Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Ez a mai Enterprise elég érdekes volt. Vagy inkább mondjam azt, hogy ökörség? Melyik volt? (van egy sanda gyanúm) Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Melyik volt? (van egy sanda gyanúm) Archer agyába beférkőztek időutazó férgek vagy mifene. Válasz
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Jól kidumáltuk a Lostot. Alig győzök visszaolvasni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Jól kidumáltuk a Lostot. Alig győzök visszaolvasni. Nekem valahogy nagy káosz az egész ha az egészet nézem. Persze évad szinten értem, de olyan nagyon még nem gondoltam át az egészet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Coce, van ez így Mostanában House is kimarad, mert én aznap látom már magyar felirattal (mindjárt nézem is az aktuális részt), aztán sose tudom, hol járnak a többiek, és nem írok róla előre Eh... még BSG-t se tudtuk kidumálni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Eh... még BSG-t se tudtuk kidumálni Cicmax megint beteg... Szerintem már rég le kellett volna adnia ezt a sorozatot. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Most már viszont nincs sok értelem, mert csak pár rész van hátra. Sebaj, majd csak lesz hozzá magyar felirat egyszer. Azért pár jelenet angol alapján nem volt teljesen világos. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Most már viszont nincs sok értelem, mert csak pár rész van hátra.Sebaj, majd csak lesz hozzá magyar felirat egyszer. Azért pár jelenet angol alapján nem volt teljesen világos. Jó rész lesz? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Felemás. Egyrész van pár fontosabb történés, viszont ennek ellenére nem túl izgalmas ellentétben az előző részekkel. De lehet, hogy csak túlzottan a szövegre figyeltem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Van felirat Karrde! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. BSG Spoiler: Röviden: Bővebben: Egyedül Tigh ér valamit a sorozatban. Őt képtelen vagyok megutálni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Archer agyába beférkőztek időutazó férgek vagy mifene. Azt a részt azért szeretem, mert felrobbantják a Földet, és végre látni más, abból a korból származó Csillagflottás hajót. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Hozzászólás ideje: 2009. Február 24. Azt a részt azért szeretem, mert felrobbantják a Földet, és végre látni más, abból a korból származó Csillagflottás hajót. Látványban ütött valóban, node ez a magyarázat amit kitaláltak eme férgeknek, háááát..... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. No, a mai Enterprise tök jó volt. Bejövősek ezek a kommandósok és kicsit sajnálom is, hogy a későbbi Űrszekerek történelemben nem ilyen látványos harcosok a biztonságiak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. No, a mai Enterprise tök jó volt. Bejövősek ezek a kommandósok és kicsit sajnálom is, hogy a későbbi Űrszekerek történelemben nem ilyen látványos harcosok a biztonságiak. A Deep Space Nine-ban van egy rész, amiben a MACO utódjai szerepelnek. Sajna, a Star Trekben a gyalogos katonák nem kerültek sose előtérbe, csak a "tengerészeti biztonságiak". Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. BSG. Legyen már vége. Elcseszett egy sorozat lett belőle, mert nem volt négy évadra való ötlet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Van felirat Karrde! Köszi, hogy írtad, de én 10 körül már ágyban vagyok Még BSG kedvéért sem maradok fenn Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Köszi, hogy írtad, de én 10 körül már ágyban vagyok Még BSG kedvéért sem maradok fenn Ezért a BSG -ért már nem is nagyon érdemes virrasztani. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Mi van Ody, nálad is kiverte a biztosítékot most már a szappanoperás "k*rjunk mindenkivel" feeling? Ha nézném a Barátok Köztet biztos élvezni tudnám ezt is. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Mi van Ody, nálad is kiverte a biztosítékot most már a szappanoperás "k*rjunk mindenkivel" feeling? Ha nézném a Barátok Köztet biztos élvezni tudnám ezt is. Megint időhúzás ezerrel. Semmi hozadéka ezeknek a töltelék részeknek. Unom már. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. No most már vágom miért is volt érdekes az az "y" az epizód végén Spoiler: Walter írta a könyvet Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Spoiler: Walter írta a könyvet Ez az én fejemben is megfordult már. Ez volt a legelső dolog ami ennek a résznek az előszöri meglesése után eszembe jutott. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. TSCC Spoiler: Nagyon jó volt ez a rész. Végre John elég tökös volt, így már el tudom képzelni róla, hogy ő lesz az ellenállás vezére. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Hozzászólás ideje: 2009. Február 25. Ez az én fejemben is megfordult már. Ez volt a legelső dolog ami ennek a résznek az előszöri meglesése után eszembe jutott. Szerintem ez már a rész felénél is elég egyértelmű volt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Szerintem ez már a rész felénél is elég egyértelmű volt. De jó neked hogy már a rész közben eszedbe jutott. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Nagyon jó volt az új Lost, nézésről-nézésre egyre jobban tetszik. A vége (fele) az eléggé sokkoló, ha nem is mondható el róla hogy nagy meglepetés. És az alakítások! Terry 'O Quinn ezért az epizódért szerintem megint megkapja az Emmy-t. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Február 26. Ütött a LOST rendesen! Spoiler: Végképp nem tudom ki a gonosz!! Ben gyilkossága teljességgel érthető. Widmore meséje is hihető. Talány... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. TSCC Jó kis rész volt, de azért kicsit felpörgethetnék az eseményeket. Amúgy tetszik ez a "merengő" stílus, csak kissé már vontatott az egész. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. TSCC Spoiler: Nagyon jó volt ez a rész. Végre John elég tökös volt, így már el tudom képzelni róla, hogy ő lesz az ellenállás vezére. Én ezt sose értettem, hogy amíg nem nézz szembe a háború kemény megpróbáltatásaival John, hová legyen ő még tökös? Sokan sírtak a harmadik résznél is, hogy ő nem hiteles mint ellenállás vezére. De az ég szerelmére, még mit sem tud arról amit majd csak a háborúban tapasztal meg. Erre majd pont jó lesz a Salvation. Na ott majd kiderül, hogy mennyire tökös. Ott ezt majd el is lehet várni tőle. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Hozzászólás ideje: 2009. Február 27. Szerintem is odavágós a mostani LOST. A készítők igazán kitesznek magukért. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.