Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Az első néhány másodpercet szerintem jobb lett volna mellőzni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Spartacus Azt a r*hadt....kérdem én, hová tudják ezt még fokozni?! Ez az epizód most benne van az első egyben Spoiler: Itt most aztán minden volt. Vagyis a szexet nélkülözték, de jó sok cicit mutattak a végén Szóval, intrika, kegyetlen brutalitás, cselszővés, végső leszámolás...Hatalmas volt! Crixusi szálat továbbra is remeknek találom. Marha nagy volt amikor a három csaj egyszere stirölte őt és közelről mutatták az arcukat. Asher és Barca közös nyomozása se volt semmi, node amit Batiatus művelt....! Sőt, a páholyban a végén tökre Palpatine jutott róla eszembe Theotokelész hatalmas gall állat volt, de jól bírta. Spartacus és Crixus végül csak remek párost alkottak. Jó volt ez az egész, eddig a legjobb. Jöhetne már valami OST mert vagdosnék ehhez is klipeket Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Spartacus Na ma este végre én is meglesem! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Spartacus Azt a r*hadt....kérdem én, hová tudják ezt még fokozni?! Ez az epizód most benne van az első egyben Remélem nem olyan mint a Fringe, amit a végletekig ajnároztál itt, aztán semmi különös. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Remélem nem olyan mint a Fringe, amit a végletekig ajnároztál itt, aztán semmi különös. A te ízlésed nem az én dolgom Fringenél nem tudod, hogy mit hagytál ki. Spartacusnál szintén Szóval, ülj le, egyes :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. A te ízlésed nem az én dolgom .... Szóval, ülj le, egyes :D Szóval akkor mégis zavar az ízlésem? A Fringet meguntam. A Spartacus meg annyira érdekel mint a Róma. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szóval akkor mégis zavar az ízlésem? A Fringet meguntam. A Spartacus meg annyira érdekel mint a Róma. Nekem nem kell ok, hogy egyest osszak :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Nekem nem kell ok, hogy egyest osszak :DTe! Rád uszítom Karrdét! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Tényleg ez volt a legjobb Spartacus rész. Spoiler: Megdöbbentem mikor a gyereket is megölette.Ez tényleg nem viccel.Ugyanakkor hatalmas dumái vannak.Annak is örülök, hogy Spartacus és Crixus közelebb kerültek egymáshoz(remélem nem halt meg a végén).Van egy olyan érzésem, hogy Crixus is benne lesz a rabszolga-lázadásban.Egyre keményebb sex-jelenetek vannak, az oral is belefér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Te! Rád uszítom Karrdét! Jaj, olyan jól elvan most veled. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. A Spartacus 1x01-02 után... Már egy ideje fent volt a gépemen, de még csak most jutottam el odáig, hogy megnéztem őket. Összességében jó unaloműző, de részemről semmi több. Érezhető a 300-feeling, a vér mennyiségével viszont már tényleg túlzásba estek. A szilikonmellű csajok az ókorban szintén érdekes volt, ahogy az erre a korra tudtommal még nemigen jellemző káromkodások is. Azon is mosolyogtam, hogy a szakadó hóban egy ember sem fagy meg az igen csak lenge öltözékében. A történet átlagos, túlságosan mélyen inkább nem mennék bele. Nem rossz, de újat sem nagyon mutatott. Az erotikát is soknak éreztem, persze egyáltalán nem zavart. Lehet, hogy az ókorban a szex is csak unaloműzés volt. Részemről egyszer nézős darab, talán ha leadták az összes részét ledarálom. Aki emlékszik 1-2 alapdologra a törikönyvekből, azt úgysem érheti nagy meglepetés a sorozat végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. (szerkesztve) Tényleg ez volt a legjobb Spartacus rész. Megdöbbentem mikor a gyereket is megölette.Ez tényleg nem viccel.Ugyanakkor hatalmas dumái vannak.Annak is örülök, hogy Spartacus és Crixus közelebb kerültek egymáshoz(remélem nem halt meg a végén).Van egy olyan érzésem, hogy Crixus is benne lesz a rabszolga-lázadásban.Egyre keményebb sex-jelenetek vannak, az oral is belefér. Spartacus A történelem szerint nem fog meghalni, mert együtt törnek ki Capuából és csak később kerülnek ismét szembe, nézetkülönbségek miatt. Szét is fognak válni. De ez a történelem része, hogy a sorozat mennyiben változtat ezen, az más kérdés. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Amúgy elkészítettek a sorozatból egy képregényt is. Nem is csodálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Amúgy elkészítettek a sorozatból egy képregényt is. Nem is csodálom. Már rég, Conan a címe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Jaj, olyan jól elvan most veled. Szívesen átpasszolom neked. