Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Elkezdtem nézni a Castle-t. Hatalmas, Nathan Fillion (Firefly - Malcolm Reynolds) viszi a hátán. Akkora dumái vannak, meg olyan pofákat vág, hogy azon meg lehet szakadni. :)

Egyetlen dolog, ami kicsit zavar, az a két jávorfejű figura (Ryan és Esposito, az ötödik részig a nevüket sem jegyeztem meg), akik tök fölöslegesen lógnak a páros mellett. Baromi jellegtelen szereplők.

Hozzászólás ideje:
Elkezdtem nézni a Castle-t. Hatalmas, Nathan Fillion (Firefly - Malcolm Reynolds) viszi a hátán. Akkora dumái vannak, meg olyan pofákat vág, hogy azon meg lehet szakadni. :)

Egyetlen dolog, ami kicsit zavar, az a két jávorfejű figura (Ryan és Esposito, az ötödik részig a nevüket sem jegyeztem meg), akik tök fölöslegesen lógnak a páros mellett. Baromi jellegtelen szereplők.

Igen de már ők sem lennének benne, akkor aztán tényleg 2 szereplős lenne a sorozat, amiben a főszereplő csaj is elég felejtős.

Hozzászólás ideje:
Igen de már ők sem lennének benne, akkor aztán tényleg 2 szereplős lenne a sorozat, amiben a főszereplő csaj is elég felejtős.

Én eddig bírom a csajt. Meg Castle családját is.

Spoiler:

Bár a lányát a "metrós vallomásnál" szívesen lefejeltem volna...

Hozzászólás ideje:

Amúgy ma kezdem majd el a 2. évadot.

Persze szimpi a partner csaj, de hát az egész sorozatot Nathan viszi. :)

A családja is oltári. :P

Hozzászólás ideje:
Elkezdtem nézni a Castle-t. Hatalmas, Nathan Fillion (Firefly - Malcolm Reynolds) viszi a hátán.

Ennyi dicséret után muszáj volt lekapnom, megnézem a közeljövőben én is :D Fillion miatt amúgy is kötelező lenne :D Csak még van Vészhelyzet 15.évadom is. No mindegy, majd a végére érek mindkettőnek :D

Hozzászólás ideje:

Végeztem a Firefly-al.Tényleg elég jó kis sorozat, a hajó legénysége a szívemhez nött.Ketten kiemelkednek, a kapitány, és Jayne.Jayne hatlmas figura, nagyon jó és humoros beszólásai vannak, igazi texasi tahó.Sok az sw-utalás benne de nem gond(Reynolds egyértelműen Han Solo-ról van mintázva).Persze akadnak furcsaságok, pl a nagy technikai fejlődésben(űrhajó, lézerfegyver stb), a külső vidékeken(ami sw peremvidéknek fele meg) lóval közlekednek és golyóval lőnek(pl Kalasnyikov).

Hozzászólás ideje:
Gondoltad volna ezt az elején, Frenkie? :D

Öszintén szólva nem.Azt hittem olyan mint a film és egyet megnézek aztán megunom.Tényleg egy jó kis szombat délutáni sorozatnak tűnik és néztem volna azért még a legénység kalandjait.Kellemesen csalódtam benne, de nem tartom annyira jónak, hogy mégegyszer megnézzem.

Hozzászólás ideje:
Öszintén szólva nem.Azt hittem olyan mint a film és egyet megnézek aztán megunom.Tényleg egy jó kis szombat délutáni sorozatnak tűnik és néztem volna azért még a legénység kalandjait.Kellemesen csalódtam benne, de nem tartom annyira jónak, hogy mégegyszer megnézzem.

Dehogynem, hidd el, idővel megszépül...megjobban. :D

Hozzászólás ideje:
Tényleg egy jó kis szombat délutáni sorozatnak tűnik és néztem volna azért még a legénység kalandjait.Kellemesen csalódtam benne, de nem tartom annyira jónak, hogy mégegyszer megnézzem.

Örülök, hogy azért a sorozat bejött, még én is elnéztem volna anno, mert elég kalandos történéseken esnek át :D

Hozzászólás ideje:
Amúgy ma kezdem majd el a 2. évadot.

