkor még nem néztem House-t :D

Hozzászólás ideje:
Egy idő után elvesztettem a fonalat ezzel a maffia sorozattal kapcsolatban. Melyik volt a 10. évad? Egyáltalán hány évad volt?

Összesen 10 évad van. Az első 4-ben van Cattani felügyelő. Az 5-7. évadban a halála után Silvia Conti folytatja helyete a harcot. A 8. 9. évad prequel, semmi köze nincs a többihez az 50-es években játszódik. A 10. évad (2001-es azt hiszem ) a jelenben játszódik a 7.évadot folytatja és lezárja Silvia Conti és Tano történetét. A TV 6-osok mindig csak a 9. évadig vetítik.

Hozzászólás ideje:
No megnéztem a Lesz ez még így se elején a a kérdéses részt, és tényleg így van :D Ott ül Cuddy és Taub Melvin asztalánál :D A többiek kedvéért nem nézem végig most a filmet, de ezt muszáj volt látnom, pedig már láttam párszor a filmet, csak régebben, de akkor még nem néztem House-t :D

Én meg jól lemaradtam a film elejéről :D

Hozzászólás ideje:
Összesen 10 évad van.

Köszi a választ :lol:

Dzséjt, ahogy Donát írta, és lepörgettem magam előtt a jelenetet, nekem egyből csak Taub ugrott be, azért is néztem vissza :D Nem tudom, miért volt pont ő emlékezetesebb :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.