Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Szerintem az M1 felkérhetne hivatalos Beugró reklámembernek Hát öregem, ilyet kéne adniuk minden nap, nem pedig Mónika sóóóóót. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 12. Hát öregem, ilyet kéne adniuk minden nap, nem pedig Mónika sóóóóót. Hát ezzel nem fogok vitába szállni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Hát öregem, ilyet kéne adniuk minden nap, nem pedig Mónika sóóóóót. A mónika sóóóót az RTL adja. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. A mónika sóóóót az RTL adja. :D Tisztában vagyok vele; általánosságban mondtam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Abszolúte egyetértek veled. Félelmetes, ahogy butul a magyar nép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Tisztában vagyok vele; általánosságban mondtam. Tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Kijött a BSG első webizódja. Érdemes megnézni. Spoiler: Jó látni, hogy az emberek és cylonok milyen jól megvannak egymással. Az öreg is visszakapta a rangját. De most akkor elhagyták a földet, vagy még a környékén vannak? ez nem világos. No és az sem, hogy Gaeta buzi? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Generation Kill 6,7. Ezekkel a részekkel vége is lett a sorozatnak és nagyon ügyesen fejezték be.A 6. rész nagyon aranyos ,bemutatja hogyan kísérnek civíleket.Nagyjából képet adott a sorozata az amerikai invázióról, kár hogy vége.Már mindenkit megkedveltem még azt a pszichopata Trombley-t is. Most néztem meg a hatodikot. Tényleg jó kis rész volt. A "Ne hajts át a fején" szöveg tetszett, főleg, hogy utána mi történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Dexter Megnéztem a múlt hetit. Pöpec volt De most remélem nem kell sokat várni az utcsó rész feliratára. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. (szerkesztve) Kijött a BSG első webizódja. Érdemes megnézni. Jó látni, hogy az emberek és cylonok milyen jól megvannak egymással. Az öreg is visszakapta a rangját. De most akkor elhagyták a földet, vagy még a környékén vannak? ez nem világos. No és az sem, hogy Gaeta buzi? Nem volt valami nagy szám. Deja vu-m volt végig. Valaki megjegyezte egy BSG-s topicban, hogy ezek után Mr. Gaytanak kéne hívni a gyereket. Most megnyugodhat a melegszövetség, van buzi a sorozatban. :S Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 13. BSG Spoiler: Gaeta buzisága nem sok jót vetít előre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. BSG Spoiler: Muszáj, hogy az legyen a legfőbb kérdés, hogy valaki meleg a soriból? Mit zavar ez titeket? Egyébként sok mindent nem lehet leszűrni egy részből, majd ha kijön az összes webisode, akkor lehet valami normális, sztorit érintő véleményt írni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. (szerkesztve) BSG Muszáj, hogy az legyen a legfőbb kérdés, hogy valaki meleg a soriból? Mit zavar ez titeket? Egyébként sok mindent nem lehet leszűrni egy részből, majd ha kijön az összes webisode, akkor lehet valami normális, sztorit érintő véleményt írni Engem nem csak ez zavar, hanem az is, hogy: Megint olyat láttunk amit már számtalanszor. Jönnek a nylonok, ugrás, valaki rossz helyre téved. :S Ennél azért lehetne változatosabbra csinálni valamit. Szerkesztve: 2010. December 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. BSG Spoiler: Oldival értek egyet. Ez így kissé uncsi. Végre ott a Föld, amiben lett volna potenciál bőséggel. Erre bolyonganak tovább a semmiben... Be kellett volna fejezni a sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Nyugi, be is fogják fejezni,már csak 10 rész van hátra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Ma este valahogy nagyon sori-nézhetnékem volt, így megnéztem House-t angol felirattal. Egyrészt nehéz volt így, másrészt jöhetne már a magyar, ezt muszáj lesz totál érteni is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Dzséjt SGA: aranyos kis limonádé rész volt, semmi extra, semmi új, de annyira rossznak sem mondanám, azért már látszik h fáradnak, és ha nem muszáj nem találnak ki újat. /De ha kell, akkor össze tudják szedni magukat! :)/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. December 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 14. (szerkesztve) Dzséjt SGA:aranyos