Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 15. Sky, ez miért spoiler? Nem akartam megkockáztatni egy fejleszedést. Amúgy igaz, hogy pletykáltak már róla, de csak most lett 100% Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. SAjnos frenkie pártjára kell állnom, mert tényleg kitárgyaltuk Oldieval és Dzséjttel a Spartat, spoilergomb nélkül. DE mostantól odafigyelünk. Sky: ez tényleg jó hír, főleg ha már tuti biztos. És tényleg nem kell spoiler. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Jaja, sorry mindenkitől, de anno fenne se gondolta, hogy két-három emberen (férfiállaton ) kivűl ez érdekelni fog. De majd igyekszünk nem elspoilerezni főleg a végét, ahol ugye vagy felakasztják Spartacust, vagy .....upsz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. (férfiállaton Írd bátran, alulvezérelt! :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Frenkie védelmében, aki tanult történelmet, annak nem sok spoiler lehet a Spartacusban Korábban mi is olyasmiket tárgyaltunk, amiket a történelemkönyvek már rég elspoilereztek. Írd bátran, alulvezérelt! :D Ne általánosítsunk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. LOST Spoiler: Jó bocsi, igazatok van - de mentségemre szóljon hogy nem is mondtam vele teljesen igazat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Írd bátran, alulvezérelt! :D Nem, nem irom, mert akkor a nőket is ide kéne sorolnom Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Nem, nem irom, mert akkor a nőket is ide kéne sorolnom Álmodozd csak, hogy a nők is alulvazéreltek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
KisKósa Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Amúgy most a House szünetel? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Amúgy most a House szünetel? Aha, március 8-án jön az új rész Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Jaja, sorry mindenkitől, de anno fenne se gondolta, hogy két-három emberen (férfiállaton ) kivűl ez érdekelni fog. Ki tudja? Lehet, hogy 10-20 év múlva érdekelni fog, aztán lelövöd itt a poénokat előre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Ki tudja? Lehet, hogy 10-20 év múlva érdekelni fog, aztán lelövöd itt a poénokat előre. Ody szerintem most sem álmodnál tőle rosszat, nem kell 10 évet várni emiatt. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Ody szerintem most sem álmodnál tőle rosszat, nem kell 10 évet várni emiatt. :DÉvek óta itt van nálam a Róma első évadja, és még csak az első részt láttam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Évek óta itt van nálam a Róma első évadja, és még csak az első részt láttam. Nekem ne gyerekfilmeket nézzé' má' amikor itt a Spartacus Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Írd bátran, alulvezérelt! :D Ide most egy bólogató smiley jönne Aha, március 8-án jön az új rész De kár, pedig vártam volna a következőt. Úgy látom, ezt az évadot eléggé széthúzzák Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Évek óta itt van nálam a Róma első évadja, és még csak az első részt láttam. Pedig az is mekkora egy sorozat már. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. 24 8/8 Jó rész volt megint Spoiler: Jack hozta a formáját, és kiszabadította magát Persze az elnöki mentesség megint bejátszott, ahogy máskor is, bár ez a fickó eléggé nagyfejes bűnözőnek tűnik ahhoz, hogy megkapja, de hát itt ez a nyavalyás szerződés, annak az érdekében mindent lehet. Nem tudom, hogy ezzel mennyire értek egyet Amikor megláttam a kamionban a lelőtt fickót, rögtön Josef, a fiú jutott eszembe, hogy és persze, hogy ő lépett meg a rudakkal. A Dana-szál kezd fokozódni, de sok értelmét még mindig nem látom, mellékes sztori eddig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. 24 8/8 Jó rész volt megint Szerintem nekem megint csak szombaton lesz jó... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Oldie: Mikor lesz a Spartacus következő része?Megnéztem a 4.-et is most már kiváncsi vagyoka többire is.Különben a hölgyeknek is nagyon bejönne, irdatlan kigyúrt testü(és majdnem meztelen) férfit mutatnak benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Eh, ez a Lost egyre jobban idegesít. A harmadik évadba kezdtem bele, de a fő párbeszédszál még mindig a: -Hol vagyunk? -Nem mondhatok semmit. -Mit akarnak? -Majd időben mindent megtud. -Miért vagyunk itt? -Időben meg fogja tudni. Kicsit Heroes szaga van ennek az egésznek. Kavarás van mindenhol. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Különben a hölgyeknek is nagyon bejönne, irdatlan kigyúrt testü(és majdnem meztelen) férfit mutatnak benne. Ajánld Karrdenak, hátha rá kap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Ajánld Karrdenak, hátha rá kap. Neki és Tenel Ka-nak.Az egyiknek még a fityegője is látszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Oldie: Mikor lesz a Spartacus következő része?Megnéztem a 4.-et is most már kiváncsi vagyoka többire is.Különben a hölgyeknek is nagyon bejönne, irdatlan kigyúrt testü(és majdnem meztelen) férfit mutatnak benne. A Starz péntekenként adja, ergó nálunk szombaton tölthető. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 16. Kicsit Heroes szaga van ennek az egésznek. Kavarás van mindenhol.Csak a különbség hogy a Lost az egy sokkal minőségibb sorozat. Persze könnyű azzal elintézni ha bonyolult a sztori hogy "kavarás van mindenhol".És azt ne mondd hogy a 2. évad fináléja nem pakolt oda rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Frenkie, igen csak akinek mutatták a "fityegőjét" az félig nő volt...XD Amúgy ja, pénteken leadják, szomaton tölthető, és vasárnap nézhető. Lost első évad vége felé járva: nem rossz, ha tényleg ez a legrosszabb évad akkor kíváncsian várom a folytatást. Igazából szinte még semmi nem történt, de azt nagyon jól előadják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Szerintem nekem megint csak szombaton lesz jó... Sejtettem, hogy megint akkor fogsz sorozatot nézni. Ajánld Karrdenak, hátha rá kap. Sajnos az ilyenek engem hidegen hagynak Egy sorozat legyen jó, akkor talán meggondolom, hogy nézzem, de kigyúrt f*szikkal nem lehet elé leültetni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Spoiler az 5. Spartacusból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Tenel Ka Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Neki és Tenel Ka-nak.Az egyiknek még a fityegője is látszik. Egy két fityegő miatt nem fogom tv elé szögezni magam, ha a történet nem szól másról, csak tesztoszteronról, meg némi szexről. Egyébként az irdatlan kigyúrt test gyakran inkább taszít, mert gyakran mogyorónyi agy jár hozzá. Meg oltári ego. Tisztelet a kivételnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Csak a különbség hogy a Lost az egy sokkal minőségibb sorozat. Persze könnyű azzal elintézni ha bonyolult a sztori hogy "kavarás van mindenhol".És azt ne mondd hogy a 2. évad fináléja nem pakolt oda rendesen. Abban igazat adok, hogy minőségibb, de már abban nem, hogy bonyolult lenne, hiszen azt se tudni, hogy mi a francot is keresnek ott. Kudar jól írja amúgy. Szinte még semmi se történt de azt nagyon jól ( teszem hozzá olcsó, klisés szappanopera fordulatokkal) előadják. És ez a harmadik évad elejére is még sajnos igaz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 17. Tisztelet a kivételnek! Kösz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.