Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Elkezdtem nézni a Castle-t. Hatalmas, Nathan Fillion (Firefly - Malcolm Reynolds) viszi a hátán. Akkora dumái vannak, meg olyan pofákat vág, hogy azon meg lehet szakadni. Egyetlen dolog, ami kicsit zavar, az a két jávorfejű figura (Ryan és Esposito, az ötödik részig a nevüket sem jegyeztem meg), akik tök fölöslegesen lógnak a páros mellett. Baromi jellegtelen szereplők. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Elkezdtem nézni a Castle-t. Hatalmas, Nathan Fillion (Firefly - Malcolm Reynolds) viszi a hátán. Akkora dumái vannak, meg olyan pofákat vág, hogy azon meg lehet szakadni. Egyetlen dolog, ami kicsit zavar, az a két jávorfejű figura (Ryan és Esposito, az ötödik részig a nevüket sem jegyeztem meg), akik tök fölöslegesen lógnak a páros mellett. Baromi jellegtelen szereplők. Igen de már ők sem lennének benne, akkor aztán tényleg 2 szereplős lenne a sorozat, amiben a főszereplő csaj is elég felejtős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Igen de már ők sem lennének benne, akkor aztán tényleg 2 szereplős lenne a sorozat, amiben a főszereplő csaj is elég felejtős. Én eddig bírom a csajt. Meg Castle családját is. Spoiler: Bár a lányát a "metrós vallomásnál" szívesen lefejeltem volna... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Amúgy ma kezdem majd el a 2. évadot. Persze szimpi a partner csaj, de hát az egész sorozatot Nathan viszi. A családja is oltári. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Elkezdtem nézni a Castle-t. Hatalmas, Nathan Fillion (Firefly - Malcolm Reynolds) viszi a hátán. Ennyi dicséret után muszáj volt lekapnom, megnézem a közeljövőben én is Fillion miatt amúgy is kötelező lenne Csak még van Vészhelyzet 15.évadom is. No mindegy, majd a végére érek mindkettőnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Végeztem a Firefly-al.Tényleg elég jó kis sorozat, a hajó legénysége a szívemhez nött.Ketten kiemelkednek, a kapitány, és Jayne.Jayne hatlmas figura, nagyon jó és humoros beszólásai vannak, igazi texasi tahó.Sok az sw-utalás benne de nem gond(Reynolds egyértelműen Han Solo-ról van mintázva).Persze akadnak furcsaságok, pl a nagy technikai fejlődésben(űrhajó, lézerfegyver stb), a külső vidékeken(ami sw peremvidéknek fele meg) lóval közlekednek és golyóval lőnek(pl Kalasnyikov). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Gondoltad volna ezt az elején, Frenkie? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Gondoltad volna ezt az elején, Frenkie? Azért nem szállt el tőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Azért nem szállt el tőle. Tudom De amennyire rühelte a filmet... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Tudom De amennyire rühelte a filmet... Én is rühelltem nem emlékszel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Én is rühelltem nem emlékszel? Jól van Ody, te is rühelted. És most? Nyakonvághatlak? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Nem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Gondoltad volna ezt az elején, Frenkie? Öszintén szólva nem.Azt hittem olyan mint a film és egyet megnézek aztán megunom.Tényleg egy jó kis szombat délutáni sorozatnak tűnik és néztem volna azért még a legénység kalandjait.Kellemesen csalódtam benne, de nem tartom annyira jónak, hogy mégegyszer megnézzem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 29. Öszintén szólva nem.Azt hittem olyan mint a film és egyet megnézek aztán megunom.Tényleg egy jó kis szombat délutáni sorozatnak tűnik és néztem volna azért még a legénység kalandjait.Kellemesen csalódtam benne, de nem tartom annyira jónak, hogy mégegyszer megnézzem. Dehogynem, hidd el, idővel megszépül...megjobban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Tényleg egy jó kis szombat délutáni sorozatnak tűnik és néztem volna azért még a legénység kalandjait.Kellemesen csalódtam benne, de nem tartom annyira jónak, hogy mégegyszer megnézzem. Örülök, hogy azért a sorozat bejött, még én is elnéztem volna anno, mert elég kalandos történéseken esnek át Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Amúgy ma kezdem majd el a 2. évadot. Én ma Spoiler: Azért remélem, az FBI-os csávó nem lesz állandó szereplő. Baromi unszimpatikus, feltúrja a Castle és Beckett közti "harmonikus" kapcsolatot (bár ahogy befejeződött az első évad, ez lehet amúgy is kicsit összeomlik), és totál fölösleges. Ryant és Espositot már kezdem megszokni, a kártyaparti óta meg talán már hasznuk is van. Remélhetőleg a második évadban kipofozzák őket. De a legjobb az Castle, Beckett, a főnökük, meg a Castle család. Végeztem a Firefly-al.Tényleg