kis limonádé rész volt, semmi extra, semmi új, de annyira rossznak sem mondanám, azért már látszik h fáradnak, és ha nem muszáj nem találnak ki újat. /De ha kell, akkor össze tudják szedni magukat! :D/ Amint befejezem ezt a postot, máris nézem. Már egy jó ideje ismerem ennek a résznek a történetét, szóval nem is várok tőle semmi eget verőt (a következő résszel meg egyenesen katasztrófát várok, amennyit megtudtam róla). Annyira azért csak ne legyenek elfáradva, mert vár rájuk a Stargate Universe. Annak az SGA 5. évadánál csak jobbnak kell lenni, de kezdetben minimum ezt a szintet kell hoznia. Szerk.: megnéztem. Nem volt új, de nem is akarták úgy eladni, sőt, régen (vagy inkább soha nem) volt ennyi célzás SGA-ban az SG-1-ra (és teljesen logikus is volt, hogy egy ilyen kütyünek kell lennie a Pegazus galaxisban). Ez nagyon bejött. A kezdés is meglepett. Én jól szórakoztam rajta, pedig nagyon rosszra számítottam az előzetes hírek alapján. Szerkesztve: 2008. December 15. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Klassz a szezonzáró Dexi. Spoiler: Rami jól bekeménykedte magát s sittre. Azért kár hogy nyúzi b*zit nem sikerült Dexinek feldarabolni de azért csak sikerált kitekerni a nyakeszát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Ezért talán a legkedvesebb sorozatom! Nagyon jó volt az évadzáró! Dexterről beszélek! Most nem részletezem még,mert hatása alatt vok, de azért még mindig az első évad vége viszi a pálmát. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Ezért talán a legkedvesebb sorozatom!Nagyon jó volt az évadzáró! Dexterről beszélek! Én csak a harmadik résznél járok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. A többség még mindig a 11. rész feliratára vár, és hol van még a 12.? No de kivárjuk most már valahogy. Semmi kedvem megnézni megint angol felirattal Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Én az angol feliratot megvárom, anélkül nehéz a Dexter. De ahogy látom nem sok izgalom maradt ebben az évadzáróban, legalább is az értékelések alapján. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Én az angol feliratot megvárom, anélkül nehéz a Dexter. De ahogy látom nem sok izgalom maradt ebben az évadzáróban, legalább is az értékelések alapján. Azért egy kicsi még maradt! Spoiler: De ez a rész tényleg nem az akcióról szólt, hanem inkább a szép lezárásról, nem tudom nekem vhogy nagyon klappoltak a HArrys részek, eszméletlenül jól megírt narrációk voltak benene, szal kira volt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 15. Hát ha már ennyire szeretitek, itt a felirat a 11. részhez, de már kész van vagy egy hete... http://data.hu/get/932606/aaf-dexter.s03e11Qmy.zip.html Ha lesz felirat a 12. részhez, magyar persze, akkor azt is linkelem, de inkább itt nézzétek meg holnap: http://cyberface.hu/dexter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. És hát a télapó és kudar bácsi elhozta nektek Dexi évadzáró exkluzív feliratát magyarul! http://data.hu/get/956242/aaf-dexter.s03e12Qmy.zip.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Hát ha már ennyire szeretitek, itt a felirat a 11. részhez, de már kész van vagy egy hete... http://data.hu/get/932606/aaf-dexter.s03e11Qmy.zip.html Ha lesz felirat a 12. részhez, magyar persze, akkor azt is linkelem, de inkább itt nézzétek meg holnap: http://cyberface.hu/dexter Most nem tudom miben részesítselek. Vállonveregetésben vagy nyaktiló alkalmazásába? :P Mi az, hogy egy hete már kész van kéremszépen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. És hát a télapó és kudar bácsi elhozta nektek Dexi évadzáró exkluzív feliratát magyarul! http://data.hu/get/956242/aaf-dexter.s03e12Qmy.zip.html Noh, míg az előzőt sikerült letölteni, erre azt írja ki, hogy a tulaj már leszedte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. (szerkesztve) Most nem tudom miben részesítselek. Vállonveregetésben vagy nyaktiló alkalmazásába? :PMi az, hogy egy hete már kész van kéremszépen? Hát a 11.ért nyaktiló, és a 12.ért vállonveregetés? köztes megoldás asszem. Igaz, most törölték, de innen szedhető! http://cyberface.hu/dexter Szerkesztve: 2008. December 16. - kudarmubat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2008. December 16. Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.