Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

SAjnos frenkie pártjára kell állnom, mert tényleg kitárgyaltuk Oldieval és Dzséjttel a Spartat, spoilergomb nélkül. DE mostantól odafigyelünk.

Sky: ez tényleg jó hír, főleg ha már tuti biztos. És tényleg nem kell spoiler. :D

Hozzászólás ideje:

Jaja, sorry mindenkitől, de anno fenne se gondolta, hogy két-három emberen (férfiállaton :D ) kivűl ez érdekelni fog. :D De majd igyekszünk nem elspoilerezni főleg a végét, ahol ugye vagy felakasztják Spartacust, vagy .....upsz. :P:D

Hozzászólás ideje:

Frenkie védelmében, aki tanult történelmet, annak nem sok spoiler lehet a Spartacusban :P Korábban mi is olyasmiket tárgyaltunk, amiket a történelemkönyvek már rég elspoilereztek. :D

Írd bátran, alulvezérelt! :D :D :P

Ne általánosítsunk :D

Hozzászólás ideje:
Ki tudja? Lehet, hogy 10-20 év múlva érdekelni fog, aztán lelövöd itt a poénokat előre.

Ody szerintem most sem álmodnál tőle rosszat, nem kell 10 évet várni emiatt. :D :D

Hozzászólás ideje:
Írd bátran, alulvezérelt! :D :D :P

Ide most egy bólogató smiley jönne :D

Aha, március 8-án jön az új rész

De kár, pedig vártam volna a következőt. Úgy látom, ezt az évadot eléggé széthúzzák :D

Hozzászólás ideje:
Évek óta itt van nálam a Róma első évadja, és még csak az első részt láttam. :D

Pedig az is mekkora egy sorozat már. :D

Hozzászólás ideje:

24 8/8 Jó rész volt megint :D

Spoiler:

Jack hozta a formáját, és kiszabadította magát :D Persze az elnöki mentesség megint bejátszott, ahogy máskor is, bár ez a fickó eléggé nagyfejes bűnözőnek tűnik ahhoz, hogy megkapja, de hát itt ez a nyavalyás szerződés, annak az érdekében mindent lehet. Nem tudom, hogy ezzel mennyire értek egyet :D Amikor megláttam a kamionban a lelőtt fickót, rögtön Josef, a fiú jutott eszembe, hogy és persze, hogy ő lépett meg a rudakkal. A Dana-szál kezd fokozódni, de sok értelmét még mindig nem látom, mellékes sztori eddig.

Hozzászólás ideje:

Oldie: Mikor lesz a Spartacus következő része?Megnéztem a 4.-et is most már kiváncsi vagyoka többire is.Különben a hölgyeknek is nagyon bejönne, irdatlan kigyúrt testü(és majdnem meztelen) férfit mutatnak benne.

Hozzászólás ideje:

Eh, ez a Lost egyre jobban idegesít. :) A harmadik évadba kezdtem bele, de a fő párbeszédszál még mindig a:

-Hol vagyunk?

-Nem mondhatok semmit.

-Mit akarnak?

-Majd időben mindent megtud.

-Miért vagyunk itt?

-Időben meg fogja tudni.

Kicsit Heroes szaga van ennek az egésznek. Kavarás van mindenhol.

Hozzászólás ideje:
Oldie: Mikor lesz a Spartacus következő része?Megnéztem a 4.-et is most már kiváncsi vagyoka többire is.Különben a hölgyeknek is nagyon bejönne, irdatlan kigyúrt testü(és majdnem meztelen) férfit mutatnak benne.

A Starz péntekenként adja, ergó nálunk szombaton tölthető. :)

Hozzászólás ideje:
Kicsit Heroes szaga van ennek az egésznek. Kavarás van mindenhol.
Csak a különbség hogy a Lost az egy sokkal minőségibb sorozat. :) Persze könnyű azzal elintézni ha bonyolult a sztori hogy "kavarás van mindenhol".

És azt ne mondd hogy a 2. évad fináléja nem pakolt oda rendesen.

Hozzászólás ideje:

Frenkie, igen csak akinek mutatták a "fityegőjét" az félig nő volt...XD

Amúgy ja, pénteken leadják, szomaton tölthető, és vasárnap nézhető. :)

Lost első évad vége felé járva: nem rossz, ha tényleg ez a legrosszabb évad akkor kíváncsian várom a folytatást. Igazából szinte még semmi nem történt, de azt nagyon jól előadják. :)

Hozzászólás ideje:
Szerintem nekem megint csak szombaton lesz jó... :)

Sejtettem, hogy megint akkor fogsz sorozatot nézni.

:) Ajánld Karrdenak, hátha rá kap. :P

Sajnos az ilyenek engem hidegen hagynak :P Egy sorozat legyen jó, akkor talán meggondolom, hogy nézzem, de kigyúrt f*szikkal nem lehet elé leültetni :P

Hozzászólás ideje:
Neki és Tenel Ka-nak.Az egyiknek még a fityegője is látszik. :)

Egy két fityegő miatt nem fogom tv elé szögezni magam, ha a történet nem szól másról, csak tesztoszteronról, meg némi szexről. Egyébként az irdatlan kigyúrt test gyakran inkább taszít, mert gyakran mogyorónyi agy jár hozzá. Meg oltári ego. Tisztelet a kivételnek!

Hozzászólás ideje:
Csak a különbség hogy a Lost az egy sokkal minőségibb sorozat. :) Persze könnyű azzal elintézni ha bonyolult a sztori hogy "kavarás van mindenhol".

És azt ne mondd hogy a 2. évad fináléja nem pakolt oda rendesen.

Abban igazat adok, hogy minőségibb, de már abban nem, hogy bonyolult lenne, hiszen azt se tudni, hogy mi a francot is keresnek ott. Kudar jól írja amúgy. Szinte még semmi se történt de azt nagyon jól ( teszem hozzá olcsó, klisés szappanopera fordulatokkal) előadják. És ez a harmadik évad elejére is még sajnos igaz.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.