Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 14. Amúgy az M1 most ismétli a részeket. Én mindig beállítom a videjót hogy este megleshessem őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Tegnap járt Budapesten Matthew Fox, a Lost Jack bácsija. Sikerült tőle autogramot szereznem, sőt még két szót is váltottam vele. Klikk Most kezdtem újranézni a Lostot az első évadtól. Nagyon durva hogy milyen más volt akkor még, mintha egy teljesen másik sorozatot néznék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Grat, jó is egy ilyen találkozás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. És csak úgy összefutottál vele? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. És csak úgy összefutottál vele? Nem, egy csapat rajongóval vártuk a VIP party bejáratánál. Csak hét órát kellett várnom rá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Gondolom, a netről volt az infó, hogy hol lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Gondolom, a netről volt az infó, hogy hol lesz. Benne volt az AXN sajtóközleményében. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 15. Gondolom, a netről volt az infó, hogy hol lesz. Pontosan. Mondjuk én voltam a hotelje előtt is, de ott nem adott autogramot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. A Heroes következő évadában fog szerepelni Ray Park és Robert Knepper (PB, az előbbit azért biztosabban tudjuk, ki ). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. T-bag? Legjobb PB karakter, régi nagy kedvenc. Na látom lesz miért nézni még a Heroes-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 18. Jaja Valami kedvcsináló a kitartóaknak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Miattuk még én is belenézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Oké De ha gondolod, várd meg, mit írunk róluk, és utána nézd Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Oké De ha gondolod, várd meg, mit írunk róluk, és utána nézd Engem a karakterek mivolta érdekel csak, a sorozat nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 19. Ezt sejtem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. http://www.sg.hu/cikkek/68047 Fene az ízlésüket, szerintem nem lett volna rossz egy "okos" sorozat. Főleg valami jó kis sci-fi. Majd megnézem a filmet, kíváncsi vagyok, hogy sikerült. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Ősszel jön a BSG TV film, ami érdekesnek ígérkezik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Ez most mikor játszódik ? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Ez most mikor játszódik ? Szerintem a háború előtt. Megismerhetjük a dolgokat a Cylonok szemszögéből, és azt is, mit akartak ezzel az egésszel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Én úgy tudom, hogy felépítésében hasonló lesz, mint a Razor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 21. Á, de jó, hogy lesz ez a film még Főleg, hogy a tervről még nem sok szó esett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 22. Na végre, van valami újabb jó hír is róla. http://index.hu/kultur/media/2009/06/22/a_...lat_folytatasa/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Negyedik évados Dexi pószter Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Jaj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 24. Megnéztem a Scrubs utolsó részét.. és azt hiszem hogy azt elmondhatom, minden idők legjobb szitkomja zárult le. Egy élmény volt ez a nyolc évad, mindenkinek csak ajánlani tudom. Jó pár általam nézett sorozatnak lett mostanában vége.. PB, My name is Earl (brühühü..) és most a Scrubs is.. Jövőre pedig Lost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Ne is említsd, véget ért számomra a BSG, PB, TSCC idén Azt hiszem, nem is kezdek semmi újba, elég lesz az is, ami marad. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Nekem a LOST és a Fringe marad, mást nem vállalok be. Iszonyatosan várom az SW live cuccot, de sajna az még odébb van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Nekem most nyárra nincs semmi, ezért újrakezdtem az NCIS-t, meg utána megnézem a Gyilkos megszállást, meg be kéne fejeznem a Star Trek eredeti szériát. Na meg a House 5. évadot... ősszel meg majd jön a Stargate Universe, előre láthatólag én csak azt fogom nézni (illetve az NCIS-House-Mentalista kombót, bár ezeket most nem t'om, mikor folytatják). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Dzséjt, eddig vagy kétszer kérdeztem itt a topikban, hogy nézed-e a House-t, most megkaptam a válaszom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. Június 25. Dzséjt, eddig vagy kétszer kérdeztem itt a topikban, hogy nézed-e a House-t, most megkaptam a válaszom De már korábban is válaszoltam rá (emlékeim szerint, mert már leírtam egyszer, hogy a House 5. évaddal elakadtam a közepén, egyszer MissKarrde-nek, egyszer neked címezve). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.