elég jó kis sorozat, a hajó legénysége a szívemhez nött.Ketten kiemelkednek, a kapitány, és Jayne.Jayne hatlmas figura, nagyon jó és humoros beszólásai vannak, igazi texasi tahó.Sok az sw-utalás benne de nem gond(Reynolds egyértelműen Han Solo-ról van mintázva).Persze akadnak furcsaságok, pl a nagy technikai fejlődésben(űrhajó, lézerfegyver stb), a külső vidékeken(ami sw peremvidéknek fele meg) lóval közlekednek és golyóval lőnek(pl Kalasnyikov). Mal valóban Han Solo, plusz James T. Kirk. Ezt Whedon is bevallotta, hogy róluk mintázta. Bár mondjuk szerintem a Star Wars óta minden űrcsavargó Han Solo gyermeke (ki emlékszik az Űrvadász című filmre? Abban Wolff is kiköpött Han ). Jayne meg a legjobb arc. A peremvidéken azért van visszafejlődött technológia, mert mikor elhagyták az emberek a Földet, a terraformált világokra minimáltechnológiával dobták ki az embereket (ahogy Mal mondta az egyik részben: "Kitették az embereket egy sátorral, puskával és néhány marhával."). A belső világokon a gazdagok meg mindent elszipkáztak. Ezért is tört ki anno a Függetlenségi háború. Sajnos ezt részben a film intrójából, a sorozat részeinek intrójából (ami extraként felkerült a DVD-re, de aki nézi a TV-ben, ott is láthatja), részben a szereplők szájából tudhatjuk meg, illetve a készítők által adott háttérinfókból, amiket sajnos nem tudtak már kifejteni a sorozat korai halála miatt. Sajna nagyon sok ilyen van, ami azért levon a sorozatból, annak ellenére, hogy nem a készítők hibája. Ennyi dicséret után muszáj volt lekapnom, megnézem a közeljövőben én is Nem bánod meg. Bár az esetek nem túl érdekesek, de Castle és Beckett évődése halálos, Castle meg egymagában is viszi a szériát. - Hé, Castle, vigyázz magadra - Beckett. - Jól hallom, hogy aggódsz értem? - Castle. - Ha elszúród nekem, megöllek. - Így már jobb... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2009. December 30. Nem bánod meg. Bár az esetek nem túl érdekesek, de Castle és Beckett évődése halálos, Castle meg egymagában is viszi a szériát. Akkor biztos jó lesz Tegnap legyütt 85%-ig, azóta fel és le 0 ember Szóval nem tudom, ebből mikor lesz valami, lehet, hogy újra el kell kezdenem lekapni valahonnan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. LOST [spoilermentes] Utolsó vacsora promo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Az utolsó vacsis nagyon nagy. Csinálhatnának még hasonlóakat. Widmore lehetne például Heródes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Kár, hogy ezt az utolsó vacsisat nem is olyan régen lőtték el a Battlestar Galacticánál. Ha az nem lenne, ütősebb lenne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Nálam az ennél már nemigen lehet ütősebb mert amazzal még nem találkoztam. Igaz BSG-vel se nagyon. Ha pontosabb akarok lenni akkor semennyire. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 2. Kár, hogy ezt az utolsó vacsisat nem is olyan régen lőtték el a Battlestar Galacticánál. Ha az nem lenne, ütősebb lenne. Én nem láttam, szóval ütős volt Apropó, neki ugrottál már a DVD-knek, amit adtam? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Apropó, neki ugrottál már a DVD-knek, amit adtam? Még nem, de hamarosan sorra kerülnek azok is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. TEgnap utolértem a Castle sorozatot, és nagyon jó. A 2. évad talán még jobban tetszik mint az első. Fillion egy állat, a lánya meg huhh meseszép. (lesz ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Én is beértem tegnap előtt. Szerintem is jobb a második, már csak azért is, mert végre a többi szereplővel is tudtak mit kezdeni. Így Ryan és Esposito sem csak lődörgött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Még el se kezdtem nézni, pedig lent van az első évad Azt hiszem, valamit hanyagolni kéne a napi programból és megnézni végre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Még el se kezdtem nézni, pedig lent van az első évad Azt hiszem, valamit hanyagolni kéne a napi programból és megnézni végre. Pedig gyorsan le kéne pörgetni Karrde, hamarosan indulnak az újév sorozatai többek között: 24! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 3. Tudom Mondjuk addig még van idő, szóval csak menni fog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megnéztem az első részt a Castle-ból Ha ez így megy tovább, akkor igazán jól fogok mulatni rajta Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Január 4. Megnéztem az első részt a Castle-ból Ha ez így megy tovább, akkor igazán jól fogok mulatni rajta Még jobb is lesz. Főleg a 2. évaddal, de az elsőt is végig lehet röhögni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.