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Spartacus Spoiler: A történelem szerint nem fog meghalni, mert együtt törnek ki Capuából és csak később kerülnek ismét szembe, nézetkülönbségek miatt. Szét is fognak válni. De ez a történelem része, hogy a sorozat mennyiben változtat ezen, az más kérdés. Szinte csak arra emlékszem történelem órákról, hogy Spartacus egy rabszolga volt az ókori Rómában aki egy rabszolga-lázadást vezetett.Az ókor története nem igazán érdekelt sosem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Szinte csak arra emlékszem történelem órákról, hogy Spartacus egy rabszolga volt az ókori Rómában aki egy rabszolga-lázadást vezetett.Az ókor története nem igazán érdekelt sosem.Nekem is utána kellett nézni pár dolognak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. na jó sajna ma nem volt időm Spartara de holnap remélem már igen főleg ha mindenki azt mondja milyen jó volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Nekem történelemből a II. világháború és az ókori görögök mellett Róma volt a kedvencem (amit jól jellemzett, hogy ebben a három témakörben kaptam csak hármasnál jobb jegyeket ), szóval már csak azért is tetszik ez a sorozat, és nem is mutat túl sok újat, már ami a történelemből vett dolgokat illeti. És ez a rész iszonyúmocskosanistenesenbaromi jó volt! Spoiler: A végső csatánál már majdnem kezdtem csalódott lenni. Ennyi lett volna a Halál Árnyéka? Pedig milyen "szép" volt. Erre felkölt a rohadék. Utána kezdte csak. Hát bazz, egy terminatort könnyebb lehet lenyomni. Nem csoda, hogy ez a harc elnyerte az istenek tetszését is. Visszaküldték a démont az alvilágba, ez a minimum.Szegény Craxus, jól megszívta, mondjuk hülye volt, kellett neki egyedül harcolnia. Oké, segített Spartacusnak, de ez nem fog sokat számítani, max Spárti szemében. Amúgy nem semmi a jelenet, mikor Crax tömködi vissza a kifelé igyekvő beleit. Nem pepecselnek ebben a sorozatban. Ilyen naturális szériát talán még nem is termett a hátán a Föld. Csodálom, hogy még nincs körülötte botrány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 21. A második világháború nekem is nagy kedvencem a mai napig.Egyetértek azzal amit írtál Dzsájt.Nekem egyre jobban tetszik ez a sorozat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Dzséjt, jól látom, ennyire bejön a Spartacus? Én azon csodálkoznék ha itthon valamelyik csatorna le merné adni. A Starz tuti megütötte ezzel a főnyereményt, mégha egy kis, előfízetéses csatornáról is van szó. Spoiler: A végső harcán én is csak pislogtam, hogy ilyen gyorsan leküldték a főldre azt az állatot, de miközben ünnepeltették magukat Spartacusék, számítottam rá, hogy nem ennyi volt az egész Mondjuk öt perc volt hátr a filmből, de szerintem remekül megoldották, hogy színvonalas küzdelem legyen belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Dzséjt, jól látom, ennyire bejön a Spartacus? Legalábbis ez a rész most nagyon ütött, bár nem mondanám, hogy az előzőek nem tetszettek. Nem lesz a kedvencem, de az tuti, hogy ez is bekerül a sorozatos gyűjteményembe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Castle 2/15-höz sose lesz már felirat? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Castle 2/15-höz sose lesz már felirat? Nem tudom, mi tart a készítőnek két( vagy három?) hétbe. Baromi jó így sorozatot nézni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. (szerkesztve) Ilyen naturális szériát talán még nem is termett a hátán a Föld. Csodálom, hogy még nincs körülötte botrány. Erről most beugrott ez a cikk ami a szexista jelenetekről szól. Nagyjából annyi a lényege hogy a manusoknak műmicsodát csináltak amit ha akartak hordtak ha akartak nem és hogy valami hártyát használgatnak ahhoz hogy elválassza a színészeket egymástól a szexelős részek forgatásakor így nem érnek igazán egymáshoz. A végső harcán én is csak pislogtam, hogy ilyen gyorsan leküldték a főldre azt az állatot, de miközben ünnepeltették magukat Spartacusék, számítottam rá, hogy nem ennyi volt az egész Én is így voltam vele. Ahogy kiterült rögtön gondoltam hogy felkel és jár. Szerkesztve: 2010. December 17. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Lost 3x14 volt eddig a legjobb rész. Majdnem szétröhögtem az arcom a két lúzeren Spoiler: Jól kib*sztak magukkal a pókcsípéssel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Erről most beugrott ez a cikk ami a szexista jelenetekről szól. Nagyjából annyi a lényege hogy a manusoknak műmicsodát csináltak amit ha akartak hordtak ha akartak nem és hogy valami hártyát használgatnak ahhoz hogy elválassza a színészeket egymástól a szexelős részek forgatásakor így nem érnek igazán egymáshoz. Ez érdekes cikk, köszi Rog. Mondjuk nem is csodálom, néha azért túlmennek azon a határon, amit szerintem normális ember már színjáték címén képtelen lenne megtenni. Pl. a homokos jelenetek, vagy mikor Craxus és Spartacus egy szál semmiben estek egymásnak. Meg hát azért na, szexjelenetet sem lehet semmi fölvenni több tucat ember és kamera előtt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Erre mondják, hogy polgárpukasztó Amúgy meg trükkökkel bármi álcázható Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. Február 22. Erre mondják, hogy polgárpukasztó Amúgy meg trükkökkel bármi álcázható Nyilván, és a cikk az egyik ilyen trükköt írja le Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.