Én ma :P

Spoiler:

Azért remélem, az FBI-os csávó nem lesz állandó szereplő. Baromi unszimpatikus, feltúrja a Castle és Beckett közti "harmonikus" kapcsolatot (bár ahogy befejeződött az első évad, ez lehet amúgy is kicsit összeomlik), és totál fölösleges. Ryant és Espositot már kezdem megszokni, a kártyaparti óta meg talán már hasznuk is van. Remélhetőleg a második évadban kipofozzák őket. De a legjobb az Castle, Beckett, a főnökük, meg a Castle család.

Végeztem a Firefly-al.Tényleg elég jó kis sorozat, a hajó legénysége a szívemhez nött.Ketten kiemelkednek, a kapitány, és Jayne.Jayne hatlmas figura, nagyon jó és humoros beszólásai vannak, igazi texasi tahó.Sok az sw-utalás benne de nem gond(Reynolds egyértelműen Han Solo-ról van mintázva).Persze akadnak furcsaságok, pl a nagy technikai fejlődésben(űrhajó, lézerfegyver stb), a külső vidékeken(ami sw peremvidéknek fele meg) lóval közlekednek és golyóval lőnek(pl Kalasnyikov).

Mal valóban Han Solo, plusz James T. Kirk. Ezt Whedon is bevallotta, hogy róluk mintázta. Bár mondjuk szerintem a Star Wars óta minden űrcsavargó Han Solo gyermeke (ki emlékszik az Űrvadász című filmre? Abban Wolff is kiköpött Han :D ). Jayne meg a legjobb arc.

A peremvidéken azért van visszafejlődött technológia, mert mikor elhagyták az emberek a Földet, a terraformált világokra minimáltechnológiával dobták ki az embereket (ahogy Mal mondta az egyik részben: "Kitették az embereket egy sátorral, puskával és néhány marhával."). A belső világokon a gazdagok meg mindent elszipkáztak. Ezért is tört ki anno a Függetlenségi háború. Sajnos ezt részben a film intrójából, a sorozat részeinek intrójából (ami extraként felkerült a DVD-re, de aki nézi a TV-ben, ott is láthatja), részben a szereplők szájából tudhatjuk meg, illetve a készítők által adott háttérinfókból, amiket sajnos nem tudtak már kifejteni a sorozat korai halála miatt. Sajna nagyon sok ilyen van, ami azért levon a sorozatból, annak ellenére, hogy nem a készítők hibája.

Ennyi dicséret után muszáj volt lekapnom, megnézem a közeljövőben én is :D

Nem bánod meg. Bár az esetek nem túl érdekesek, de Castle és Beckett évődése halálos, Castle meg egymagában is viszi a szériát.

- Hé, Castle, vigyázz magadra - Beckett.

- Jól hallom, hogy aggódsz értem? - Castle.

- Ha elszúród nekem, megöllek.

- Így már jobb...

:P

Hozzászólás ideje:
Nem bánod meg. Bár az esetek nem túl érdekesek, de Castle és Beckett évődése halálos, Castle meg egymagában is viszi a szériát.

Akkor biztos jó lesz :P Tegnap legyütt 85%-ig, azóta fel és le 0 ember :D Szóval nem tudom, ebből mikor lesz valami, lehet, hogy újra el kell kezdenem lekapni valahonnan :D

Hozzászólás ideje:

Az utolsó vacsis nagyon nagy. Csinálhatnának még hasonlóakat. Widmore lehetne például Heródes. :)

Hozzászólás ideje:

Nálam az ennél már nemigen lehet ütősebb mert amazzal még nem találkoztam. Igaz BSG-vel se nagyon. Ha pontosabb akarok lenni akkor semennyire.

Hozzászólás ideje:

TEgnap utolértem a Castle sorozatot, és nagyon jó. A 2. évad talán még jobban tetszik mint az első. Fillion egy állat, a lánya meg huhh meseszép. :) (lesz ) :D

Hozzászólás ideje:

Még el se kezdtem nézni, pedig lent van az első évad :) Azt hiszem, valamit hanyagolni kéne a napi programból és megnézni végre.

Hozzászólás ideje:
Még el se kezdtem nézni, pedig lent van az első évad :) Azt hiszem, valamit hanyagolni kéne a napi programból és megnézni végre.

Pedig gyorsan le kéne pörgetni Karrde, hamarosan indulnak az újév sorozatai többek között: 24! :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.