Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Fringe Szuper volt! Megtudtuk, hogy a Megfigyelőtől nem idegenek a discok se. Walter hozta a formáját, ami azt jelenti, hogy gyógyulási folyamatát nem kapkodja el. Kellőképp ragaszkodik az őrültséghez. A végén a csattanó kissé meglepett, meglátjuk mi sül ki belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Szökés Nem volt rossz, és talán a megítélésben jót tett most, hogy nem a Fringe után kellett megnéznem. Mindazonáltal a fordulatokat már így is túl komolytalannak tartom. Én már kettővel csúszok... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Viszont a LOST ütős volt! Jó kis sorozat lett ebből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Mindig is az volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. (szerkesztve) Láttátok az eheti magyar South Parkot? George Lucas és Steven Spielberg megerőszakolta Indyt meg egy rohamosztagost és több Yoda holtestet És ilyeneken nőnek fel a mostani kisgyerekek... Szerkesztve: 2009. Május 3. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. A South Park társadalomkritika, van aki érti, és tetszik neki, van aki érti, és utálja, és persze van, akinek köze sincs ahhoz, amiről szól... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. (szerkesztve) A South Park társadalomkritika, van aki érti, és tetszik neki, van aki érti, és utálja, és persze van, akinek köze sincs ahhoz, amiről szól... Ezek olyanok mint oldie viccei. Ízlés dolga. Abban nem tudom mi a társadalomkritika, hogy Lucas és Speileberg megerőszakolja Indyt. Maximum azt fejezi ki, hogy a készítőknek mi a véleményük a projektről. Persze ezt lehetne kulturált módon is tenni, de hát a kultúra és a SouthPark két külön fogalom. Szerkesztve: 2009. Május 3. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Igen, mondjuk a társadalomkritika részt nem az Indy erőszakolásra értettem. Bár a 4. résszel kapcsolatban elvonatkoztatva eszembe jut pl. a Rókabőr effektus, és egy jól működő széria újraerőltetése a lóvéért. Gondolom ez lenne a hátsó üzenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Én az ilyenek miatt nem nézem már SP-ot. Társadalomkritikának tényleg az, de mára az egész célja csak minél nagyobb visszhangja legyen a médiában. Egyáltalán nem vicces egy momentuma se a mostani epizódoknak. Az első nyolc évadban még a legjobb rajzfilm volt a piacon. Hogy azóta mi történt, azt nem tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Nem tudom, hogy hallottátok-e, de a Cool fogja folytatni a Terminator: Sarah Connor krónikái sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 3. Még nem olvastam, viszont mivel leszedtem, így nem érint túlzottan Arról viszont jó lenne hallani, hogy végül törölték-e, vagy van még halvány remény a harmadik évadra Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Úgy tudom odakint már befejezték a sorozatot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Tudom, mivel néztem De igen sajnálatos, ha nem lesz 3. évad, mivel igen-igen érdekesen ért véget a 2. évad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 4. Tudtok nekem adni egy Fringe feliratot a harmadik részhez? Csak NoTv érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Szerintem legközelebb a felirattal kezdj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Tudtok nekem adni egy Fringe feliratot a harmadik részhez? Csak NoTv érdekel. Tudtommal csak egy csapat készít mindig hozzá feliratot, de eme részhez csak XOR-os van. De esetleg szed le a szinkronost. Amúgy mi a frász?! Nem azt mondtad, hogy nem érdekel? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Tudtok nekem adni egy Fringe feliratot a harmadik részhez? Csak NoTv érdekel. A NoTV-ből véletlenül lehagytak 8 percet, ezért a XOR a PROPER. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. De esetleg szed le a szinkronost. Ha nem tagja egy magyar oldalnak sem, ami nem kizárt azok zártsága miatt, akkor nehezen fog menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Tudtommal csak egy csapat készít mindig hozzá feliratot, de eme részhez csak XOR-os van. De esetleg szed le a szinkronost. Amúgy mi a frász?! Nem azt mondtad, hogy nem érdekel? De bepróbáltam. Nem lehet? Egyébként a két rész alapján nem nagy durranás, van kicsi X-akta egy kicsi Hereos....szóval akad itt minden. Walter meg sokszor idegesítő sem mint vicces, de azért nem adom fel. Hátha később beindul. A NoTV-ből véletlenül lehagytak 8 percet, ezért a XOR a PROPER. Nem fogom letölteni a XOR -t ezért. Inkább elolvasom a párbeszédeket, annyi is elég lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. De bepróbáltam. Nem lehet? Egyébként a két rész alapján nem nagy durranás, van kicsi X-akta egy kicsi Hereos....szóval akad itt minden. Walter meg sokszor idegesítő sem mint vicces, de azért nem adom fel. Hátha később beindul. De lehet, csak annyira szapultad anno egyszer a véleményünket, hogy csúcs. Walter, mint idegesítő????? Furcsa. meglátás. Node nézd csak tovább, hogy eltűnjön ez a fátyol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Szerintem csak azt mondtam, hogy engem nem izgat túlságosan. Mikor is volt ez? Egy éve? Annyira istenítettétek, hogy gondoltam bepróbálom, hátha mégis jó. Eddig kissé csalódás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Heti House megint nagyon jó volt Spoiler: Úgy tűnik, az egész bandából Taub a legtalpraesettebb, már nem először van, hogy ő menti meg a beteget, vagy remek ötlete támad, mikor már semmi remény. Szegény House, jó kis slamasztikába került. Viszont jó lett a vége, ha minden igaz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 5. Heti House megint nagyon jó volt Már meg tudtátok nézni? Pedig azt hittem, elég sokáig tartom az előnyömet(reggel nyolckor kezdtem ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Nem elég neked fél nap előny? A telhetetlenje Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Fringe 1x20 promó Durva lesz rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. (szerkesztve) Miért pont az utolsó részek ilyenek? Lehidalok... Szerkesztve: 2009. Május 6. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Fringe 1x20 promóDurva lesz rendesen. Basszus, mehetek oxigénpalack cserére. Ma leszedtem a 19. részt és tudva mi lesz benne, alig győzőm kivárni a feliratot. Most meg lehet szólni, hogy türelmetlen vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Miért pont az utolsó részek ilyenek? Lehidalok... Nem akarok belenézni, mert sajna ha jól tudom a magyar tévé csak az első két évadot adta le, én pedig rajtuk keresztül követtem a sorozatot. Most remélem, hogy a Viasat leadja az egészet, mert elkezdték ismételni. Remek sori ez is amúgy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Ma leszedtem a 19. részt és tudva mi lesz benne, alig győzőm kivárni a feliratot. Most meg lehet szólni, hogy türelmetlen vagyok. Ó, ha tudnád, milyen jó volt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Május 6. Ó, ha tudnád, milyen jó volt... Kegyetlen. Mármint te. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.