Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. (szerkesztve) Engem ez az érzelemátvivős dolog a "Strange Days"-re emlékeztetett. Hasonlóról van szó benne csak valamilyen szerkentyűket is használnak hozzá. Nem láttam azt a filmet. Viszont a film végi képet látva igen kíváncsi vagyok, hogy mikor aktiválódik Olivia és kezdi felgyújtani maga körül a világot. Hja, és, hogy majd ezek után hogy fog viszonyulni Walterhoz. Nomeg a párhuzamos világ katonái is ott lesznek. Ej-ej, komoly lesz itt a szitu kéremszépen. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Ej-ej, komoly lesz itt a szitu kéremszépen. Hát igen! Már alig várom a szerdát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 25. Hát igen! Már alig várom a szerdát! Ha ilyen volt az epizód vége, vajon mit tartogat az évfolyam befejezése? Lassan itt lesz az is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 26. (szerkesztve) Nem láttam azt a filmet. Én csak egyszer láttam és az is jó rég volt. Arról szól hogy lemezre mentik az emberkék érzelmeit és ilyenekkel üzletel egy csákó (Ralphi Fiennes) akihez olyan kerül ami akkor készült amikor kinyírtak valakit és onnantól a gyereknek egy perc nyugta sincs. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Kis cikk Nimoy Leó Frindzses szerepéről A szezonzáró utolsó jelenetében fog feltűnni az öreg és állítólag az a rövidke is elég lesz ahhoz hogy rohadtul várjuk a folytatást és rohadtul meg akarjuk majd tudni hogy mit akar Livivel és hogy mi közük volt egymáshoz. A kövi szezonba legalább két rész erejéig tér vissza de elképzelhető hogy több is lesz belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Várjuk, várjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 28. Várjuk, várjuk. Ahogy mondod. Vagyis írod. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 29. House Spoiler: Ezen a részen kifeküdtem. Nagyon tetszett, a régi részek hangulatát idézte fel bennem.Szegény House, remélem rendbe jön, mert lassan nekem is lesz már legénybúcsúm és hát valakinek meg kell szerveznie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Oks, a defiblilátort tuti egy jó ideig nem fogom visszarakni a szekrény mélyére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Végre beindulnak a megfigyelgetővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. House 5/22 Spoiler: Phobos, ezek után én nem House-ra bíznám a legénybúcsút. Habár Te fiú vagy, neked tutira bejövős Na jó, csak vicceltem. Tényleg jó rész volt, ötletes Amber behozása is, de jó lenne, ha történne valami, amitől észre tér. Egyébként ezek alapján még nincs vége a Kutner-ügynek, legalább is annak valamilyen utólagos történése kéne, hogy House jobban legyen. Attól függetlenül szerintem a lagzival ér majd véget az évad Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Kivégeztem a Csillagkapu tizedik évadát. Három igen érdekes és tetszetős részt tudnék kiemelni. Egyik amikor Carter átment a párhuzamos bázisra, aztán ott volt a jubileumi kétszázadik epizód, és végül az utolsó rész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. A Lost-ból is tegnap volt a jubileumi 100. epizód. Remek, egyszerűen remek rész. A következő se lesz sokkal rosszabb ahogy látom: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Már töltöm a LOST -ot! A múlt héten nagyon hiányzott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Nekem is most jön lefelé de megnézni csak 8 után fogom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Április 30. (szerkesztve) Nagyon frankó a heti Frindzs. Wal sziporkázgat, megfigyelős és véres cuccok is vannak benne. Csak Livi hugijának a magánéleti problémája olyan ami nem izgatott különösebben. A LOST is ütős. Jó kis feladat vár a skacokra. Spoiler: Szegény Dani jól rácseszett. Őt is vihetik a többiekék gyógyulni. Izgis lesz ez a hidrogénes buli. Szerkesztve: 2009. Május 1. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Khm, khm. William Bell az utolsó epizódban fel fog tűnni. Íme a szimpatikus fotó róla. http://thetvaddict.com/wp-content/uploads/...imoy_fringe.jpg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Khm, khm. William Bell az utolsó epizódban fel fog tűnni.Ideje már. Pár napja írtam is róla. Nem egy bizalomgerjesztő pali. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Ideje már. Pár napja írtam is róla. Nem egy bizalomgerjesztő pali. Hát nagyon kíváncsi vagyok a jellemére. A képregényben fiatal korukban egész jól kijöttek egymással Walterrel. Hatalmas lenne ha most, mint vetélytársak elkezdenének civakodni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Hatalmas lenne ha most, mint vetélytársak elkezdenének civakodni. Az szerintem is klassz lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 1. Karrde: House 21-22höz tudsz nekem magyar feliratot adni? (Vagy legalábbis linket?) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. (szerkesztve) Az oldalra rakták fel, ahonnan a filmet is szedtem, szóval azt nem tudom, hogy tudnám a linket megadnil (nem feliratos oldalra), így mailben lenne a legjobb. Priviben írj egy mail-címet, ahova küldhetem, és küldöm őket Szerkesztve: 2009. Május 2. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Donát: Itt elérhetőek a feliratok: http://feliratok.org/index.php?option=com_...&Itemid=116 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Már sikerült megszereznem, de köszönöm mindkettőtöknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Fene, mindig elfelejtem ezt az oldalt Nagyon szívesen, bár nem sokat tudtam segíteni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Szívszédülést lehet kapni a Szökéstől. Spoiler: Szegény Lincoln, már ha tényleg így van minden. Ami azt illeti, rögtön lehetett tudni, hogy Michael nem hagyja majd cserben. Na de most hogy másznak ki már megint a slamasztikából??? És C. mi a fenéért lövette le az indiai pasit?? Végleg zavaros az egész, ráadásul ez a nagy családi drámázás nem jön be túlzottan. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Én máshonnan szedtem le, mert az opensubtitles behalt tegnap este... hát mit ne mondjak (HOUSE) Spoiler: Néztem nagyokat mind a 21, mind a 22-es rész során. Nagyon durva volt, ahogy felhozták Ambert, kíváncsi vagyok, mi sül ki ebből az egészből...! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Nimoy Leó Frindzsezik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Szökés Nem volt rossz, és talán a megítélésben jót tett most, hogy nem a Fringe után kellett megnéznem. Mindazonáltal a fordulatokat már így is túl komolytalannak tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 2. Supernatural Spoiler: Á! Ez a rész nagyon ott volt. Főként a vége... Szerintem Ruby Lillith-nek dolgozik és nem az a cél, hogy leverjék Sam-ék Lucifert, hanem, hogy Sam legyen az, aki elhozza az Apokalipszist. Durva részek jönnek még, srácok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.