Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megnéztem, ez brutális számomra. Ennyit nem töltök le, majd keresek valakit, akinek megvan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Hetty nénit mindenki imádja úgy látom! No akkor az ifjúság is ismeri Húú, kell az nekem is! Nyamm! Figy, ha jó lesz valamikor tél vége, tavasz eleje felé, akkor megbeszélhetjük, hogy majd kiírom nektek is De ha meg tudjátok előbb szerezni, akkor szólj Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. (szerkesztve) Húú, Anne nincs fent? A gépemen van fenn Megnéztem, ez brutális számomra. Ennyit nem töltök le, majd keresek valakit, akinek megvan Csak 30 giga, mi az neked Még én is nekiállok a 4 megabites sebességemmel, max. csorogni fog egy darabig De ha gondolod, majd beszélhetünk róla Szerkesztve: 2009. December 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Figy, ha jó lesz valamikor tél vége, tavasz eleje felé, akkor megbeszélhetjük, hogy majd kiírom nektek is De ha meg tudjátok előbb szerezni, akkor szólj Jó lesz, jó lesz, drága! Szeressem ezt a sorozatot, hihetetlen jó könyvben is, rengeteget szórakoztam, szórakozom rajta! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. A gépemen van fenn akkor majd valamikor azt is fogom kéééérni! Én meg viszem neked könyvben! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Jó lesz, jó lesz, drága! Szeressem ezt a sorozatot, hihetetlen jó könyvben is, rengeteget szórakoztam, szórakozom rajta! Oké, akkor beirányozom addigra Még jövök a Kaméleonnal Lassan el is kezdem másolni, hogy meg legyen jövő hétre Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. akkor majd valamikor azt is fogom kéééérni! Én meg viszem neked könyvben! Az nem gond, a hétvégén kiírom Csak sajnos a háborús rész az nincs meg, csak a négy alap Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Csak 30 giga, mi az neked Még én is nekiállok a 4 megabites sebességemmel, max. csorogni fog egy darabig De ha gondolod, majd beszélhetünk róla Rendben, majd a köv. talira viszek egy üres BluRay lemezt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. (szerkesztve) Oké, akkor beirányozom addigra Még jövök a Kaméleonnal Lassan el is kezdem másolni, hogy meg legyen jövő hétre Okk, neved aranyba foglalva! Hoppá. mindenki nagy hátizsákkal megy Avatart nézni? Szerkesztve: 2009. December 10. - Tenel Ka Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. (szerkesztve) Rendben, majd a köv. talira viszek egy üres BluRay lemezt Akkor hozzál hozzá egy BlueRay-írót is Anélkül nem fog menni Majd megdumáljuk a részleteket később Bár a saját töltéssel jobban járnál Okk, neved aranyba foglalva! Hoppá. mindenki nagy hátizsákkal megy Avatart nézni? A tied is a könyvekért Mindig hátizsákkal járok Szerkesztve: 2009. December 10. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. 24 Spoiler: Én nagyon remélem, hogy Tony ráébred ara ,hogy mit tett és jó ügyben tér vissza.Én azt is el tudom képzelni, hogy feláldozza magát Jack-ért.Amikor lelötte a főnökét én végig azt hittem csak blöff.Meg voltam róla győződve, hogy vaktöltény volt és bevetettek a góréval egy olyan tablettát ami tetszhalottá teszi.Tulajdonképpen ezért is lett akkor nagyon negatív Jack karaktere, hisz ölés nélkül is megoldhatta volna.Azt láttátok, hogy a 7. évadból az FBI-os csaj is visszatér?Nekem nagyon szimpi csaj volt, örülök, hogy visszajön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Ann Shirley Én is csíptem a sztorit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Ann Shirley Én is csíptem a sztorit. Nem, nem Ann, Anne, e-vel a végén! És véletlenül se célozz a haja színére! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Frenkie, 24 Spoiler: Én lestem imdb-ről, ezért tudtam már előre, hogy Renée visszatér a 8. évadban Ott már fenn vannak a következő évad szereplői, meg az is, kb, ki mennyit fog szerepelni. Én is nagyon bírom ezt az FBI-os csajszit. Egy fél rész erejéig filóztam én is azon, hogy csak nem ölték meg Ryant, de aztán rájöttem,hogy mégis. Sajnos nem igazán tudok igazán hiteles módot elképzelni az esetében, ami igazolta volna, hogy meghalt. Nem, nem Ann, Anne, e-vel a végén! És véletlenül se célozz a haja színére! Pedig jó az a vörös, én szívesen lennék vörös hajú Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Váratlan utazás, no és Anne Shirley Zöld Oromból? Csak a legjobbakat tudom én is írni róluk. Imádnivaló történetek voltak, én már felnőtt koromban láttam, és mégis nagyon tetszett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 10. Váratlan utazás, no és Anne Shirley Zöld Oromból? Csak a legjobbakat tudom én is írni róluk. Imádnivaló történetek voltak, én már felnőtt koromban láttam, és mégis nagyon tetszett. Pontosan. Van egy halom könyvem belőle, Miss Karrde kap most párat kölcsön. Van az írónőtől egy novelláskötet, Karácsonyi történetekkel, azt karácsony környékén olvasom gyakran, hangulatot ad! