Ugrás a kommentre

Sorozatok

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Coce, van ez így :) Mostanában House is kimarad, mert én aznap látom már magyar felirattal (mindjárt nézem is az aktuális részt), aztán sose tudom, hol járnak a többiek, és nem írok róla előre :D Eh... még BSG-t se tudtuk kidumálni :)

Hozzászólás ideje:
Archer agyába beférkőztek időutazó férgek vagy mifene. :)

Azt a részt azért szeretem, mert felrobbantják a Földet, és végre látni más, abból a korból származó Csillagflottás hajót. :)

Hozzászólás ideje:
Azt a részt azért szeretem, mert felrobbantják a Földet, és végre látni más, abból a korból származó Csillagflottás hajót. :)

Látványban ütött valóban, node ez a magyarázat amit kitaláltak eme férgeknek, háááát.....

Hozzászólás ideje:
No, a mai Enterprise tök jó volt. ;) Bejövősek ezek a kommandósok és kicsit sajnálom is, hogy a későbbi Űrszekerek történelemben nem ilyen látványos harcosok a biztonságiak. :)

A Deep Space Nine-ban van egy rész, amiben a MACO utódjai szerepelnek. Sajna, a Star Trekben a gyalogos katonák nem kerültek sose előtérbe, csak a "tengerészeti biztonságiak".

Hozzászólás ideje:
Mi van Ody, nálad is kiverte a biztosítékot most már a szappanoperás "k*rjunk mindenkivel" feeling? ;)

Ha nézném a Barátok Köztet biztos élvezni tudnám ezt is. :)

Megint időhúzás ezerrel. Semmi hozadéka ezeknek a töltelék részeknek. Unom már.

Hozzászólás ideje:

Spoiler:

Walter írta a könyvet ;)
Ez az én fejemben is megfordult már. Ez volt a legelső dolog ami ennek a résznek az előszöri meglesése után eszembe jutott.

Hozzászólás ideje:
Ez az én fejemben is megfordult már. Ez volt a legelső dolog ami ennek a résznek az előszöri meglesése után eszembe jutott.

Szerintem ez már a rész felénél is elég egyértelmű volt. ;)

Hozzászólás ideje:
Szerintem ez már a rész felénél is elég egyértelmű volt. ;)
De jó neked hogy már a rész közben eszedbe jutott. :)
Hozzászólás ideje:

Nagyon jó volt az új Lost, nézésről-nézésre egyre jobban tetszik. A vége (fele) az eléggé sokkoló, ha nem is mondható el róla hogy nagy meglepetés.

És az alakítások! Terry 'O Quinn ezért az epizódért szerintem megint megkapja az Emmy-t.

Hozzászólás ideje:
TSCC

Spoiler:

Nagyon jó volt ez a rész. Végre John elég tökös volt, így már el tudom képzelni róla, hogy ő lesz az ellenállás vezére.

Én ezt sose értettem, hogy amíg nem nézz szembe a háború kemény megpróbáltatásaival John, hová legyen ő még tökös? Sokan sírtak a harmadik résznél is, hogy ő nem hiteles mint ellenállás vezére. De az ég szerelmére, még mit sem tud arról amit majd csak a háborúban tapasztal meg.

Erre majd pont jó lesz a Salvation. Na ott majd kiderül, hogy mennyire tökös. Ott ezt majd el is lehet várni tőle.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.