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. No akkor az ifjúság is ismeri Hát én már azért nem tartom magam annyira annak. De persze más szemszögből nézve... Amúgy ezen nöttem fel. Nagyon szerettem. 24 Spoiler: NEm jiszem hogy Tonyban ezek után még lehetne bízni. Úgy értem nem hinném, hogy kiengednék olyan szituba hogy aztán fel tudja magát áldozni. De ez nekem is tetszene. Persze lehet tud valami olyan összeesküvős tervet, hogy muszáj lesz...és akkor ugyanott leszünk mint Ninával...ami vicces mert ők egy pár voltak. Amúgy néztétek ki tér még vissza ebben az évadban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Pontosan. Van egy halom könyvem belőle, Miss Karrde kap most párat kölcsön. Amit nagyon köszönök, jó lesz olvasni Hát én már azért nem tartom magam annyira annak. De persze más szemszögből nézve... Amúgy ezen nöttem fel. Nagyon szerettem. Nálam már a tiniévek alatt mentem, emlékszem ötödév alatt az egyik csoporttársam a szomszéd faluból is nagyon szerette, és mindig izgultunk azon, hogy a délutáni órákról haza érünk-e a kezdésre Vagyis nem fog késni a vonatunk, mert akkor pont beesünk az ajtón, mire kezdődik a tévében 24 Spoiler: Annyira részletesen nem néztem meg, kik jönnek a 8. évadban, de Renée tuti, láttuk, hogy Kim is lesz, szerintem csak 1-2 rész erejéig, bár el tudnám viselni, ha többet is szerepelne, no meg az elmaradhatatlan Chloé No és Tony, de talán csak egy rész erejéig, és ne feledkezzünk meg Taylor elnökről sem. Azért Tony és Nina között megvan az a különbség, hogy Nina kezdettől beépített ember volt, és Tonyt amúgy is csak a bosszú hajtotta, a céljaik totál mások voltak. Én sem hinném, hogy kapna bármi fontos szerepet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Wilso... ööö House Spoiler: Nekem tetszett... Forradalmi volt, szeretem az ilyet. Kíváncsi vagyok, hova vezet majd Wilson karakterfejlődése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Karrde akkor ezt csak akkor nézd meg ha szeretnéd tudni ki fog még feltűnni az évadban! Spoiler: Charles Logan (ex-elnök) - Bennem full az volt, hogy meghalt...de hát akkor mégsem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megnéztem Spoiler: El is felejtkeztem róla, hogy a neve alatt láttam, néhány epizódban szerepelni fog. Viszont gyanús, hogy a full castnál meg nincs ott, hogy 2010-ig játszik a sorozatban a színész, szóval kétesélyesnek vettem a dolgot. Nem vettem halottnak, mert végül nem volt szó róla, hogy meghalt. Nem mellesleg idegesített is egy picit, hogy nem derült ki pontosan, mi történt Loganékkel utána. Amúgy jellemző, hogy nem derül ki minden szerepelőről, hogy mi lesz velük végül. Ilyen még, aki kapásból eszembe jut, a negyedik évadban az a közel-keleti srác is, akit kicseréltek már nem is tudom kire, de aztán nem tudtuk meg, hogy mi lett vele, elengedték-e, megölték-e a terroristák, stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Végre visszaírt a Pro Video, a Fringe március végén jön DVD-n. Sajnos a többiről nem írnak, mert a hölyg aki a választ írta még nem tud mondani semmit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Vége az Atlantisznak. Hát elégé kurtán ért véget, ismerve az Universe elei történteket, valami átvezetőféleség jó lenne. Talán egy DVD-s lezáró film Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. A szokásos, még mindig nincs Odaát Így hát előszedtem az első évadot DVD-n Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. A Viasaton se láttom :S Pedig jó lenne már azt is letudni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. A Viasaton se láttom :S Pedig jó lenne már azt is letudni.Ja, de ott se adták le még a 2. évadot sem, ugye?Ez azért elég genyóság, le van szinkronizálva már a 3. évad is és lehet, hogy a 4. is már és sehol sem vetítik. Kiadni is csak az elsőt adták ki Magyarországon. A kedves spanyolok meg röhögnek a markukba, hogy ők magyarul nézik DVD-n a sorozatot mi meg nem tudjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Ha jól emlékszem akkor ott már a második évad ment. Ja, amúgy a Cool tv-n lesz a Sarah Connor. És késő este kezdik majd vetíteni. Fantasztikus. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. A szokásos, még mindig nincs Odaát Így hát előszedtem az első évadot DVD-n Akartam ám reggel írni. Oldi: lesz SGA film! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Oldi: lesz SGA film! Valamit én is hallottam erről rebesgetni, minden esetre számítok rá. Még a második SG filmet se láttam, ami a sorozathoz kapcsolódik Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 11. Lesz SGA film... Talán! Az MGM ugyanis erősen hezitál. A stúdió a csőd szélén áll, a színészek szétszéledtek, ráadásul mivel most nyáron nem tudtak nekiállni se ennek, se az új SG-1 filmnek, így már csak jövőre lehetne leforgatni, ami azt jelenti, hogy 2010 vége, 2011 eleje előtt semmiképpen sem fog elkészülni egyik sem. És akkor is csak az SGU évadok közötti szünetében tudnak forgatni. De, hogy jövőre zöld utat ad-e az MGM, mikor már most hezitál, az erősen kérdéses. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.